Povezane vesti

Otkazan nastup Nikole Rokvića u Hrvatskoj

Otkazan nastup Nikole Rokvića u Hrvatskoj

Vesti online pre 1 sat
Pevač Nikola Rokvić trebalo je da održi nastup 6. decembra u Splitu, u Hrvatskoj, ali do toga ipak neće doći. “Ta slika koju ostavlja u javnosti je…”. Kako je otkrio, navodno je došlo do problema sa papirologijom. – Nažalost, zbog neispunjavanja odredbi… »
Karleuša progovorila o skandalu Ace Lukasa

Karleuša progovorila o skandalu Ace Lukasa

Vesti online pre 2 sata
Poslednjih nekoliko dana bili su burni za domaću muzičku scenu, tačnije muzičare. Za vikend su Sloba Radanović i Barbara Bobak proveli noć na aerodromu i deportovani su za Srbiju, a potom je usledio skandal zbog kojeg je reagovao region – Aca Lukas se… »
"Videla sam puno ljudi sa Naserom Orićem" Veliki intervju JK o skandalu Ace Lukasa, Tompsonu, pa šokirala o pevačicama: Hapse…

"Videla sam puno ljudi sa Naserom Orićem" Veliki intervju JK o skandalu Ace Lukasa, Tompsonu, pa šokirala o pevačicama: Hapse…

Kurir pre 1 sat
Pop diva Jelena Karleuša danas je pred snimanje emisije Pinkove zvezde, progovorila o skandalu Ace Lukasa s Naserom Orićem, ali i problemima s dozvolama s kojima su se suočili Sloba Radanović, Barbara Bobak i Džejla Ramović. "Od rata na našim prostorima… »
Otkazan koncert Nikole Rokvića, ovo je razlog

Otkazan koncert Nikole Rokvića, ovo je razlog

Hello pre 2 sata
Polako se bliži Nova godina, a pevači rade punom parom, kako kod nas tako i u regionu. Do 31. decembra ostalo je još mesec dana, ali neplanirana dešavanja moguća su ček i tada. Nikola Rokvić upravo se suočio sa situacijom, da mu je samo 5 dana pred… »
"Nismo mi radna stoka i rumunske šanerke": Karleuša pecnula koleginice kojima na svadbama lepe pare po telu

"Nismo mi radna stoka i rumunske šanerke": Karleuša pecnula koleginice kojima na svadbama lepe pare po telu

Mondo pre 3 sata
Pevačica Jelena Karleuša danas je pred snimanje emisije Pinkove zvezde, za MONDO progovorila o skandalu Ace Lukasa s Naserom Orićem, ali i problemima s dozvolama s kojima su se suočili Sloba Radanović, Barbara Bobak i Džejla Ramović. Proteklog vikenda su… »
Otkazan nastup Nikole Rokvića u Hrvatskoj: Pevač se oglasio i otkrio razlog

Otkazan nastup Nikole Rokvića u Hrvatskoj: Pevač se oglasio i otkrio razlog

Mondo pre 2 sata
Pevač Nikola Rokvić trebalo je da održi nastup 6. decembra u Splitu, u Hrvatskoj, ali do toga ipak neće doći. Kako je otkrio, navodno je došlo do problema sa papirologijom. "Nažalost, zbog neispunjavanja odredbi ugovora, nastup je otkazan. Vidimo se u… »
"Videla sam puno ljudi s Naserom Orićem": Karleuša progovorila o skandalu Ace Lukasa, spomenula i Tompsona

"Videla sam puno ljudi s Naserom Orićem": Karleuša progovorila o skandalu Ace Lukasa, spomenula i Tompsona

Mondo pre 4 sati
Poslednjih nekoliko dana bili su burni za domaću muzičku scenu, tačnije muzičare. Za vikend su Sloba Radanović i Barbara Bobak proveli noć na aerodromu i deportovani su za Srbiju, a potom je usledio skandal zbog kojeg je reagovao region - Aca Lukas se… »

Vesti dana »