Povezane vesti

Vredni tinejdžer sa Zlatibora radio ceo raspust: "Zaradio sam da kupim ono što sam sanjao"

Vredni tinejdžer sa Zlatibora radio ceo raspust: "Zaradio sam da kupim ono što sam sanjao"

Telegraf pre 6 sati
Nedostatak sezonskih radnika često se spominje kao jedan od velikih problema, a prst je neretko uperen i u mlade ljude za koje se kaže da sve manje žele da rade. Ipak da još uvek ima mladih koji se ne libe teškog rada na primorju tokom sezone pokazuje… »
Konobarisao na plaži i naplaćivao ležaljke pa uštedeo da kupi auto: Miodrag (19) sa Zlatibora umesto provoda sa društvom birao…

Konobarisao na plaži i naplaćivao ležaljke pa uštedeo da kupi auto: Miodrag (19) sa Zlatibora umesto provoda sa društvom birao…

RINA pre 8 sati
Konobarisao na plaži i naplaćivao ležaljke pa uštedeo da kupi auto: Miodrag (19) sa Zlatibora umesto provoda sa društvom birao je da radi - još i te kako ima vredne omladine u Srbiji (FOTO) Čajetina – Nedostatak sezonskih radnika često se spominje kao… »

RINA pre 9 sati
Konobarisao na plaži i naplaćivao ležaljke pa uštedeo da kupi auto: Miodrag (19) sa Zlatibora umesto provoda sa društvom birao je da radi - još ima i te kako vredne omladine u Srbiji (FOTO) Čajetina – Nedostatak sezonskih radnika često se spominje kao… »

RINA pre 9 sati
Konobarisao na plaži i naplaćivao ležaljke pa uštedeo da kupi auto: Miodrag (19) sa Zlatibora umesto provoda sa društvom birao je da radi - još i te kako ima vredne omladine u Srbiji (FOTO) Čajetina – Nedostatak sezonskih radnika često se spominje kao… »
Miodrag već sa 19 godina sebi kupio auto: Dok su njegovi vršnjaci uživali na moru, on imao druge planove

Miodrag već sa 19 godina sebi kupio auto: Dok su njegovi vršnjaci uživali na moru, on imao druge planove

Telegraf pre 9 sati
Nedostatak sezonskih radnika često se spominje kao jedan od velikih problema, a prst je neretko uperen i u mlade ljude za koje se kaže da sve manje žele da rade. Ipak da još uvek ima mladih koji se ne libe teškog rada na primorju toko sezone pokazuje… »

Vesti dana »