Повезане вести

"Ви сте лепили плочице, док сам ја ишао у Војну гимназију": Посланик ућуткао Гашића (видео)

"Ви сте лепили плочице, док сам ја ишао у Војну гимназију": Посланик ућуткао Гашића (видео)

Правда пре 25 дана
На данашњој седници Скупштине Србије дошло је до оштре расправе између министра одбране Братислава Гашића и Слободана Петровића, посланика "Србија центра". Током скупштинске дискусије, на неумесне опаске министра Гашића, на тему… »
"Док сам ја знао чинове у војсци, Ви сте учили како да извлачите фуге": Посланик Петровић Гашићу током расправе у Скупштини…

"Док сам ја знао чинове у војсци, Ви сте учили како да извлачите фуге": Посланик Петровић Гашићу током расправе у Скупштини…

Н1 Инфо пре 25 дана
На данашњој седници Скупштине дошло је до расправе између министра одбране Братислава Гашића и Слободана Петровића, посланика "Србија центра", пише Нова.рс. Током скупштинске дискусије, на неумесне опаске министра Гашића, на… »
„Док сам ја ишао у Војну гимназију, Ви сте лепили плочице у купатилу“: Посланик одбрусио беспризорном Гашићу ВИДЕО

„Док сам ја ишао у Војну гимназију, Ви сте лепили плочице у купатилу“: Посланик одбрусио беспризорном Гашићу ВИДЕО

Нова пре 25 дана
На данашњој седници Скупштине Србије дошло је до оштре расправе између министра одбране Братислава Гашића и Слободана Петровића, посланика "Србија центра". Током скупштинске дискусије, на неумесне опаске министра Гашића, на тему… »
Петровић: Гашићу прети казна до три године затвора

Петровић: Гашићу прети казна до три године затвора

Врање невс пре 25 дана
Потпредседник Србија центра (СРЦЕ) и народни посланик из Врања Слободан Петровић оптужио је у уторак министра одбране Братислава Гашића да је, јавно износећи податке из његове медицинске документације, прекршио члан 54, став 2… »
Још једна злоупотреба министра Гашића

Још једна злоупотреба министра Гашића

Озон пресс пре 25 дана
Потпредседник Србија центра (СРЦЕ) и народни посланик Слободан Петровић оптужио је данас министра одбране Братислава Гашића да је, јавно износећи податке из његове медицинске документације, прекршио члан 54, став 2 и 3 Закона о… »
Петровић (СРЦЕ) пита Гашића: Да ли знате колико примају радници „Јумка“у производњи војне опреме!?

Петровић (СРЦЕ) пита Гашића: Да ли знате колико примају радници „Јумка“у производњи војне опреме!?

Југ пресс пре 25 дана
ВРАЊЕ Слободан Петровић, народни посланик из Врања и потпредседник Србија центра (СРЦЕ), упитао је на седници Скупштине Србије Братислава Гашића, министра одбране Србије, „да ли зна колике су плате радника „Јумка“ који раде у… »
Петровић (СРЦЕ) оптужио министра Гашића: „Незаконито објавио податке из мог медицинског картона, прекршио више закона“…

Петровић (СРЦЕ) оптужио министра Гашића: „Незаконито објавио податке из мог медицинског картона, прекршио више закона“…

Сербиан Невс Медиа пре 25 дана
Потпредседник политичке организације Србија центар (СРЦЕ) и народни посланик Слободан Петровић оптужио је данас у Скупштини министра одбране Братислава Гашића да је, јавно износећи податке из његове медицинске документације… »

Вести дана »