Povezane vesti

Ognjen Amidžić otkrio istinu o odnosu Emine Jahović i Saše Kovačevića! Voditelj priznao da li mu se pevač poverio

Ognjen Amidžić otkrio istinu o odnosu Emine Jahović i Saše Kovačevića! Voditelj priznao da li mu se pevač poverio

Kurir pre 1 sat
Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić nedavno je bio specijalni gost na koncertu Emine Jahović u Beogradu, a sada je sumirao utiske i prisetio se pokojnog kolege Marinka Madžgalja. Izvođenje pesme "La Gitana", bez njegovog dugogodišnjeg prijatelja Marinka… »
Amidžić o povratku na scenu posle 20 godina

Amidžić o povratku na scenu posle 20 godina

Vesti online pre 2 sata
Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić nedavno je bio specijalni gost na koncertu Emine Jahović u Beogradu, a sada je sumirao utiske i prisetio se pokojnog kolege Marinka Madžgalja. Izvođenje pesme “La Gitana”, bez njegovog dugogodišnjeg prijatelja Marinka… »
"Falio mi je na sceni" Ognjen Amidžić prvi put izveo pesmu bez kolege, voditelj se slomio na komade!

"Falio mi je na sceni" Ognjen Amidžić prvi put izveo pesmu bez kolege, voditelj se slomio na komade!

Alo pre 4 sati
Ognjen Amidžić prisetio se svog velikog prijatelja i saradnika, Marinka Madžgalja. Ognjen Amidžić danas je pred samo snimanje "Pinkovih zveda" podelio svoja osećanja nakon koncerta Emine Jahović i tom prilikom se prisetio svog kolege, Marinka Madžgalja… »
Amidžić o povratku na scenu posle 20 godina, prokomentarisao i odnos Emine i Saše: "Mislim da to nije..."

Amidžić o povratku na scenu posle 20 godina, prokomentarisao i odnos Emine i Saše: "Mislim da to nije..."

Telegraf pre 4 sati
Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić nedavno je bio specijalni gost na koncertu Emine Jahović u Beogradu, a sada je sumirao utiske i prisetio se pokojnog kolege Marinka Madžgalja. Izvođenje pesme "La Gitana", bez njegovog dugogodišnjeg prijatelja Marinka… »
Ognjen Amidžić potpuno slomljen! Emocije ga savladale kao nikad pre, sve zbog ove osobe

Ognjen Amidžić potpuno slomljen! Emocije ga savladale kao nikad pre, sve zbog ove osobe

Kurir pre 5 sati
Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić podelio je svoje emocije nakon nastupa na koncertu Emine Jahović, te se setio pokojnog kolege Marinka Madžgalja. Izvođenje pesme "La Gitana" bez njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kolege Marinka bilo je za njega posebno… »
„Falio mi je Marinko na sceni“: Ognjen Amidžić emotivan nakon koncerta Emine Jahović

„Falio mi je Marinko na sceni“: Ognjen Amidžić emotivan nakon koncerta Emine Jahović

Nova pre 6 sati
Ognjen Amidžić nedavno je bio jedan od gostiju na koncertu Emine Jahović kada su zajedno izveli pesmu "La Gitana" koju je pevačica snimila sa Flamingosima davne 2006. godine. Emina i Ognjen podsetili su na jedan od najvećih hitova grupe „Flamingosi“, ali… »
"Marinko mi je mnogo falio", Ognjen Amidžić se slomio na koncertu pevačice zbog kolege: Emocije ga savladale kao nikada

"Marinko mi je mnogo falio", Ognjen Amidžić se slomio na koncertu pevačice zbog kolege: Emocije ga savladale kao nikada

Blic pre 6 sati
Izvođenje pesme 'La Gitana' bilo je emotivno bez prisustva njegovog prijatelja Komentarisao je i odnose između Emine Jahović i Saše Kovačevića, koji mu navodno ništa nije detaljisao o situaciji Voditelj i muzičar Ognjen Amidžić podelio je svoje emocije… »

Vesti dana »