Povezane vesti
"Pre braka sam imala 9 ljubavnika, posle sam prestala da brojim": Vedrana Rudan iskreno o intimi
Mondo pre 4 sati
Vedrana Rudan, koja se dugo bori sa opakom bolešću, je govorila o svom emotivnom životu i tada je otkrila sa koliko muškaraca je bila pre braka, ali i da je bila sa drugima dok je bila u braku. "Imala sam devet ljubavnika pre prve bračne noći, a kad sam… »
"Pre braka sam imala devetoricu ljubavnika, a u braku više nisam brojala" Vedrana Rudan je ovako pričala o intimi, a prvom…
Blic pre 8 sati
Vedrana je jednom prilikom pisala o razvodu i imovini Književnica bez pardona priznaje da je imala više muškaraca u životu Književnica i kolumnistkinja Vedrana Rudan važi za nekog ko nema dlake na jeziku i ko otvoreno iznosi svoje stavove u svakom… »
Vesti dana »
Zdravković: Ako dođe do zaustavljanja Rafinerije i Petrohemije, Pančevo bi moglo postati dolina gladi
Nova pre 50 minutajoš 177 povezanih
Posle magle stižu još dve pojave, oglasio se RHMZ, zna se šta nas tačno čeka sa vremenom
Alo pre 3 satajoš 23 povezane
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 1 satjoš 62 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
Nova pre 2 satajoš 50 povezanih