Povezane vesti

Čović o Zvezdi: ''Drago mi je, ali Zvezda je i sa mnogo manjim budžetom ušla u osam najboljih, sećate se...''

Čović o Zvezdi: ''Drago mi je, ali Zvezda je i sa mnogo manjim budžetom ušla u osam najboljih, sećate se...''

Sportske.net pre 23 dana
Nebojša Čović je sada na mestu predsednika Košarkaškog saveza Srbije, ali je prethodnih 14 godina proveo na čelu Crvene zvezde, pa je bilo i očekivano da večeras u emisiji ''Oko'' na RTS-u dobije pitanje i o sjajnim rezultatima crveno-belih ove sezone u… »
Čović neprijatno iznenađen dešavanjma u Sarajevu: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka

Čović neprijatno iznenađen dešavanjma u Sarajevu: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka

Kurir pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da nije očekivao toliku količinu pogrdnog skandiranja domaćih navijača na nedavnoj utakmici između reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine u Sarajevu. "Mi smo jako dobro primljeni u… »
Čović o utakmici u Sarajevu: Ogromne količine prostakluka!

Čović o utakmici u Sarajevu: Ogromne količine prostakluka!

Sputnik pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od velikog broja… »
Čović progovorio o skandalu u BiH pri izvođenju himne Srbije: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka!

Čović progovorio o skandalu u BiH pri izvođenju himne Srbije: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka!

Hot sport pre 22 dana
Srbija je pokazala karakter. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostovao je u emisiji „OKO magazin“ na prvom programu RTS-a, gde je između ostalog komentarisao i utakmicu koju je Srbija odigrala protiv BiH u okviru kvalifikacija. Čović je… »
Neslavni rastanak Crvene zvezde i Saše Obradovića: Ovako je to bilo! Oglasio se Nebojša Čović!

Neslavni rastanak Crvene zvezde i Saše Obradovića: Ovako je to bilo! Oglasio se Nebojša Čović!

Kurir pre 22 dana
Bivši predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je u emisiji "Oko" na "RTS-u" govorio je o Saši Obradoviću, sadašnjem strategu crveno-belih. Ćović je 2020. godine doveo Obradovića na klupu Crvene zvezde... - Ja sam uložio 14 godina svog života u Crvenu… »
"Uložio sam u Zvezdu 14 godina, još od zaplene koševa": Nebojša Čović rekao ime i prezime najveće šanse kluba

"Uložio sam u Zvezdu 14 godina, još od zaplene koševa": Nebojša Čović rekao ime i prezime najveće šanse kluba

Mondo pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović komentarisao je uspehe Crvene zvezde nakon dolaska Saše Obradovića i njen uspon sve do vrha tabele Evrollige, gde se trenutno nalazi. "Uložio sam 14 godina života u Zvezdu počev sa ljudima koji su tada… »
Čović o uvredama na meču sa BiH: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka

Čović o uvredama na meču sa BiH: Nismo očekivali onakvu navalu ogromne količine prostakluka

Večernje novosti pre 22 dana
PREDSEDNIK Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od… »
Čović otkrio: "U Sarajevu su nam se izvinjavali posle utakmice, nema favorita u kvalifikacijama"

Čović otkrio: "U Sarajevu su nam se izvinjavali posle utakmice, nema favorita u kvalifikacijama"

Telegraf pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od… »
Žestoke prozivke u BiH zbog skandiranja tokom himne Srbije: "Odbijanje izvinjenja je čin opravdavanja nasilja"

Žestoke prozivke u BiH zbog skandiranja tokom himne Srbije: "Odbijanje izvinjenja je čin opravdavanja nasilja"

Telegraf pre 22 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je na gostovanju selekciju Bosne i Hercegovine 74:72, a sam meč, osim rezultata, obeležila je i nekolicina domaćih navijača, koji su uvredama ispratili Orlove tokom meča i intoniranja himne. Zbog ispada navijača… »
Iz Sarajeva stižu i izvinjenja zbog ponašanja navijača - Čović: ''Mnogi su nam prišli i izvinili se, to je optimistično''…

Iz Sarajeva stižu i izvinjenja zbog ponašanja navijača - Čović: ''Mnogi su nam prišli i izvinili se, to je optimistično''…

Sportske.net pre 22 dana
Sinoćnju utakmicu u ''Skenderiji'' u Sarajevu, između domaće selekcije Bosne i Hercegovine i Srbije (72:74) obeležila su i brojna uvredljiva skandiranja dela domaćih navijača na račun naše reprezentacije i naše države, zbog čega se Košarkaški savez… »
„Nikad nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića“: Nebojša Čović prokomentarisao situaciju u Partizanu!

„Nikad nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića“: Nebojša Čović prokomentarisao situaciju u Partizanu!

