Повезане вести
"Повраћала сам 4 пута на дан" Далила открила како стварно живи у Америци, детаљи изненадили све: "Једва чекам да се дочепам…
Ало пре 24 дана
Далила Драгојевић искрено о животу у Америци. Бивша ријалити учесница Далила Драгојевић због љубави је променила живот из корена и са новим дечком живи у Америци, а сада је открила и како проводи време. Далила је снимила за… »
Далила Драгојевић се враћа за Србију! Напипала промену, мора код доктора: "Повраћала сам 4 пута..."
Телеграф пре 24 дана
Бивша задругарка, Далила Драгојевић, баталила је ријалити каријеру и преселила се у Америку, где живи са дечком за ког многи мисле да ће јој постати муж. Она је почела да се снима за Јутјуб и са пратиоцима дели приватне тренутке… »
"Једва чекам да се дочепам Србије и идем код доктора" Далила открила непознате детаље из живота у Америци: "Овде сам…
Блиц пре 24 дана
Далила је признала да се осећа усамљено и да нема пријатеља Драгојевићка открила да мора да посети лекара Бивша ријалити учесница Далила Драгојевић због љубави је променила живот из корена и сада са новим дечком живи у… »
"Овде сам асоцијална, повраћам, једва чекам да се дочепам Србије" Далила се огласила из Америке и открила све о животу у…
Курир пре 24 дана
Далила Драгојевић након ријалитија и водитељске каријере, заљубила се у мушкарца који живи у Америци па је због велике љубави оставила све у Србији, спаковала кофере и отишла у далеку земљу. Сада, након неког времена… »
Вести дана »
Сутра се уклањају шатори уз Ћациленда: Вучић поручио - ти људи су сломили обојену револуцијуу, Србија је победила
РИНА пре 1 сатјош 33 повезане
Стефан Јањић похвалио Гашића како држи лопату на локацији будућег Генералштаба (ВИДЕО)
Данас пре 24 минутајош 27 повезаних
уживо РАТ У УКРАЈИНИ Једна особа погинула у руском нападу на Кијев, број повређених порастао на 32
Еуроневс пре 13 минутајош 54 повезане
Прогноза за суботу, 27. децембар: Јутро хладно, пре подне облачно, поподне разведравање
Бета пре 3 сатајош 23 повезане