Povezane vesti

"Nisi emocionalno inteligentna" Keba bez pardona sasuo Snežani Đurišić u lice sve, ona pobesnela: "Živci su mi popustili od…

"Nisi emocionalno inteligentna" Keba bez pardona sasuo Snežani Đurišić u lice sve, ona pobesnela: "Živci su mi popustili od…

Blic pre 21 dana
Snežana Đurišić je reagovala burno na Kebine komentare, odbijajući njegove tvrdnje. Keba je izjavio da će raditi sa svojim kandidatom na tehničkoj preciznosti i iskrenosti emocija tokom pevanja. U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" redovno dolazi od… »
"Nemoj da se kačiš za mene": Snežana Đurišić pobesnela zbog komentara kolege, on se odmah oglasio

"Nemoj da se kačiš za mene": Snežana Đurišić pobesnela zbog komentara kolege, on se odmah oglasio

Mondo pre 21 dana
Dragan Kojić Keba još uvek je zatečen reakcijama pojedinih članova žirija nakon nastupa jednog kandidata u prvom krugu "Zvezda Granda", kada je ušao u žustru raspravu sa Snežanom Đurišić. Tokom komentarisanja izvođenja Nikole Simeunovića, koji je kasnije… »
"Nisi emocionalno inteligentna" Keba potkačio Snežanu Đurišić, ona odbrusila: "Zbog budala mi popustili živci"

"Nisi emocionalno inteligentna" Keba potkačio Snežanu Đurišić, ona odbrusila: "Zbog budala mi popustili živci"

Telegraf pre 21 dana
U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" svađe članova žirija postale su gotovo uobičajene, a najnoviji sukob izbio je između Dragana Kojića Kebe i Snežane Đurišić. Sve je počelo nakon nastupa kandidata Nikole Simeunovića, koji je kasnije pripao Kebinom… »
"Nemoj da se kačiš za mene" Snežana Đurišić pobesnela zbog poteza kolege, svađa u programu eskalirala, evo i zbog koje pevačice…

"Nemoj da se kačiš za mene" Snežana Đurišić pobesnela zbog poteza kolege, svađa u programu eskalirala, evo i zbog koje pevačice…

Alo pre 21 dana
Snežana Đurišić pobesnela zbog poteza kolege. Dragan Kojić Keba i dalje je iznenađen komentarima kolega iz žirija nakon nastupa jednog takmičara u prvom krugu "Zvezda Granda" kada je ušao u žestok okršaj sa Snežanom Đurišić. Naime, komentarišući nastup… »

Vesti dana »