Povezane vesti
Čović o Zvezdi: ''Drago mi je, ali Zvezda je i sa mnogo manjim budžetom ušla u osam najboljih, sećate se...''
Sportske.net pre 1 dan
Nebojša Čović je sada na mestu predsednika Košarkaškog saveza Srbije, ali je prethodnih 14 godina proveo na čelu Crvene zvezde, pa je bilo i očekivano da večeras u emisiji ''Oko'' na RTS-u dobije pitanje i o sjajnim rezultatima crveno-belih ove sezone u… »
Čović neprijatno iznenađen dešavanjma u Sarajevu: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka
Kurir pre 6 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da nije očekivao toliku količinu pogrdnog skandiranja domaćih navijača na nedavnoj utakmici između reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine u Sarajevu. "Mi smo jako dobro primljeni u… »
Čović o utakmici u Sarajevu: Ogromne količine prostakluka!
Sputnik pre 7 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od velikog broja… »
Čović progovorio o skandalu u BiH pri izvođenju himne Srbije: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka!
Hot sport pre 8 sati
Srbija je pokazala karakter. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostovao je u emisiji „OKO magazin“ na prvom programu RTS-a, gde je između ostalog komentarisao i utakmicu koju je Srbija odigrala protiv BiH u okviru kvalifikacija. Čović je… »
Neslavni rastanak Crvene zvezde i Saše Obradovića: Ovako je to bilo! Oglasio se Nebojša Čović!
Kurir pre 8 sati
Bivši predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je u emisiji "Oko" na "RTS-u" govorio je o Saši Obradoviću, sadašnjem strategu crveno-belih. Ćović je 2020. godine doveo Obradovića na klupu Crvene zvezde... - Ja sam uložio 14 godina svog života u Crvenu… »
"Uložio sam u Zvezdu 14 godina, još od zaplene koševa": Nebojša Čović rekao ime i prezime najveće šanse kluba
Mondo pre 8 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović komentarisao je uspehe Crvene zvezde nakon dolaska Saše Obradovića i njen uspon sve do vrha tabele Evrollige, gde se trenutno nalazi. "Uložio sam 14 godina života u Zvezdu počev sa ljudima koji su tada… »
Čović o uvredama na meču sa BiH: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka
Večernje novosti pre 7 sati
PREDSEDNIK Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od… »
Žestoke prozivke u BiH zbog skandiranja tokom himne Srbije: "Odbijanje izvinjenja je čin opravdavanja nasilja"
Telegraf pre 8 sati
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je na gostovanju selekciju Bosne i Hercegovine 74:72, a sam meč, osim rezultata, obeležila je i nekolicina domaćih navijača, koji su uvredama ispratili Orlove tokom meča i intoniranja himne. Zbog ispada navijača… »
Čović otkrio: "U Sarajevu su nam se izvinjavali posle utakmice, nema favorita u kvalifikacijama"
Telegraf pre 7 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od… »
Iz Sarajeva stižu i izvinjenja zbog ponašanja navijača - Čović: ''Mnogi su nam prišli i izvinili se, to je optimistično''…
Sportske.net pre 8 sati
Sinoćnju utakmicu u ''Skenderiji'' u Sarajevu, između domaće selekcije Bosne i Hercegovine i Srbije (72:74) obeležila su i brojna uvredljiva skandiranja dela domaćih navijača na račun naše reprezentacije i naše države, zbog čega se Košarkaški savez… »
„Nikad nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića“: Nebojša Čović prokomentarisao situaciju u Partizanu!