Hot sport pre 22 dana
„Oni to treba da reše među sobom“. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, bio je gost emisije „OKO magazin“ na RTS-u, gde je opširno govorio o svim ključnim stvarima vezanim za srpsku košarku. Kao jedna od tema, bila je i trenutna situacija… »
(Video) Čović nije očekivao navalu prostakluka i vređanja dela navijača Bosne i hercegoveine: U Sarajevu su nam se izvinjavali…

(Video) Čović nije očekivao navalu prostakluka i vređanja dela navijača Bosne i hercegoveine: U Sarajevu su nam se izvinjavali…

Dnevnik pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv Bosne i Hercegovine u Sarajevu i dodao da je posle meča dobio izvinjenje od velikog broja… »
Čović: Nisam očekivao navalu prostakluka i vređanja u Sarajevu

Čović: Nisam očekivao navalu prostakluka i vređanja u Sarajevu

Sport klub pre 22 dana
Čović o uvredama u Sarajevu: "Ogromna količina prostakluka - nismo očekivali"

Čović o uvredama u Sarajevu: "Ogromna količina prostakluka - nismo očekivali"

B92 pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostovao je u emisiji "OKO magazin" na prvom programu RTS-a, gde je komentarisao aktuelnosti u reprezentaciji Srbije. Na početku emisije Čović se dotakao incidenta tokom meča Srbije i Bosne i Hercegovine… »
Čović: U Sarajevu su nam se izvinjavali posle utakmice

Čović: U Sarajevu su nam se izvinjavali posle utakmice

Politika pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije očekivao navalu ogromne količine prostakluka i vređanja od dela navijača na gostovanju protiv BiH. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović izjavio je večeras da nije… »
Nebojša Čović: ''Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video kao sad''

Nebojša Čović: ''Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video kao sad''

Sportske.net pre 22 dana
Nebojša Čović je večeras bio gost emisije ''Oko'' na RTS-u, a kada je tokom razgovora pomenuo da u prethodne dve utakmice reprezentacije Srbije iz opravdanih razloga nije bilo igrača Partizana, voditelj se nadovezao pitanjem i velikoj krizi u aktuelnom… »
Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video! Čović: Pitanje je da li ga igrači vide, a kamoli slušaju...

Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video! Čović: Pitanje je da li ga igrači vide, a kamoli slušaju...

Kurir pre 22 dana
Predednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je gost emisije ''Oko'' na RTS-u, gde je pored analize utakmica reprezentacije Srbije u kvalifiakcijama za Mundoabsket, govorio o velikoj krizi u Partizanu i odlasku Željka Obradovića. ''Ne bih ja se… »
Moje je da štitim klub od svakoga ko misli da uzme nešto što nije zaslužio: Čović brutalno odgovorio na pitanje o Obradoviću i…

Moje je da štitim klub od svakoga ko misli da uzme nešto što nije zaslužio: Čović brutalno odgovorio na pitanje o Obradoviću i…

Hot sport pre 22 dana
„Ja sam uložio 14 godina svog života u Crvenu zvezdu“. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nebojša Čović, bio je gost emisije „OKO magazin“ na RTS-u, gde je opširno govorio o svim ključnim temama. Jedna od glavnih tema bila je i Crvena zvezda. Čović je… »
Čović za RTS: Ljudi u Sarajevu su nam se izvinjavali, u kvalifikacijama nema favorita

Čović za RTS: Ljudi u Sarajevu su nam se izvinjavali, u kvalifikacijama nema favorita

RTS pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović istakao je tokom gostovanja u emisiji "Oko" da nije očekivao tako veliku količinu prostakluka od dela navijača na utakmici sa Bosnom i Hercegovinom, ali i da je nakon meča veliki broj ljudi prilazio i… »
"Nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića": Nebojša Čović o Partizanovom haosu

"Nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića": Nebojša Čović o Partizanovom haosu

Mondo pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović komentarisao je odlazak vodećeg tandema sportskog sektora Partizana, trenera Željka Obradovića i sportskog direktora Zorana Savića. "Nemam nameru to da komentarišem. Oni to treba da rešavaju među sobom… »
"Nismo očekivali onakvu količinu prostakluka": Čović o incidentu u Sarajevu i poruci BiH navijača

"Nismo očekivali onakvu količinu prostakluka": Čović o incidentu u Sarajevu i poruci BiH navijača

Mondo pre 22 dana
Srbija je pobedila Bosnu i Hercegovinu u drugom meču kvalifikacija za Mundobasket 2027. Tim vođen Dušanom Alimpijevićem nije bio prijateljski dočekan u Skenderiji, mada predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović tvrdi da sve do ulaska u dvoranu… »
Čović: "Nikada nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića"

Čović: "Nikada nisam video bespomoćnijeg Željka Obradovića"

B92 pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović gostovao je u emisiji "OKO magazin" na prvom programu RTS-a, gde je komentarisao aktuelnosti u reprezentaciji Srbije, ali i u klupskoj košarci. Tokom intervjua, jedno od pitanja odnosilo se na nedavni… »
Nebojša Čović o Zvezdi: "14 godina sam uložio u klub, još od zaplene koševa, a Saša Obradović..."

Nebojša Čović o Zvezdi: "14 godina sam uložio u klub, još od zaplene koševa, a Saša Obradović..."

Telegraf pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je ovog ponedeljka gost "OKO magazina" na prvom programu RTS-a, a tom prilikom se dotakao brojnih aktuelnih tema koje se tiču reprezentacije Srbije, kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kojima su… »
"Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video...": Nebojša Čović se oglasio o smeni trenera Partizana

"Nikada bespomoćnijeg Željka Obradovića nisam video...": Nebojša Čović se oglasio o smeni trenera Partizana

Telegraf pre 22 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović bio je ovog ponedeljka gost "OKO magazina" na prvom programu RTS-a, a tom prilikom se dotakao brojnih aktuelnih tema koje se tiču reprezentacije Srbije, kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kojima su… »

Vesti dana »