Povezane vesti

Uvećanu penziju primiće svakako pre Badnjeg dana. Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić!…

Uvećanu penziju primiće svakako pre Badnjeg dana. Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić!…

Kurir pre 4 sati
Prve veće penzije biti isplaćene pre božićnih praznika, odnosno 4. ili 5. januara. - Prvu uvećanu penziju primiće svakako pre Badnjeg dana, pre Božića. Čestitam im i želim im dobro zdravlje, dug život, i sledeće godine ćemo takođe gledati da se ponovo… »
Penzioneri nikad bolje nisu živeli! Građani zahvalni državi: "To nam mnogo znači, pre nije bilo ovoliko čestih povećanja"

Penzioneri nikad bolje nisu živeli! Građani zahvalni državi: "To nam mnogo znači, pre nije bilo ovoliko čestih povećanja"

Alo pre 6 sati
Građani oduševljeni uvećanjem penzija za 12,2 odsto! Penzije u Srbiji od 1. decembra su veće za 12,2 odsto, a prosečna penzija sa ovim povećanjem iznosiće oko 437 evra. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obradovao je naše najstarije građane sjajnim… »
Unucima mogu da kupim poklon za Novu godinu, dosad to nisam mogla'' Penzionerka oduševljena povećanjem penzije: Ove godine sam…

Unucima mogu da kupim poklon za Novu godinu, dosad to nisam mogla'' Penzionerka oduševljena povećanjem penzije: Ove godine sam…

Alo pre 8 sati
Najstariji građani dobijaju povećane penzije za 12,2 odsto. Penzije u Srbiji od juče su veće za 12,2 odsto. Građani su za Alo! komentarisali ove vesti i govorili o tome koliko im to znači. - Ovo je odlično! Bolje nam je, standard je bolji. Ja sam ove… »
Vučić čestitao penzionerima: Povećanje 12,2 odsto

Vučić čestitao penzionerima: Povećanje 12,2 odsto

B92 pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas javnosti u Srbiji nakon sastanka u vezi sa sankcijama NIS-u. "Želim da čestitam penzionerima na povećanju od 12,2 odsto", rekao je Vučić tom prilikom. On je naglasio da su lagali mnogi o tome kako će… »
Predsednik objavio tačan rok za isplatu uvećanih penzija: "Čestitam im povećanje, neka kupe pečenicu"

Predsednik objavio tačan rok za isplatu uvećanih penzija: "Čestitam im povećanje, neka kupe pečenicu"

Telegraf pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je penzionerima zbog značajnog povećanja penzija i istakao da država ima dovoljno sredstava da obezbedi stabilnost socijalnog sistema. - Želim da čestitam penzionerima na velikom povećanju od 12,2%. Četiri… »
Penzije za 12,2 odsto veće; Građani zadovoljni: "Hvala Vučiću"

Penzije za 12,2 odsto veće; Građani zadovoljni: "Hvala Vučiću"

B92 pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će prva isplata uvećane penzije, koja je od juče viša za 12,2 odsto, početi trećeg, četvrtog ili petog januara. "Prvu uvećanu penziju primiće svakako pre Badnjeg dana, pre Božića. Čestitam im i želim im… »
"Vučić dobro radi svoj posao, nema šta" Penzioneri zadovoljno trljaju ruke, evo kako komentarišu povećanje penzija

"Vučić dobro radi svoj posao, nema šta" Penzioneri zadovoljno trljaju ruke, evo kako komentarišu povećanje penzija

Alo pre 14 sati
Od juče su penzije u Srbiji uvećane za 12,2 odsto. Time je ispunjeno obećanje koje je predsednik Srbije dao najstarijim sugrađanima. Penzioneri sa kojima je Alo razgovarao kažu da su zadovoljni. - Pre nije bilo uopšte povećanja. Ja sam 30 godina u… »

Vesti dana »