Hot sport pre 8 sati
„Oni to treba da reše među sobom“. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, bio je gost emisije „OKO magazin“ na RTS-u, gde je opširno govorio o svim ključnim stvarima vezanim za srpsku košarku. Kao jedna od tema, bila je i trenutna situacija… »
Čović: Nisam očekivao navalu prostakluka i vređanja u Sarajevu
Sport klub pre 8 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od velikog broja… »
(Video) Čović nije očekivao navalu prostakluka i vređanja dela navijača Bosne i hercegoveine: U Sarajevu su nam se izvinjavali…
Dnevnik pre 8 sati
Čović o uvredama u Sarajevu: "Ogromna količina prostakluka - nismo očekivali"
B92 pre 8 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostovao je u emisiji "OKO magazin" na prvom programu RTS-a, gde je komentarisao aktuelnosti u reprezentaciji Srbije. Na početku emisije Čović se dotakao incidenta tokom meča Srbije i Bosne i Hercegovine… »
Čović: U Sarajevu su nam se izvinjavali posle utakmice
Politika pre 8 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv BiH. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije… »
Nebojša Čović: ''Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video kao sad''
Sportske.net pre 10 sati
Nebojša Čović je večeras bio gost emisije ''Oko'' na RTS-u, a kada je tokom razgovora pomenuo da u prethodne dve utakmice reprezentacije Srbije iz opravdanih razloga nije bilo igrača Partizana, voditelj se nadovezao pitanjem i velikoj krizi u aktuelnom… »
Moje je da štitim klub od svakoga ko misli da uzme nešto što nije zaslužio: Čović brutalno odgovorio na pitanje o Obradoviću i…
Hot sport pre 9 sati
„Ja sam uložio 14 godina svog života u Crvenu zvezdu“. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, bio je gost emisije „OKO magazin“ na RTS-u, gde je opširno govorio o svim ključnim temama. Jedna od glavnih tema bila je i Crvena zvezda. Čović je… »
Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video! Čović: Pitanje je da li ga igrači vide, a kamoli slušaju...
Kurir pre 9 sati
Predednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je gost emisije ''Oko'' na RTS-u, gde je pored analize utakmica reprezentacije Srbije u kvalifiakcijama za Mundoabsket, govorio o velikoj krizi u Partizanu i odlasku Željka Obradovića. ''Ne bih ja se… »
Čović za RTS: Ljudi u Sarajevu su nam se izvinjavali, u kvalifikacijama nema favorita
RTS pre 9 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović istakao je tokom gostovanja u emisiji "Oko" da nije očekivao tako veliku količinu prostakluka od dela navijača na utakmici sa Bosnom i Hercegovinom, ali i da je nakon meča veliki broj ljudi prilazio i… »
"Nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića": Nebojša Čović o Partizanovom haosu
Mondo pre 9 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović komentarisao je odlazak vodećeg tandema sportskog sektora Partizana, trenera Željka Obradovića i sportskog direktora Zorana Savića. "Nemam nameru to da komentarišem. Oni to treba da rešavaju među sobom… »
"Nismo očekivali onakvu količinu prostakluka": Čović o incidentu u Sarajevu i poruci BiH navijača
Mondo pre 9 sati
Srbija je pobedila Bosnu i Hercegovinu u drugom meču kvalifikacija za Mundobasket 2027. Tim vođen Dušanom Alimpijevićem nije bio prijateljski dočekan u Skenderiji, mada predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović tvrdi da sve do ulaska u dvoranu… »
Čović: "Nikada nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića"
B92 pre 9 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostovao je u emisiji "OKO magazin" na prvom programu RTS-a, gde je komentarisao aktuelnosti u reprezentaciji Srbije, ali i u klupskoj košarci. Tokom intervjua, jedno od pitanja odnosilo se na nedavni… »
Nebojša Čović o Zvezdi: "14 godina sam uložio u klub, još od zaplene koševa, a Saša Obradović..."
Telegraf pre 9 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je ovog ponedeljka gost "OKO magazina" na prvom programu RTS-a, a tom prilikom se dotakao brojnih aktuelnih tema koje se tiču reprezentacije Srbije, kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kojima su… »
"Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video...": Nebojša Čović se oglasio o smeni trenera Partizana
Telegraf pre 10 sati
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je ovog ponedeljka gost "OKO magazina" na prvom programu RTS-a, a tom prilikom se dotakao brojnih aktuelnih tema koje se tiču reprezentacije Srbije, kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kojima su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 2. decembar: Tokom jutra mraz i magla, uveče kiša.
Mondo pre 3 minutajoš 1 povezana
(Foto) Sablasne scene iz Niša! Šta se ovo dešava?! Ne vidi se ni prst pred okom, zbog ove pojave svi moramo biti na ekstremnom oprezu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ukrajinci i Amerikanci o ovom pitanju pregovarali 6 sati Zelenskom jedna stvar najteže pada, oglasio se i Makron: "Pritisnućemo ih najjače do sada"
Blic pre 9 satijoš 2 povezane