Povezane vesti

"Ovo mi je bila jako stresna godina", Ivana Peters o turbulentnom periodu: "Često se isplačem" (video)

"Ovo mi je bila jako stresna godina", Ivana Peters o turbulentnom periodu: "Često se isplačem" (video)

Blic pre 28 dana
Istakla je podršku kolega i njihovo razumevanje za usklađivanje termina nastupa Govorila je o suprugu Goce Tržan, Raši Pevačica Ivana Peters predstavila je svoj autorski projekat "Moja stvar". Ona je sada govorila o tome koliko joj je izazovno bilo da… »
Ivana Peters zanemela na pitanje o Karleuši: Slegla ramenima i jedno izustila, a onda se umešao njen tim

Ivana Peters zanemela na pitanje o Karleuši: Slegla ramenima i jedno izustila, a onda se umešao njen tim

Telegraf pre 27 dana
Pevačica Ivana Peters, koja je članica sastava Tap 011 i Negativ, nakon duge karijere po bendovima, rešila je da započne i solo karijeru. Ona se medijima predstavila novim autorskim projektom "Moja stvar", koji će predstaviti na koncertu 2. decembra u… »
Pitali smo Ivanu Peters da li je Karleuši oprostila uvrede: Evo šta je rekla, umešao se njen tim (video)

Pitali smo Ivanu Peters da li je Karleuši oprostila uvrede: Evo šta je rekla, umešao se njen tim (video)

Mondo pre 27 dana
Ivana Peters, nekadašnja članica sastava Tap 011 i benda Negativ, u svojoj bogatoj karijeri se iskazala i kao pevačica, kompozitorka i tekstopisac. Sada se vraća na velika vrata svojim novim, ličnim i autorskim projektom “Moja stvar” koji će predstaviti… »

Vesti dana »