Povezane vesti
"Rezali su mi kosti i stavljali..." Jelena imala tešku operaciju nakon dijagnoze raka: "Rekli su mi da..."
Telegraf 01.12.2025
Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos već neko vreme vodi borbu protiv opake bolesti, a o svemu javno govori. Jeleni je operisan tumor kostiju, a sada je ispričala detalje intervencije i kako se oporavila pre prognoze doktora. Jelena Batos je aktivna na… »
Nepoznati detalji iz bolnice! Ispovest bivše zadrugarke o najtežem trenutku u životu i operaciji tumora, otkrila potresne…
Alo 01.12.2025
Borba za život. Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos već neko vreme vodi borbu protiv teške bolesti, o čemu otvoreno govori u javnosti. Nakon operacije tumora kostiju, Jelena je otkrila detalje o zahvatu i priznala da se oporavlja brže nego što su lekari… »
"Rezali su mi vilične kosti i stavili metale" Jelena operisala karcinom, imala tešku intervenciju: "Rekli su da treba godinu…
Blic 01.12.2025
Jelena Batos je operisala tumor kostiju i javno deli svoju priču o borbi i oporavku. Opisala je detalje intervencije, uključujući proces zarastanja nakon postavljanja metalnih komponenti. Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos već neko vreme vodi borbu… »
"Rezali su mi vilične kosti": Bivša zadrugarka otkrila stravične detalje borbe sa teškom bolešću
Mondo 01.12.2025
Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos već duže vreme vodi tešku bitku sa ozbiljnom bolešću, o kojoj otvoreno govori u javnosti. Nakon što joj je otkriven i operisan tumor na kosti, Jelena je rešila da podeli kako je izgledala sama operacija i na koji… »
Vesti dana »
Drugi dan blokade graničnih prelaza za teretnjake – šteta 100 miliona evra dnevno
RTS pre 3 satajoš 66 povezanih
Đaci Karlovačke gimnazije odbili da pevaju pred predsednikom opštine, nastupili ispred škole (VIDEO)
N1 Info pre 2 satajoš 28 povezanih