Povezane vesti

Užas u Beču, pijani Hrvat ubio Srbina zbog politike Izbo čoveka nožem, pozvao hitnu pomoć pa rekao da je izgubio živce

Užas u Beču, pijani Hrvat ubio Srbina zbog politike Izbo čoveka nožem, pozvao hitnu pomoć pa rekao da je izgubio živce

Dnevnik pre 3 sata
Politička svađa u bečkom okrugu Leopoldštat u subotu uveče završila se kobno, a 56-godišnji Hrvat priznao je da je nožem usmrtio 49-godišnjeg Srbina. Osumnjičeni je u trenutku izvršenja zločina bio pod jakim uticajem alkohola, piše austrijski portal… »
Otkriveni novi detalji ubistva Srbina u Beču: Evo zbog čega ga je osumnjičeni državljanin Hrvatske izbo nasmrt!

Otkriveni novi detalji ubistva Srbina u Beču: Evo zbog čega ga je osumnjičeni državljanin Hrvatske izbo nasmrt!

Kurir pre 3 sata
Državljanin Hrvatske (56) uhapšen je u Beču zbog sumnje da je nasmrt izbo Srbina (49) sa kojim se. navodno, posvađao oko politike. Osumnjičeni je, kako prenose austrijski mediji, u trenutku zločina bio pod dejstvom alkohola. Politička neslaganja među… »
Pijani Hrvat izbo Srbina zbog politike: Detalji krvave svađe u Beču: Sam pozvao policiju i rekao da je "izgubio živce"?!

Pijani Hrvat izbo Srbina zbog politike: Detalji krvave svađe u Beču: Sam pozvao policiju i rekao da je "izgubio živce"?!

Blic pre 4 sati
Zločin se desio u stanu 46-godišnje žene, poznanice napadača i žrtve Napadač je pozvao hitnu pomoć nakon napada i priznao zločin policiji Svađa oko politike u bečkom okrugu Leopoldstat u subotu uveče završila je tragično, a 56-godišnji Hrvat priznao je… »
Hrvat pijan izbo nasmrt Srbina u Beču: Jeziv incident izbio zbog političkih neslaganja

Hrvat pijan izbo nasmrt Srbina u Beču: Jeziv incident izbio zbog političkih neslaganja

Mondo pre 4 sati
Državljanin Hrvatske (56) uhapšen je u Beču zbog sumnje da je nasmrt izbo Srbina (49) sa kojim se. navodno, posvađao oko politike. Osumnjičeni je, kako prenose austrijski mediji, u trenutku zločina bio pod dejstvom alkohola. Politička neslaganja među… »
Hrvat ubio Srbina zbog politike: U toku svađe izgubio živce, usledio horor

Hrvat ubio Srbina zbog politike: U toku svađe izgubio živce, usledio horor

Alo pre 5 sati
Politička svađa u bečkom okrugu Leopoldštat u subotu uveče završila se kobno, a 56-godišnji Hrvat priznao je da je nožem usmrtio 49-godišnjeg Srbina. Osumnjičeni je u trenutku izvršenja zločina bio pod jakim uticajem alkohola, piše austrijski portal… »
Horor u Beču; Hrvat ubio Srbina zbog politike

Horor u Beču; Hrvat ubio Srbina zbog politike

B92 pre 5 sati
Pijani Hrvat ubio Srbina u Beču zbog politike: "Izgubio sam živce"

Pijani Hrvat ubio Srbina u Beču zbog politike: "Izgubio sam živce"

Telegraf pre 5 sati
Napadač pozvao hitnu. Svađa, navodno zbog politike, u bečkom okrugu Leopoldstadt u subotu uveče završila se kobno za jednog Srbina (49) kojeg je, kako se sumnja, 56-godišnji Hrvat izbo nožem i ubio! Osumnjičeni je u trenutku počinjenja zločina bio pod… »

Vesti dana »