Povezane vesti
"Ovo mi je bila jako stresna godina", Ivana Peters o turbulentnom periodu: "Često se isplačem" (video)
Blic pre 28 dana
Istakla je podršku kolega i njihovo razumevanje za usklađivanje termina nastupa Govorila je o suprugu Goce Tržan, Raši Pevačica Ivana Peters predstavila je svoj autorski projekat "Moja stvar". Ona je sada govorila o tome koliko joj je izazovno bilo da… »
Ivana Peters zanemela na pitanje o Karleuši: Slegla ramenima i jedno izustila, a onda se umešao njen tim
Telegraf pre 27 dana
Pevačica Ivana Peters, koja je članica sastava Tap 011 i Negativ, nakon duge karijere po bendovima, rešila je da započne i solo karijeru. Ona se medijima predstavila novim autorskim projektom "Moja stvar", koji će predstaviti na koncertu 2. decembra u… »
Pitali smo Ivanu Peters da li je Karleuši oprostila uvrede: Evo šta je rekla, umešao se njen tim (video)
Mondo pre 27 dana
Ivana Peters, nekadašnja članica sastava Tap 011 i benda Negativ, u svojoj bogatoj karijeri se iskazala i kao pevačica, kompozitorka i tekstopisac. Sada se vraća na velika vrata svojim novim, ličnim i autorskim projektom “Moja stvar” koji će predstaviti… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine, postavljeni štandovi za Novu godinu
NIN pre 5 satijoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 28 minutajoš 27 povezanih
Saobraćajnica Požarevac-Veliko Gradište-Golubac gotova do novembra 2026, najavljuje Vučić
Nova ekonomija pre 1 satjoš 24 povezane