Povezane vesti
Rute: NATO već dve godine traži odgovore od Vlade Srbije za napad u Banjskoj
Nova 02.12.2025
Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio je danas da alijansa duže od dve godine traži da se utvrdi odgovornost za oružani incident u Banjskoj i napad na pripadnike Kfora u Zvečanu 2023. godine. „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mi je rekao da će… »
Rute: Dve godine tražimo odgovorne za Banjsku
NIN 02.12.2025
Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio je danas da Alijansa duže od dve godine traži da se utvrdi odgovornost za oružani incident u Banjskoj i napad na pripadnike Kfora u Zvečanu 2023. godine. "Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mi je rekao da će… »
Rute: NATO duže od dve godine traži odgovornost za oružani incident u Banjskoj
N1 Info 02.12.2025
Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio je danas da alijansa duže od dve godine traži da se utvrdi odgovornost za oružani incident u Banjskoj i napad na pripadnike Kfora u Zvečanu 2023. godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mi je rekao da će… »
Vesti dana »
„Sretnimo se ponovo“: Kolona vozila iz Kragujevca na čelu sa bajkerima krenula ka Orašcu
Nedeljnik pre 1 satjoš 37 povezanih
Mlekari protestuju peti dan, blokade u Mrčajevcima i na deonici Čačak-Kraljevo
Euronews pre 44 minutajoš 27 povezanih
Pogledajte kako veje: Već noćas palo 10 cm, danas se očekuje da visina snega pređe pola metra
Telegraf pre 3 satajoš 31 povezana
(Foto) Šleper sleteo u reku Karaču: Saobraćajna nezgoda na starom putu Čačak–Kraljevo
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 16 povezanih