Povezane vesti

Šok na suđenju za dvostruko ubistvo u Futogu: "Napadnut sam mačetom, nisam mogao da hodam 6 meseci!"

Šok na suđenju za dvostruko ubistvo u Futogu: "Napadnut sam mačetom, nisam mogao da hodam 6 meseci!"

Telegraf pre 8 sati
Suđenje za dvostruko ubistvo u Futogu, u kojem su optuženi Nemanja Lazarević (25), Ognjen Radić (23), Branko Grmuša (28) i Dušan Drača (26), nastavljeno je juče pred Višim sudom u Novom Sadu. U svojstvu svedoka saslušan je S. T, koji je odmah naglasio da… »
"Nisam mogao da hodam 6 meseci! Bez razloga sam napadnut mačetom" Svedok otkrio nove detalje dvostrukog ubistva navijača u…

"Nisam mogao da hodam 6 meseci! Bez razloga sam napadnut mačetom" Svedok otkrio nove detalje dvostrukog ubistva navijača u…

Kurir pre 9 sati
Suđenje za dvostruko ubistvo u Futogu za koje su okrivljeni Nemanja Lazarević (25), Ognjen Radić (23), Branko Grmuša (28) i Dušan Drača (26), juče je nastavljeno u novosadskom Višem sudu, a u svojstvu svedoka iskaz je dao S. T. koji je rekao da nema… »
Detalji sa suđenja za dvostruko ubistvo "Napadnut mačetom i nisam mogao da hodam šest meseci"

Detalji sa suđenja za dvostruko ubistvo "Napadnut mačetom i nisam mogao da hodam šest meseci"

Alo pre 10 sati
Suđenje za dvostruko ubistvo u Futogu za koje su okrivljeni Nemanja L. (25), Ognjen R. (23), Branko G. (28) i Dušan D. (26), juče je nastavljeno u novosadskom Višem sudu, a svedočio je S. T. Svedok je izjavio da nije poznavao Nikolu Š. (19) i Miloša M… »

Vesti dana »