Povezane vesti

"Od tog trenutka nemamo kontakt": Željko Obradović o narušenom odnosu sa Ostojom Mijailovićem u Partizanu

"Od tog trenutka nemamo kontakt": Željko Obradović o narušenom odnosu sa Ostojom Mijailovićem u Partizanu

Mondo pre 22 dana
Trener Partizana Željko Obradović govorio je u obraćanju o odlasku iz kluba i o svojim zamerkama na funkcionisanje kluba ove sezone, kao i o svom ličnom odnosu sa predsednikom kluba Ostojom Mijailovićem. U emisiji Zona press, on je "vratio film" na… »
Obradović otkrio: Ovako je „pukao“ odnos sa Ostojom Mijailovićem, od tog trenutka nismo komunicirali

Obradović otkrio: Ovako je „pukao“ odnos sa Ostojom Mijailovićem, od tog trenutka nismo komunicirali

Dnevnik pre 22 dana
Željko Obradović se obratio navijačima putem video snimka, a dotakao se i odnosa sa predsednikom KK Partizan Ostojom Mijailovićem. Obradović je video snimku otkrio i od kada nema kontakt sa prvim čovekom kluba. „Kad smo u prvom kolu Evrolige gostovali… »
Obradović otkrio kada je „pukao“ odnos sa Ostojom!

Obradović otkrio kada je „pukao“ odnos sa Ostojom!

Sport klub pre 22 dana
Željko Obradović je u monologu od 20 minuta izneo niz nepoznatih stvari koje su se dešavale u Košarkaškom klubu Partizan i na relaciji trener - predsednik Ostoja Mijailović. Sve je počelo još na startu sezone, od gostovanja u Dubaiju… Obradović je otkrio… »
Mijailović slagao Obradovića? „Tražio sam za igrače biznis klasu, rečeno mi je da nema“

Mijailović slagao Obradovića? „Tražio sam za igrače biznis klasu, rečeno mi je da nema“

Nova pre 22 dana
Željko Obradović, sada već bivši trener Partizana, u prvom obraćanju javnosti nakon odlaska sa klupe crno-belih otkrio je pozadinu jedne od najburnijih konferencija za medije od početka sezone. „Moraću da se vratim na početak Evrolige, i gostovanje… »
Navijači su krivi? Žoc otkrio kada je i zašto nastao razdor između njega i Ostoje Mijailovića!

Navijači su krivi? Žoc otkrio kada je i zašto nastao razdor između njega i Ostoje Mijailovića!

Hot sport pre 22 dana
Dosta problematičan odnos! Tokom današnjeg obraćanja navijačima, Željko Obradović je govorio o brojnim temama. Dotakao se utakmice 1. i 2. kola Evrolige, kada su prvo gostovali Dubaiju, a potom u Beogradu dočekali Milano. Usled poteškoća sa putovanjem… »

Vesti dana »