Povezane vesti

"Dosta mi je svega, dosta lažnog života" Nataša Bekvalac više ne može da izdrži, sve je priznala: Toliko toga sam uradila…

"Dosta mi je svega, dosta lažnog života" Nataša Bekvalac više ne može da izdrži, sve je priznala: Toliko toga sam uradila…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je kako godinama vodi unutrašnje borbe sa sobom i da je tek sada naučila da sluša samo sebe. Pevačica koju je Jelena Karleuša javno prozvala je otvoreno govorila o svom životu, karijeri i unutrašnjim borbama, ističući… »
"Dosta mi je svega" Nataša Bekvalac nikad ranjivija, odlučila da okrene novi list u privatnom životu!

"Dosta mi je svega" Nataša Bekvalac nikad ranjivija, odlučila da okrene novi list u privatnom životu!

Alo pre 5 sati
Ogolila dušu o poteškoćama s kojima se suočava. Nataša Bekvalac iskreno je progovorila o svom privatnom životu, kao i o karijeri. Tom prilikom, pevačica je otkrila da joj trenutno odgovara mirna faza kroz koju prolazi. - Suštinski mi je dosta svega… »
"Izvršavala sam sopstveno ranjavanje" Nataša Bekvalac otkrila detalje iz privatnog života: "Najnesrećnija sam bila kad sam…

"Izvršavala sam sopstveno ranjavanje" Nataša Bekvalac otkrila detalje iz privatnog života: "Najnesrećnija sam bila kad sam…

Blic pre 7 sati
Nataša Bekvalac deli svoje životne i karijerne refleksije, izražavajući želju za mirom. Ona ističe da je sada fokusirana na svoje prioritete i unutrašnji spokoj. Pevačica Nataša Bekvalac govorila je o životu i karijeri i tom prilikom istakla da joj… »

Vesti dana »