Povezane vesti

Obradović o ostavci: Ova situacija nije normalna za Partizan, odgovornost snosi predsednik kluba

Obradović o ostavci: Ova situacija nije normalna za Partizan, odgovornost snosi predsednik kluba

RTS pre 2 minuta
Doskorašnji trener Partizana Željko Obradović u samostalnom obraćanju objasnio je razloge svoje ostavke, iznoseći korake koji su doveli do upućivanja njegovog otvorenog pisma navijačima. Momenat koji se čekao kao epilog drame u redovima crno-belih… »
Željko: "Živeće Partizan i bez mene"

Željko: "Živeće Partizan i bez mene"

Sportske.net pre 1 sat
Željko Obradović se večeras zvanično i u dugom izlaganju oprostio od Partizana. O čemu je sve govorio možete pročitati OVDE, uputio je "strelicu" ka predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću da je odgovoran za "nenormalnu situaciju u Partizanu", a navijačima… »
Oglasio se Željko Obradović: "Stojim iza odluke, nadam se da ovo nije poslednji put" VIDEO

Oglasio se Željko Obradović: "Stojim iza odluke, nadam se da ovo nije poslednji put" VIDEO

B92 pre 1 sat
Željko Obradović se oglasio i objasnio zašto se odlučio da podnese ostavku i napusti KK Partizan. Jedna od udarnih vesti svuda u Evropi bila je ostavka i odlazak Željka Obradovića iz Partizana usred sezone, što se prvi put dogodilo u njegovoj 34 godine… »
Nisam više mogao, nemojte mi zameriti! Obradović otkrio kako se osećao po povratku u Beograd - umalo zaplakao zbog jedne scene!…

Nisam više mogao, nemojte mi zameriti! Obradović otkrio kako se osećao po povratku u Beograd - umalo zaplakao zbog jedne scene!…

Kurir pre 1 sat
Pojasnio je da je ostao bez snage, te je priznao koji su mu najteži trenuci u životu. „Nisam više mogao, nisam više imao snage u sebi. Dao sam sve što sam mogao i nemojte mi zameriti jer znate koliko sam sebe unosio u ovo što najviše volim“, rekao je… »
VIDEO „Nisam više mogao, nemojte mi zameriti“: Obradović otkrio najteže trenutke u životu koje je doživeo u Beogradu, umalo…

VIDEO „Nisam više mogao, nemojte mi zameriti“: Obradović otkrio najteže trenutke u životu koje je doživeo u Beogradu, umalo…

Nova pre 1 sat
Željko Obradović, bivši trener Partizana, detaljno je obrazložio šta se dešavalo sa njim u danima kada je odlučio da podnese ostavku i nakon što je to uradio. Pojasnio je da je ostao bez snage, te je priznao koji su mu najteži trenuci u životu. „Nisam… »
Obradovićev "bolji život": "Živeće Partizan i bez mene" VIDEO

Obradovićev "bolji život": "Živeće Partizan i bez mene" VIDEO

B92 pre 1 sat
Željko Obradović, doskorašnji trener košarkaša Partizana, govorio je o nedavnom odlasku iz kluba i načinu na koji je to podneo. Jedna od udarnih vesti svuda u Evropi bila je ostavka i odlazak Željka Obradovića iz Partizana usred sezone, što se prvi put… »
Željko Obradović: Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo

Željko Obradović: Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo

Politika pre 1 sat
Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo u ovoj sezoni i naravno da sam ostao pri toj odluci. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo u ovoj sezoni i naravno da sam ostao pri toj odluci, rekao je sada već… »
Obradović o najtežem trenutku u životu: "Vi, Grobari me čekate, devojčica iz Arene me čeka, nisam imao snage"

Obradović o najtežem trenutku u životu: "Vi, Grobari me čekate, devojčica iz Arene me čeka, nisam imao snage"

Telegraf pre 1 sat
Srbija je čekala i dočekala obraćanje trofejnog stručnjaka Željka Obradovića, koji je napustio klupu Partizana. Usledilo je obraćanje u kojem je na početku otkrio na koji način je shvatio da je "kraj" i šta se sve dešavalo posle meča sa Panatinaikosom i… »
Željko Obradović nikad emotivniji: Otkrio kada je shvatio da je "kraj" i šta se sve desilo dok je bio u Atini

Željko Obradović nikad emotivniji: Otkrio kada je shvatio da je "kraj" i šta se sve desilo dok je bio u Atini

Telegraf pre 1 sat
Srbija je čekala i dočekala obraćanje trofejnog stručnjaka Željka Obradovića, koji je napustio klupu Partizana. Usledilo je obraćanje u kojem je na početku otkrio na koji način je shvatio da je "kraj" i šta se sve dešavalo posle meča sa Panatinaikosom i… »
Sada i sigurno - oglasiće se Željko Obradović

Sada i sigurno - oglasiće se Željko Obradović

B92 pre 4 sati
Željko Obradović će se i definitivno oglasiti nakon odlaska iz Partizana. Jedna od udarnih vesti svuda u Evropi bila je ostavka i odlazak Željka Obradovića iz Partizana usred sezone, što se prvi put dogodilo u njegovoj 34 godine dugoj karijeri. Sada će… »

Vesti dana »