Povezane vesti

"Poslali smo ga na posao, dočekali u sanduku" Otac ubijenog Mateje za Kurir o detaljima jezive nesreće: Pronašli smo nešto što…

"Poslali smo ga na posao, dočekali u sanduku" Otac ubijenog Mateje za Kurir o detaljima jezive nesreće: Pronašli smo nešto što…

Kurir pre 2 sata
- U našoj porodici se dogodila ogromna tragedija, izgubili smo sina maloletnika bukvalno mesec dana pred punoletstvo kada je trebalo da bude veselje. On je krenuo na posao, čekao je autobus, a sutradan smo ga dočekali u sanduku. Tačna brzina vozila još… »
Potresne reči oca nastradalog tinejdžera: "Njegovo telo premestili u žbun pored puta i pravili se ludi"

Potresne reči oca nastradalog tinejdžera: "Njegovo telo premestili u žbun pored puta i pravili se ludi"

Alo pre 11 sati
Ubili su mi dete, a njegovo telo premestili u žbun pored puta i pravili se "ludi", sve dok ga slučajno nije našao radnik šlep-službe! Moje dete je bilo unakaženo, potpuno unakaženo. Ovo su bolne reči neutešnog Miroslava Đorđevića, oca tinejdžera Mateje… »
"Ubili su mi dete, pa se pravili ludi" Bolne reči oca Mateje (17) kojeg su kola pokosila dok je čekao autobus: "Umesto…

"Ubili su mi dete, pa se pravili ludi" Bolne reči oca Mateje (17) kojeg su kola pokosila dok je čekao autobus: "Umesto…

Blic pre 11 sati
Do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Mateja Đorđević je došlo kada je vozač BMV-a preticao kolonu vozila na putu Crniće - Rašanac kod Petrovca na Mlavi Telo mladića pronađeno je u žbunu 500 metara od mesta sudara "Ubili su mi dete, a… »
"Ubili su mi dete, a njegovo telo premestili u žbun": Ispovest oca Mateje Đorđevića (17) koji je poginuo u nesreći

"Ubili su mi dete, a njegovo telo premestili u žbun": Ispovest oca Mateje Đorđevića (17) koji je poginuo u nesreći

Mondo pre 13 sati
"Ubili su mi dete, a njegovo telo premestili u žbun pored puta i pravili se 'ludi', sve dok ga slučajno nije našao radnik šlep-službe! Moje dete je bilo unakaženo, potpuno unakaženo." Ovo su bolne reči neutešnog Miroslava Đorđevića, oca tinejdžera Mateje… »
"Ubili su mi dete, pa umesto da mu pomognu, njegovo telo su sakrili u žbun pored puta!" Potresne reči oca tinejdžera (17) koji…

"Ubili su mi dete, pa umesto da mu pomognu, njegovo telo su sakrili u žbun pored puta!" Potresne reči oca tinejdžera (17) koji…

Kurir pre 14 sati
Ubili su mi dete, a njegovo telo premestili u žbun pored puta i pravili se "ludi", sve dok ga slučajno nije našao radnik šlep-službe! Moje dete je bilo unakaženo, potpuno unakaženo. Ovo su bolne reči neutešnog Miroslava Đorđevića, oca tinejdžera Mateje… »

Vesti dana »