Povezane vesti
Dobio sina, pa 2 meseca kasnije saznao da ima rak testisa: Naš poznati glumac iskreno o najtežoj borbi
Mondo pre 59 minuta
Glumac Predrag Peđa Damnjanović, otac troje dece, pre dve godine dospeo je u žižu medija zbog razvoda. Danas, kada se osvrne na svoj život, otkriva da je trenutak rođenja njegovog prvog deteta bio ispunjen ogromnom srećom, ali i strahom, jer je u isto… »
"Dobio sam sina, dva meseca kasnije sam saznao da imam rak testisa": Glumac Peđa Damnjanović iskreno o najtežoj borbi…
Kurir pre 2 sata
Glumac Predrag Peđa Damnjanović, otac troje dece, pre dve godine dospeo je u žižu medija zbog razvoda. Danas, kada se osvrne na svoj život, otkriva da je trenutak rođenja njegovog prvog deteta bio ispunjen ogromnom srećom, ali i strahom, jer je u isto… »
"Dobio sam dete, pa saznao da imam tumor" Srpski glumac o mučnoj borbi: "Tri osobe su me održavale u životu"
Telegraf pre 4 sati
Glumac Predrag Damnjanović otac je troje dece, a pre dve godine veliku pažnju medija privukla je vest o njegovom razvodu. Kako sada navodi, kada mu se rodilo prvo dete bio je neizmerno srećan, ali i uplašen jer je dobio tešku dijagnozu. Iako se razveo… »
"Dobio sam dete i saznao da imam tumor na testisu" Glumac Peđa Damnjanović dobio najtežu dijagnozu: "Usledila je hemoterapija…
Blic pre 5 sati
Glumac Predrag Damnjanović 2007. godine je saznao da ima rak Kaže da su ga iz borbe "iščupale" tri žene kojima će biti večno zahvalan Glumac Predrag Damnjanović otac je troje dece, a pre dve godine veliku pažnju medija privukla je vest o njegovom… »