Povezane vesti
"Pre braka sam imala 9 ljubavnika, posle sam prestala da brojim": Vedrana Rudan iskreno o intimi
Mondo 02.12.2025
Vedrana Rudan, koja se dugo bori sa opakom bolešću, je govorila o svom emotivnom životu i tada je otkrila sa koliko muškaraca je bila pre braka, ali i da je bila sa drugima dok je bila u braku. "Imala sam devet ljubavnika pre prve bračne noći, a kad sam… »
"Pre braka sam imala devetoricu ljubavnika, a u braku više nisam brojala" Vedrana Rudan je ovako pričala o intimi, a prvom…
Blic 02.12.2025
Vedrana je jednom prilikom pisala o razvodu i imovini Književnica bez pardona priznaje da je imala više muškaraca u životu Književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan važi za nekog ko nema dlake na jeziku i ko otvoreno iznosi svoje stavove u svakom… »
Vesti dana »
Nezapamćena scena na US Openu! Evo zbog čega je prekinut meč Danila Medvedeva
Večernje novosti pre 6 minutajoš 37 povezanih
Novi talas vreline stiže u Srbiju do ovog datuma vrućina, a potom nagli obrt - ovo je detaljna prognoza
Dnevnik pre 46 minutajoš 19 povezanih
Rusija zatvara nemačke kulturne centre nakon odluke Berlina da zatvori Ruski dom
REUC pre 41 minutajoš 17 povezanih
"Žestoko, smo ih udarili, veoma žestoko": Tenzije na Bliskom istoku ne opadaju, američki predsednik već preti novim napadom
Večernje novosti pre 41 minutajoš 15 povezanih