Povezane vesti
Rute: NATO već dve godine traži odgovore od Vlade Srbije za napad u Banjskoj
Nova 02.12.2025
Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio je danas da alijansa duže od dve godine traži da se utvrdi odgovornost za oružani incident u Banjskoj i napad na pripadnike Kfora u Zvečanu 2023. godine. „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mi je rekao da će… »
Rute: Dve godine tražimo odgovorne za Banjsku
NIN 02.12.2025
Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio je danas da Alijansa duže od dve godine traži da se utvrdi odgovornost za oružani incident u Banjskoj i napad na pripadnike Kfora u Zvečanu 2023. godine. "Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mi je rekao da će… »
Rute: NATO duže od dve godine traži odgovornost za oružani incident u Banjskoj
N1 Info 02.12.2025
Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio je danas da alijansa duže od dve godine traži da se utvrdi odgovornost za oružani incident u Banjskoj i napad na pripadnike Kfora u Zvečanu 2023. godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mi je rekao da će… »
Vesti dana »
Vučević povodom godišnjice NATO agresije: Imamo pravo na sećanje, suzu i počast za junake
Blic pre 25 minutajoš 65 povezanih
Promenljivo prolećno vreme: Danas do 19 stepeni, ali stiže i nagla promena
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
uživo Izrael o pomeranju granice unutar Libana, SB UN razmatra rezoluciju o upotrebi sile u Ormuskom moreuzu
NIN pre 50 minutajoš 17 povezanih
Ovo je jezivi trenutak pada aviona u Kolumbiji! Crni bilans stravične tragedije: Najmanje 66 poginulih, od vojne letelice ostao samo pepeo i dim (foto/video)
Kurir pre 0 minutajoš 14 povezanih
Treba li Novak da se plaši? Siner mu preoteo veliki rekord, a put mu se tek otvara!
Hot sport pre 45 minutajoš 18 povezanih