Povezane vesti
"Imao sam trojku, Katarina zna za kog se udala" Darko Lazić progovorio o intimnim odnosima: Jedna pre nastupa, druga posle, a…
Kurir pre 5 sati
Darko Lazić uživa u braku sa Katarinom, sa kojom ima ćerku Srnu, a pre nje je bio u bračnoj zajednici sa pevačicom Anom Sević s kojom ima ćerku, a bio je i u vanbračnoj zajednici s Marinom Gagić, s kojom ima sina. Za pevača su se lepile mnoge devojke, a… »
"Imao sam trojku!" Darko Lazić spavao sa 358 žena, šokirao priznanjem: "Katarina zna za koga se udala"
Telegraf pre 5 sati
Pevač Darko Lazić trenutno uživa u braku sa Katarinom, a pre nje je bio u bračnoj zajednici sa pevačicom Anom Sević. Za pevača su se lepile mnoge devojke, a on ističe da ne zna tačan broj žena sa kojima je bio dok nije uplovio u bračne vode. Lazić je u… »
"Imao sam trojku" Darko Lazić progovorio o ženama sa kojima je bio: "To je imao svako ko je temperamentniji"
Blic pre 6 sati
Darko Lazić tvrdi da nikada nije prevario partnerku ili ženu Dok je bio slobodan momak, spavao je sa mnogo žena, a ni sam ne zna tačan broj Darko Lazić je u braku sa Katarinom, a pre nje je bio u bračnoj zajednici sa Anom Sević. Kako pevač kaže, danas ne… »
"Jedna devojka pre nastupa, posle nastupa druga": Darko Lazić spavao s 358 žena, pa prestao da broji, imao i trojku
Mondo pre 6 sati
Pevač Darko Lazić, koji je nedavno ponovo imao saobraćajni udes, gostovao je u podkastu makedonskog šoumena Bokija 13, kada je rešio da progovori o temi koja se godinama unazad provlači po medijima - broju žena s kojima je spavao. Bivši muž Ane Sević… »
Vesti dana »
Brnabić odgovorila Đilasu na izjavu da se na NIS-u pokazuje da se raspala Vučićeva spoljna politika
Serbian News Media pre 1 satjoš 177 povezanih
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 1 satjoš 62 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
N1 Info pre 3 satajoš 50 povezanih
Bugarska vlada povukla predlog budžeta posle masovnih protesta
Južne vesti pre 6 satijoš 28 povezanih