Povezane vesti
'Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama'
NIN pre 22 dana
Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela trudnoću za nju nakon obećanja datog kad su bile tinejdžerke. Njih… »
Radio 021 pre 22 dana
Kada je imala 15 godina, Dejzi je njenoj najboljoj drugarici rekla da će jednog dana nositi njenu bebu, jer je njena prijateljica rođena bez materice. Georgia Barrington Dejzi je Džordžiji u oktobru rodila bebu Otiliju Džordžija Barington je upravo… »
‘Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama’
Danas pre 22 dana
Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela trudnoću za nju nakon obećanja datog kad su bile tinejdžerke. Njih… »
BBC News pre 22 dana
Kada je imala 15 godina, Dejzi je njenoj najboljoj drugarici rekla da će jednog dana nositi njenu bebu, jer je njena prijateljica rođena bez materice. Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj… »
‘Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama’
Južne vesti pre 22 dana
Georgia Barrington Dejzi je Džordžiji u oktobru rodila bebu Otiliju Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija mora da pojača prisustvo u Africi, Aziji i Latinskoj Americi
Beta pre 35 minutajoš 28 povezanih
Vučić na otvaranju dela Moravskog koridora: Ceo koridor gotov do septembra 2026. godine
NIN pre 25 minutajoš 27 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajina objavila kompletan mirovni plan od 20 tačaka napravljen sa Amerikom; Raketni napad na Zaporožje
RTV pre 2 satajoš 32 povezane
Skupovi “Raspiši pobedu” u nedelju u 19 mesta na jugu Srbije
Južne vesti pre 45 minutajoš 17 povezanih