Povezane vesti
"Nisi emocionalno inteligentna" Keba bez pardona sasuo Snežani Đurišić u lice sve, ona pobesnela: "Živci su mi popustili od…
Blic pre 2 sata
Snežana Đurišić je reagovala burno na Kebine komentare, odbijajući njegove tvrdnje. Keba je izjavio da će raditi sa svojim kandidatom na tehničkoj preciznosti i iskrenosti emocija tokom pevanja. U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" redovno dolazi od… »
"Nemoj da se kačiš za mene": Snežana Đurišić pobesnela zbog komentara kolege, on se odmah oglasio
Mondo pre 2 sata
Dragan Kojić Keba još uvek je zatečen reakcijama pojedinih članova žirija nakon nastupa jednog kandidata u prvom krugu "Zvezda Granda", kada je ušao u žustru raspravu sa Snežanom Đurišić. Tokom komentarisanja izvođenja Nikole Simeunovića, koji je kasnije… »
"Nisi emocionalno inteligentna" Keba potkačio Snežanu Đurišić, ona odbrusila: "Zbog budala mi popustili živci"
Telegraf pre 2 sata
U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" svađe članova žirija postale su gotovo uobičajene, a najnoviji sukob izbio je između Dragana Kojića Kebe i Snežane Đurišić. Sve je počelo nakon nastupa kandidata Nikole Simeunovića, koji je kasnije pripao Kebinom… »
"Nemoj da se kačiš za mene" Snežana Đurišić pobesnela zbog poteza kolege, svađa u programu eskalirala, evo i zbog koje pevačice…
Alo pre 4 sati
Snežana Đurišić pobesnela zbog poteza kolege. Dragan Kojić Keba i dalje je iznenađen komentarima kolega iz žirija nakon nastupa jednog takmičara u prvom krugu "Zvezda Granda" kada je ušao u žestok okršaj sa Snežanom Đurišić. Naime, komentarišući nastup… »
Vesti dana »
Brnabić odgovorila Đilasu na izjavu da se na NIS-u pokazuje da se raspala Vučićeva spoljna politika
Novi magazin pre 1 satjoš 177 povezanih
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 1 satjoš 62 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
Nova pre 2 satajoš 50 povezanih