Povezane vesti
"Rezali mi kosti i stavljali..." Jelena imala tešku operaciju nakon dijagnoze raka: "Rekli su mi da..."
Telegraf pre 3 sata
Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos već neko vreme vodi borbu protiv opake bolesti, a o svemu javno govori. Jeleni je operisan tumor kostiju, a sada je ispričala detalje intervencije i kako se oporavila pre prognoze doktora. Jelena Batos je aktivna na… »
"Rezali su mi vilične kosti i stavili metale" Jelena operisala karcinom, imala tešku intervenciju: "Rekli su da treba godinu…
Blic pre 6 sati
Jelena Batos je operisala tumor kostiju i javno deli svoju priču o borbi i oporavku. Opisala je detalje intervencije, uključujući proces zarastanja nakon postavljanja metalnih komponenti. Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos već neko vreme vodi borbu… »
"Rezali su mi vilične kosti": Bivša zadrugarka otkrila stravične detalje borbe sa teškom bolešću
Mondo pre 6 sati
Bivša rijaliti učesnica Jelena Batos već duže vreme vodi tešku bitku sa ozbiljnom bolešću, o kojoj otvoreno govori u javnosti. Nakon što joj je otkriven i operisan tumor na kosti, Jelena je rešila da podeli kako je izgledala sama operacija i na koji… »
Vesti dana »
Još bez potvrde iz Vašingtona o licenci za NIS, rafinerija u Pančevu pred gašenjem
NIN pre 3 satajoš 43 povezane
NUNS: Policija i dalje štiti napadače, a legitimiše novinare – hitno istražiti napade na novinare u Negotinu
In medija pre 4 satijoš 16 povezanih
VJT o sednici skupštinskog Odbora: Do sada najteži oblik neprimerenog uticaja na Tužilaštvo
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Građani i studenti u Nišu i Novom Sadu obeležili 13 meseci od pada nadstrešnice
Beta pre 2 minutajoš 41 povezana
Deset meseci pregovora o Naftnoj industriji Srbije: Još bez konačnog rešenja
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 29 povezanih