Povezane vesti
Kompanije Schneider Electric, AVEVA i ETAP se pridružuju Savezu za OpenUSD radi unapređenja digitalnih blizanaca i 3D…
PC Press 01.12.2025
Schneider Electric, globalni tehnološki lider u energetskom sektoru, AVEVA, globalni lider u industrijskim softverima, i ETAP, industrijski i tehnološki lider u projektovanju i radu energetskih sistema, pridružuju se Savezu za OpenUSD (Universal Scene… »
Kompanije Schneider Electric, AVEVA i ETAP se pridružuju Savezu za OpenUSD radi unapređenja digitalnih blizanaca i 3D…
Nedeljnik 01.12.2025
Ove kompanije će podržavati softversku interoperabilnost i usavršavati otvorene standarde za industrijske simulacije, kolaborativno projektovanje i sisteme AI infrastrukture Softverska ponuda ove tri kompanije pomaže u kreiranju digitalnih blizanaca… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 36 minutajoš 2 povezane
Sunovrat favorita na prestižnom turniru u Floridi: Takmičenje završio i sedmi nosilac
Danas pre 36 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana