Povezane vesti
"Nikad ne bih bila s muškarcem koji ima platu 2.000€..." Poznata starleta prosila na ulici, a sad mesečno troši 30.000€…
Kurir 01.12.2025
Onlifens zvezda i bivša teniserka Tamara Bojanić, nekoliko puta do sada je uspela da šokira domaću javnost svojim izjavama i potezima. Ovog puta je to učinila skandaloznim priznanjima u jednoj emisiji, u kojoj je, između ostalog, priznala da je prodala… »
Naša bivša teniserka prodaje tegle svog urina perverznim muškarcima! Otvorila sajt za odrasle pa sve priznala: Zarađujem…
Kurir 01.12.2025
Starleta i bivša teniserka Tamara Bojanić ne krije da ima razne ponude na svom profilu na sajtu za odrasle, a kako kaže njoj su bitne samo pare. Tako odgovara na zahteve da pošalje nošene tange ili svoj urin pretplatnicima. Tamara Bojanić kaže da od ove… »
"Nikad s muškarcem koji ima platu 2.000 €": Šok izjave tresu mreže, Tamara mesečno troši 30.000 evra
Mondo 01.12.2025
Naša Instagram i Onlifens zvezda Tamara Bojanić, nekoliko puta do sada je uspela da šokira domaću javnost svojim izjavama i potezima. Ovog puta je to učinila skandaloznim priznanjima u jednoj emisiji, u kojoj je, između ostalog, priznala da je prodala… »
Tamara Bojanić prodaje svoj urin. Kontroverzna starleta ponovo zgrozila javnost, otkrila bizarne zahteve koje joj šalju…
Alo 01.12.2025
Tamara Bojanić ne krije koliko zarađuje od platforme za odrasle, a sada je iznela nove šokantne detalje. Starleta i nekadašnja teniserka Tamara Bojanić ponosno ističe svoj sajt za odrasle, a neretko govori i o ponudama koje tamo dobija. S obzirom da joj… »
"Tražili su mi i urin", bivša teniserka prodala za 10.000$ nošeni donji veš, sada pristaje i na bizarne zahteve
Telegraf 01.12.2025
Starleta i bivša teniserka Tamara Bojanić otvoreno govori o neobičnim zahtevima koje svakodnevno dobija na platformi za odrasle, gde, kako kaže, nju zanima samo jedno - pare. Od smelijih fotografija, dopisivanja i posebnih zahteva, Tamara mesečno zaradi… »
"Prodala sam i teglu sa mojim urinom" Bivša teniserka od intimnih fotki zaradi 30.000 dolara mesečno, a sad pristaje na…
Blic 01.12.2025
Od smelih fotki zaradila bogatstvo, ali se ne zaustavlja samo na poziranju Tamara Bojanić tvrdi da je zanima samo koliko će da zaradi Starleta i bivša teniserka Tamara Bojanić ne krije da ima razne ponude na svom profilu na sajtu za odrasle, a kako kaže… »
Vesti dana »
Tehnički problemi nakon poletanja: Hrvatski „rafal“ morao da prekine let
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Dolovac: Zakoni o pravosuđu veliki korak unazad u procesu reforme javnog tužilaštva i sudstva
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Policija uhapsila muškarca (45) u Kraljevu, sumnja se da je pokušao da iznudi novac od sugrađanina
Blic pre 9 minutajoš 1 povezana
"Tim putem retko ko ide" Dve misterije nakon pronalaska tela Milice (25): Nestala kod komšijine kuće, nađena pored auto-puta kilometrima dalje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Penjaroja posle trijumfa u Srpskoj: „Naročito sam zadovoljan ofanzivom, imali smo 28 asistencija“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana