Povezane vesti
'Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama'
NIN 01.12.2025
Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela trudnoću za nju nakon obećanja datog kad su bile tinejdžerke. Njih… »
Radio 021 01.12.2025
Kada je imala 15 godina, Dejzi je njenoj najboljoj drugarici rekla da će jednog dana nositi njenu bebu, jer je njena prijateljica rođena bez materice. Georgia Barrington Dejzi je Džordžiji u oktobru rodila bebu Otiliju Džordžija Barington je upravo… »
‘Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama’
Danas 01.12.2025
Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela trudnoću za nju nakon obećanja datog kad su bile tinejdžerke. Njih… »
BBC News 01.12.2025
Kada je imala 15 godina, Dejzi je njenoj najboljoj drugarici rekla da će jednog dana nositi njenu bebu, jer je njena prijateljica rođena bez materice. Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj… »
‘Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama’
Južne vesti 01.12.2025
Georgia Barrington Dejzi je Džordžiji u oktobru rodila bebu Otiliju Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela… »
Vesti dana »
Brnabić: Srbija na evropskom putu, sutra u parlamentu o najvažnijoj preporuci ODIHR-a
Euronews pre 43 minutajoš 30 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u opštini u Srbiji: Reka Lim napravila haos u gradu, prošla opasnost od poplava
Mondo pre 33 minutajoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Radio sto plus pre 1 satjoš 32 povezane
Velika srpska zastava u Abu Dabiju: Vučić zahvalio Emiratima na jedinstvenoj čestitki
Telegraf pre 2 satajoš 36 povezanih
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 3 satajoš 44 povezane