Povezane vesti

"Time se bavi muž Goce Tržan" Ivana Peters otkrila Rašin posao u grupi Tap 011 i govorila o sukobima u bendu (video)

"Time se bavi muž Goce Tržan" Ivana Peters otkrila Rašin posao u grupi Tap 011 i govorila o sukobima u bendu (video)

Blic pre 1 dan
Istakla je podršku kolega i njihovo razumevanje za usklađivanje termina nastupa Podelila je da često izražava emocije kroz plač, koji joj pomaže da se oseća bolje Pevačica Ivana Peters predstavila je svoj autorski projekat "Moja stvar". Ona je sada… »
Ivana Peters zanemela na pitanje o Karleuši: Slegla ramenima i jedno izustila, a onda se umešao njen tim

Ivana Peters zanemela na pitanje o Karleuši: Slegla ramenima i jedno izustila, a onda se umešao njen tim

Telegraf pre 13 sati
Pevačica Ivana Peters, koja je članica sastava Tap 011 i Negativ, nakon duge karijere po bendovima, rešila je da započne i solo karijeru. Ona se medijima predstavila novim autorskim projektom "Moja stvar", koji će predstaviti na koncertu 2. decembra u… »
Pitali smo Ivanu Peters da li je Karleuši oprostila uvrede: Evo šta je rekla, umešao se njen tim (video)

Pitali smo Ivanu Peters da li je Karleuši oprostila uvrede: Evo šta je rekla, umešao se njen tim (video)

Mondo pre 14 sati
Ivana Peters, nekadašnja članica sastava Tap 011 i benda Negativ, u svojoj bogatoj karijeri se iskazala i kao pevačica, kompozitorka i tekstopisac. Sada se vraća na velika vrata svojim novim, ličnim i autorskim projektom “Moja stvar” koji će predstaviti… »

Vesti dana »