Повезане вести
"Ви сте лепили плочице, док сам ја ишао у Војну гимназију": Посланик ућуткао Гашића (видео)
Правда 02.12.2025
На данашњој седници Скупштине Србије дошло је до оштре расправе између министра одбране Братислава Гашића и Слободана Петровића, посланика "Србија центра". Током скупштинске дискусије, на неумесне опаске министра Гашића, на тему… »
"Док сам ја знао чинове у војсци, Ви сте учили како да извлачите фуге": Посланик Петровић Гашићу током расправе у Скупштини…
Н1 Инфо 02.12.2025
На данашњој седници Скупштине дошло је до расправе између министра одбране Братислава Гашића и Слободана Петровића, посланика "Србија центра", пише Нова.рс. Током скупштинске дискусије, на неумесне опаске министра Гашића, на… »
„Док сам ја ишао у Војну гимназију, Ви сте лепили плочице у купатилу“: Посланик одбрусио беспризорном Гашићу ВИДЕО
Нова 02.12.2025
На данашњој седници Скупштине Србије дошло је до оштре расправе између министра одбране Братислава Гашића и Слободана Петровића, посланика "Србија центра". Током скупштинске дискусије, на неумесне опаске министра Гашића, на тему… »
Петровић: Гашићу прети казна до три године затвора
Врање невс 02.12.2025
Потпредседник Србија центра (СРЦЕ) и народни посланик из Врања Слободан Петровић оптужио је у уторак министра одбране Братислава Гашића да је, јавно износећи податке из његове медицинске документације, прекршио члан 54, став 2… »
Још једна злоупотреба министра Гашића
Озон пресс 02.12.2025
Потпредседник Србија центра (СРЦЕ) и народни посланик Слободан Петровић оптужио је данас министра одбране Братислава Гашића да је, јавно износећи податке из његове медицинске документације, прекршио члан 54, став 2 и 3 Закона о… »
Петровић (СРЦЕ) пита Гашића: Да ли знате колико примају радници „Јумка“у производњи војне опреме!?
Југ пресс 02.12.2025
ВРАЊЕ Слободан Петровић, народни посланик из Врања и потпредседник Србија центра (СРЦЕ), упитао је на седници Скупштине Србије Братислава Гашића, министра одбране Србије, „да ли зна колике су плате радника „Јумка“ који раде у… »
Петровић (СРЦЕ) оптужио министра Гашића: „Незаконито објавио податке из мог медицинског картона, прекршио више закона“…
Сербиан Невс Медиа 02.12.2025
Потпредседник политичке организације Србија центар (СРЦЕ) и народни посланик Слободан Петровић оптужио је данас у Скупштини министра одбране Братислава Гашића да је, јавно износећи податке из његове медицинске документације… »
Вести дана »
Српска листа: Курти и Рашић желе да застраше све часне Србе уз подстрек појединих новинара
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 25 повезаних
Руте: Многе земље НАТО-а не издвајају довољно за Украјину; Мађар: Када се рат заврши, ЕУ ће се вратити руском гасу
РТС пре 1 сатјош 42 повезане
СРЦЕ: Марта Кос би морала да зна да нови закони нису пут ка слободним изборима
Бета пре 6 сатијош 30 повезаних
Карамбол код Бубањ потока: Ауто пробио банкину, повређене возе у болнице
Телеграф пре 1 сатјош 62 повезане
Пожар бесни на Макишу! Горе два сплава на Сави преко пута Блока 45: Сектор за ванредне ситуације на терену
Блиц пре 4 минутајош 26 повезаних