Povezane vesti

"Vi ste lepili pločice, dok sam ja išao u Vojnu gimnaziju": Poslanik ućutkao Gašića (video)

"Vi ste lepili pločice, dok sam ja išao u Vojnu gimnaziju": Poslanik ućutkao Gašića (video)

Pravda 02.12.2025
Na današnjoj sednici Skupštine Srbije došlo je do oštre rasprave između ministra odbrane Bratislava Gašića i Slobodana Petrovića, poslanika "Srbija centra". Tokom skupštinske diskusije, na neumesne opaske ministra Gašića, na temu školovanja i… »
"Dok sam ja znao činove u vojsci, Vi ste učili kako da izvlačite fuge": Poslanik Petrović Gašiću tokom rasprave u Skupštini…

"Dok sam ja znao činove u vojsci, Vi ste učili kako da izvlačite fuge": Poslanik Petrović Gašiću tokom rasprave u Skupštini…

N1 Info 02.12.2025
Na današnjoj sednici Skupštine došlo je do rasprave između ministra odbrane Bratislava Gašića i Slobodana Petrovića, poslanika "Srbija centra", piše Nova.rs. Tokom skupštinske diskusije, na neumesne opaske ministra Gašića, na temu školovanja i… »
„Dok sam ja išao u Vojnu gimnaziju, Vi ste lepili pločice u kupatilu“: Poslanik odbrusio besprizornom Gašiću VIDEO

„Dok sam ja išao u Vojnu gimnaziju, Vi ste lepili pločice u kupatilu“: Poslanik odbrusio besprizornom Gašiću VIDEO

Nova 02.12.2025
Na današnjoj sednici Skupštine Srbije došlo je do oštre rasprave između ministra odbrane Bratislava Gašića i Slobodana Petrovića, poslanika "Srbija centra". Tokom skupštinske diskusije, na neumesne opaske ministra Gašića, na temu školovanja i… »
Petrović: Gašiću preti kazna do tri godine zatvora

Petrović: Gašiću preti kazna do tri godine zatvora

Vranje news 02.12.2025
Potpredsednik Srbija centra (SRCE) i narodni poslanik iz Vranja Slobodan Petrović optužio je u utorak ministra odbrane Bratislava Gašića da je, javno iznoseći podatke iz njegove medicinske dokumentacije, prekršio član 54, stav 2 i 3 Zakona o zdravstvenoj… »
Još jedna zloupotreba ministra Gašića

Još jedna zloupotreba ministra Gašića

Ozon press 02.12.2025
Potpredsednik Srbija centra (SRCE) i narodni poslanik Slobodan Petrović optužio je danas ministra odbrane Bratislava Gašića da je, javno iznoseći podatke iz njegove medicinske dokumentacije, prekršio član 54, stav 2 i 3 Zakona o zdravstvenoj zaštiti. Na… »
Petrović (SRCE) pita Gašića: Da li znate koliko primaju radnici „Jumka“u proizvodnji vojne opreme!?

Petrović (SRCE) pita Gašića: Da li znate koliko primaju radnici „Jumka“u proizvodnji vojne opreme!?

Jug press 02.12.2025
VRANJE Slobodan Petrović, narodni poslanik iz Vranja i potpredsednik Srbija centra (SRCE), upitao je na sednici Skupštine Srbije Bratislava Gašića, ministra odbrane Srbije, „da li zna kolike su plate radnika „Jumka“ koji rade u proizvodnji vojne opreme u… »
Petrović (SRCE) optužio ministra Gašića: „Nezakonito objavio podatke iz mog medicinskog kartona, prekršio više zakona“…

Petrović (SRCE) optužio ministra Gašića: „Nezakonito objavio podatke iz mog medicinskog kartona, prekršio više zakona“…

Serbian News Media 02.12.2025
Potpredsednik političke organizacije Srbija centar (SRCE) i narodni poslanik Slobodan Petrović optužio je danas u Skupštini ministra odbrane Bratislava Gašića da je, javno iznoseći podatke iz njegove medicinske dokumentacije, prekršio više zakonskih… »

Vesti dana »

Krunić u drugom kolu Australijan opena u dublu

Krunić u drugom kolu Australijan opena u dublu

Radio sto plus pre 13 minutajoš 44 povezane
Danas oblačno, ponegde sa slabim padavinama

Danas oblačno, ponegde sa slabim padavinama

Serbian News Media pre 38 minutajoš 13 povezanih