Povezane vesti
"Povraćala sam 4 puta na dan" Dalila otkrila kako stvarno živi u Americi, detalji iznenadili sve: "Jedva čekam da se dočepam…
Alo pre 12 sati
Dalila Dragojević iskreno o životu u Americi. Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević zbog ljubavi je promenila život iz korena i sa novim dečkom živi u Americi, a sada je otkrila i kako provodi vreme. Dalila je snimila za Jutjub video u kojem je… »
Dalila Dragojević se vraća za Srbiju! Napipala promenu, mora kod doktora: "Povraćala sam 4 puta..."
Telegraf pre 16 sati
Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, batalila je rijaliti karijeru i preselila se u Ameriku, gde živi sa dečkom za kog mnogi misle da će joj postati muž. Ona je počela da se snima za Jutjub i sa pratiocima deli privatne trenutke. Sada je pokazala kako… »
"Jedva čekam da se dočepam Srbije i idem kod doktora" Dalila otkrila nepoznate detalje iz života u Americi: "Ovde sam…
Blic pre 17 sati
Dalila je priznala da se oseća usamljeno i da nema prijatelja Dragojevićka otkrila da mora da poseti lekara Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević zbog ljubavi je promenila život iz korena i sada sa novim dečkom živi u Americi, a sada je otkrila i… »
"Ovde sam asocijalna, povraćam, jedva čekam da se dočepam Srbije" Dalila se oglasila iz Amerike i otkrila sve o životu u…
Kurir pre 17 sati
Dalila Dragojević nakon rijalitija i voditeljske karijere, zaljubila se u muškarca koji živi u Americi pa je zbog velike ljubavi ostavila sve u Srbiji, spakovala kofere i otišla u daleku zemlju. Sada, nakon nekog vremena progovorila je o svom životu u… »
Vesti dana »
Posle jutarnje magle u Srbiji oblačno vreme, najviša dnevna temperatura do 12 stepeni
RTS pre 2 satajoš 8 povezanih
24 sata istine za Tristana Vukčevića: Ubacio 32 poena, "grizao" za svaki minut na terenu
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih