Povezane vesti

"Imao je par godina, nije znao da li sam gola ili ne": Vesninom sinu poslali njen intimni snimak, usledilo šok pitanje

"Imao je par godina, nije znao da li sam gola ili ne": Vesninom sinu poslali njen intimni snimak, usledilo šok pitanje

Mondo pre 27 dana
Vesna Počuča Šana, koja se nekada bavila striptizom, danas zarađuje prodajom sadržaja za odrasle na jednom popularnom sajtu. Nedavno je, kako je ispričala, njen sin naišao na jedan njen snimak koji mu je neko prosledio. Šana priznaje da nije želela da… »
Sinu naše glumice poslali njen intimni snimak! "Od malih nogu je znao, pitao me je koliko smo zaradili..."

Sinu naše glumice poslali njen intimni snimak! "Od malih nogu je znao, pitao me je koliko smo zaradili..."

Telegraf pre 27 dana
Vesna Počuča Šana, kontroverzna javna ličnost i nekadašnja striptizeta ne penzioniše se i dalje, a sada je otkrila da su njenom sinu poslali njen eksplicitni snimak. Naime, Vesna, inače glumica iz ostvarenja "Mala nočna muzika" i "Košarkaši", uvek je… »
Vesninom sinu poslali njen intimni snimak nakon što je počela da prodaje sadržaj na sajtu za odrasle: "Pitao me: Koliko smo…

Vesninom sinu poslali njen intimni snimak nakon što je počela da prodaje sadržaj na sajtu za odrasle: "Pitao me: Koliko smo…

Blic pre 27 dana
Njen posao nije uzrokovao probleme sinu u školi. Sin je prihvata njen posao bez predrasuda. Nekadašnja striptizeta Vesna Počuča Šana intimni sadržaj prodaje na sajtu za odrasle, a kako je otkrila, nedavno je njenom sinu stigao njen intimni snimak. Kako… »

Vesti dana »