Povezane vesti

'Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama'

NIN pre 12 sati
Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela trudnoću za nju nakon obećanja datog kad su bile tinejdžerke. Njih… »

Radio 021 pre 12 sati
Kada je imala 15 godina, Dejzi je njenoj najboljoj drugarici rekla da će jednog dana nositi njenu bebu, jer je njena prijateljica rođena bez materice. Georgia Barrington Dejzi je Džordžiji u oktobru rodila bebu Otiliju Džordžija Barington je upravo… »
‘Najbolja prijateljica je obećala da će mi roditi bebu i sada sam mama’

Danas pre 12 sati
Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela trudnoću za nju nakon obećanja datog kad su bile tinejdžerke. Njih… »

BBC News pre 12 sati
Kada je imala 15 godina, Dejzi je njenoj najboljoj drugarici rekla da će jednog dana nositi njenu bebu, jer je njena prijateljica rođena bez materice. Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj… »

Južne vesti pre 12 sati
Georgia Barrington Dejzi je Džordžiji u oktobru rodila bebu Otiliju Džordžija Barington je upravo postala majka, ali nije ona bila ta koja je rodila vlastitu ćerku. Taj momenat je zapravo pripao njenoj najboljoj prijateljici, Dejzi Houp, koja je iznela… »

Vesti dana »