Povezane vesti

Studenti u blokadi: Selaković poručio da se institucije mogu preskočiti, a baština relativizovati

Studenti u blokadi: Selaković poručio da se institucije mogu preskočiti, a baština relativizovati

Radio sto plus pre 1 dan
“Mi poručujemo suprotno: ne može se bežati od istine kada je u pitanju ono što pripada celoj Srbiji. Ministre, možda ste promašili adresu, ali nismo mi: mi smo već godinu dana na pravom mestu. Ispred institucija koje vi izbegavate. Ali evo saveta. Ako… »

Serbian News Media pre 2 sata
Studenti u blokadi ocenili su večeras da ministar kulture Nikola Selaković, time što se nije odazvao na saslušanje u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa slučajem Generalštaba, poručuje da se „institucije mogu preskočiti, da se kulturna… »
Studenti poslali poruku Nikoli Selakoviću koji beži od tužilaštva i saslušanja za slučaj „Generalštab“

Studenti poslali poruku Nikoli Selakoviću koji beži od tužilaštva i saslušanja za slučaj „Generalštab“

Nova pre 2 sata
Studenti u blokadi objavili su da ministar kulture Nikola Selaković, time što se nije odazvao na saslušanje u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa slučajem Generalštaba, poručuje da se "institucije mogu preskočiti i da se kulturna baština… »
Studenti u blokadi: Selaković poručuje da se institucije mogu preskočiti - mi poručujemo suprotno

Studenti u blokadi: Selaković poručuje da se institucije mogu preskočiti - mi poručujemo suprotno

N1 Info pre 3 sata
Studenti u blokadi ocenili su da ministar kulture Nikola Selaković, time što se nije odazvao na saslušanje u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa slučajem Generalštaba, poručuje da se "institucije mogu preskočiti, da se kulturna baština… »

Beta pre 3 sata
Studenti u blokadi ocenili su večeras da ministar kulture Nikola Selaković, time što se nije odazvao na saslušanje u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa slučajem Generalštaba, poručuje da se "institucije mogu preskočiti, da se kulturna… »
Studenti u blokadi pitaju ministra Selakovića: Zašto se niste odazvali na poziv Tužilaštva o Generalštabu?

Studenti u blokadi pitaju ministra Selakovića: Zašto se niste odazvali na poziv Tužilaštva o Generalštabu?

Nedeljnik pre 3 sata
Studenti u blokadi ukazali su večeras da je ministar kulture Nikola Selaković pre dva dana bio pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog u slučaju rušenja zgrade Generalštaba, ali da su građani umesto odgovora dobili njegovo pojavljuje u „Informeru“… »

Novi magazin pre 3 sata
Studenti u blokadi ocenili su večeras da ministar kulture Nikola Selaković, time što se nije odazvao na saslušanje u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal u vezi sa slučajem Generalštaba, poručuje da se "institucije mogu preskočiti, da se kulturna… »

Vesti dana »