Povezane vesti
„Zašto sam otišao“: Željko Obradović se obratio navijačima Partizana (VIDEO)
Nedeljnik pre 1 dan
Dosadašnji trener Partizana Željko Obradović obratio se navijačima Partizana u video poruci kanalu „Zona Plus – najstariji košarkaški magazin u regionu“, autora Vladana Tegeltije, sa željom da im objasni zbog čega je odlučio da napusti klub. Obradović… »
(Video) Snimak koji je Srbija čekala: Željko Obradović otkrio razloge odlaska iz Partizana; navijači, budite snaga tima!
Dnevnik pre 1 dan
Šest dana pošto je podneo ostavku i haosa koji je usledio, Željko Obradović je rešio da se oglasi i da u videu iznese svoju stranu priče o napuštanju Partizana. Procurio snimak obraćanja Procurio je snimak obraćanja Željka Obradovića, koji je čekala cela… »
Željko Obradović izneo svoju stranu priče: Ovo je poruka za Partizan i navijače (video)
Pravda pre 11 sati
Srbija je čekala i dočekala obraćanje trofejnog stručnjaka Željka Obradovića, koji je napustio klupu Partizana. Sada se oglasio i najtrofejniji evropski trener i objasnio zašto i pod kojim okolnostima je došlo do takve odluke koja je zaista uzdrmala… »
Obradović objasnio odluku o ostavci: Preuzeo sam odgovornost i mislio na klub i navijače
Euronews pre 10 sati
Košarkaša javnost, ne samo Partizana, Srbije već i Evrope iščekivala je tokom dana saopštenje ili obraćanje sada već bivšeg trenera crno-belih Željka Obradovića. Sačekao je najtrofejniji trener završetak Upravnog odbora crno-belih, imenovanje Žarka… »
Željko Obradović izneo svoju stranu priče (VIDEO)
Vesti online pre 11 sati
Željko Obradović je u videu koji traje 20 minuta pričao o detaljima odlaska iz Partizana. „Poštovani navijači Partizana, u prošlu sredu sam se odlučio na jedan korak koji je težak za mene. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve ono loše što se… »
"Voleo bih da ovo nije zadnji put..." Žocova poruka navijačima: Nemojte nikada da odustanete od Partizana!
Kurir pre 11 sati
Željko Obradović se oglasio i objasnio zašto se odlučio da podnese ostavku i napusti KK Partizan, ali je imao i posebnu poruku za navijače. "Dobio sam nebrojeno poziva i poruka od svih vas kojima je Partizan u srcu, kao i meni. Razlog što se obraćam… »
Snimak koji je cela Srbija čekala: Željko Obradović se oglasio prvi put posle ostavke - evo šta je sve rekao
Kurir pre 11 sati
Sada se oglasio i najtrofejniji evropski trener i objasnio zašto i pod kojim okolnostima je došlo do takve odluke koja je zaista uzdrmala celokupnu košarkašku javnost. "Prošlu sredu sam se odlučio na izuzetno težak korak, da preuzmem odgovornost za sve… »
Emotivni Obradović: Živeće Partizan i bez mene...
Kurir pre 11 sati
Sada se oglasio i najtrofejniji evropski trener i objasnio zašto i pod kojim okolnostima je došlo do takve odluke koja je zaista uzdrmala celokupnu košarkašku javnost. Objasnio koji mu je bio najteži momenat u životu, a imao je i poruku za navijače… »
Obradović izneo svoju stranu priče: Odgovornost je na predsedniku
Sport klub pre 10 sati
Željko Obradović je u videu koji traje 20 minuta pričao o detaljima odlaska iz Partizana. „Poštovani navijači Partizana, u prošlu sredu sam se odlučio na jedan korak koji je težak za mene. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve ono loše što se… »
VIDEO Željko Obradović se oglasio prvi put posle ostavke: Evo šta je poručio Mijailoviću i navijačima Partizana
Nova pre 11 sati
Željko Obradović po prvi put se oglasio od kada je dao ostavku na mesto trenera Partizana i otvoreno govorio o onome što se dešavalo. Oglasio se Željko Obradović i u 20 minuta objasnio sve što se desilo. Odlučio je da se oglasi nakon što je dobio mnogo… »
Obradović: Nisam mogao više, odgovornost na Mijailoviću
Vreme pre 11 sati
Bivši trener Partizana Željko Obradović izneo je niz optužbi na račun predsednika kluba Ostoje Mijailovića sa kojim je, kako kaže, poslednjih meseci komunikacija nikakva. „Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve ono loše što se desilo u sezoni i… »
Žarko Paspalj novi sportski direktor Partizana
Vesti online pre 11 sati
Žarko Paspalj, proslavljeni srpski košarkaš, novi je sportski direktor Partizana. Nа toj poziciji zameniće Zorana Savića, koji je nedavno napustio klub. Na sednici Upravnog odbora kluba u utorak doneta je odluka da je upravo Paspalj najbolje rešenje za… »
Vesti dana »
EU postigla dogovor o postepenom ukidanju uvoza ruskog gasa do 2027. godine
N1 Info pre 1 minutjoš 22 povezane
24 sata istine za Tristana Vukčevića: Ubacio 32 poena, "grizao" za svaki minut na terenu
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih
Vremenska prognoza za 3. decembar: Mestimično sa kišom, na planinama moguć slab sneg
Mondo pre 3 satajoš 8 povezanih
Povređene 4 osobe u 2 udesa u Beogradu. Hitna pomoć noćas nije stala, najviše zvala ova grupa građana.
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih