Povezane vesti
Sin Marije Šerifović napunio dve godine: Mekani moj plavi momče, hvala ti što si došao baš meni
Hello pre 27 minuta
Posle velikog porodičnog gubitka i smrti oca, Marija Šerifović odlučila je da se na neko vreme povuče i svoju tugu odboluje u četiri zida. Utehu je pronašla u voljenoj majci i sinu. Baš na današnji dan, pre dve godine, sin Marije Šeriofović došao je na… »
Na poseban dan pokazala sina Marija Šerifović se emotivnim rečima obratila nasledniku: "Došao si da me naučiš da živim"
Alo pre 58 minuta
Marija Šerifović je na divan način čestitala drugi rođendan malom Mariu. Sin Marije Šerifović danas puni dve godine, a tim povodom je pevačica birala najlepše reči kako bi opisala njihovu zajedničku fotografiju. Pozirali su pored jedne fontane, a ovo je… »
Živote i radosti moja: Sin Marije Šerifović je veliki dečak, Mario napunio 2 godine FOTO
Story pre 1 sat
Marija Šerifović, koja je kroz svoju karijeru uvek zračila snagom i iskrenošću, danas više nego ikad pokazuje da je uloga majke njena najlepša životna scena. Otkako je mali Mario došao na svet, pevačica ne krije da joj je majčinstvo donelo novu vrstu… »
"Došao si da me naučiš da živim ponovo", Marija Šerifović objavila fotografiju sa sinom Mariom: "Mekani moj, plavi momče"…
Blic pre 1 sat
Marija izražava zahvalnost i ljubav prema sinu, navodeći da joj je on skroz promenio život Sin Mario već pokazuje talenat za muziku, a odlično je hvatao ritam na bubnjevima Sin Marije Šerifović danas puni dve godine, a tim povodom je pevačica birala… »
"Došao si da me naučiš da živim ponovo": Marija Šerifović se nikad emotivnije obratila sinu i objavila posebnu fotku
Mondo pre 1 sat
Sin Marije Šerifović napunio je dve godine, a tim povodom je pevačica birala najlepše reči kako bi opisala njihovu zajedničku fotografiju. Oni su pozirali pored jedne fontane, a ovo je bio način da mu mama javno čestita rođendan. - Sine moj, radosti moja… »
Sin Marije Šerifović proslavlja 2. rođendan! Pevačica se oglasila uz reči koje samo majka može da izgovori (foto)
Kurir pre 1 sat
Na iznenađenje svih, pre tačno 2 godine odjeknula je vest da je Marija Šerifović postala majka. I dok se i dan - danas polemiše ko je otac Marijinog deteta, pevačica uživa sa svojim sinom Mariom u svako mogućem trenutku. Svaka fotografila ili video koji… »
"Došao si da me naučiš da živim..." Marija Šerifović na 2. rođendan sina rasplakala ljude emotivnom objavom
Telegraf pre 1 sat
Muzička zvezda Marija Šerifović danas ima poseban povod za slavlje, njen sin Mario slavi drugi rođendan. Poznato je koliko Marija uživa u ulozi majke, a svom nasledniku danas se i javno obratila. Putem društvene mreže Instagram podelila je fotografiju na… »
Veliko slavlje nakon tragedije u porodici Marija Šerifović ne krije sreću, javno objavila lepu vest (foto)
Alo pre 4 sati
Pevačica Marija Šerifović nedavno je ostala bez oca Rajka, a nakon bolnog perioda oglasila se divnim povodom. Marija Šerifović čestitala je danas sinu Mariu drugi rođendan. Pevačica je podelila svoju sreću sa pratiocima na Instagramu. Na pomenutoj… »
Sin Marije Šerifović slavi drugi rođendan Mario se slikao pored novogodišnjih ukrasa, a pevačica je zbog ovoga najponosnija…
Blic pre 5 sati
Mali Mario, sin Marije Šerifović, sa dve godine svira bubnjeve Mališan pokazao muzički talenat, kao veliki hvata ritam Marija Šerifović čestitala je danas sinu Mariu drugi rođendan. Pevačica je podelila svoju sreću sa pratiocima na Instagramu. Marija… »
Vesti dana »
Vučić: Nemamo dobre vesti o NIS-u, nismo dobili pozitivnu odluku SAD, ali - nikakve panike što se goriva tiče
N1 Info pre 3 minutajoš 72 povezane
Vazduh u Srbiji najlošiji u regionu: Zagađenje u Beogradu alarmantno, najgore u Aranđelovcu i Prokuplju
Nedeljnik pre 2 satajoš 13 povezanih
Srbija zamagljena! Oprez – popodne nam stiže i ova pojava! Prognoza do kraja sedmice
Telegraf pre 2 satajoš 37 povezanih
Rusi tvrde: 'Osvojili smo Pokrovsk', ključni grad na istoku Ukrajine
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Sve naknade koje isplaćuje PIO fond uvećane koliko i penzije, za 12,2 odsto
Radio sto plus pre 37 minutajoš 21 povezana