Povezane vesti

"Živimo u šizofreniji" Željko Vasić nije baš oduševljen uspehom Jakova Jozinovića: Bilo bi me sramota...

"Živimo u šizofreniji" Željko Vasić nije baš oduševljen uspehom Jakova Jozinovića: Bilo bi me sramota...

Kurir pre 7 sati
Pevač Željko Vasić ima veliki povod za slavlje. On obeležava 25 godina karijere, na koju je, kako ističe, jako ponosan, a večeras je pred pripadnicima sedme sile prokomentarisao i uspeh kolege Jakova Jozinovića koji je u žiži interesovanja javnosti. -… »
"Bilo me je sramota; Predstavlja se tuđim radom": Željko Vasić komentarisao Jakova Jozinovića VIDEO

"Bilo me je sramota; Predstavlja se tuđim radom": Željko Vasić komentarisao Jakova Jozinovića VIDEO

B92 pre 8 sati
Željko Vasić komentarisao je koncerte mladog pevača Jakova Jozinovića ističući da on na početku karijere nije tako nešto mogao da uradi, da drži koncerte kao "kaver pevač". Tokom 25 godina karijere Željko Vasić otpevao je niz hitova poput "Zanjiši… »
Tako ne bih mogao: Željko Vasić o koncertimna na kojima se pevaju tuđe pesme (foto)

Tako ne bih mogao: Željko Vasić o koncertimna na kojima se pevaju tuđe pesme (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
KANTAUTOR Željko Vasić upriličio je večeras veliku promociju novog albuma "25-.ica" na kojem je svoje najveće hitove obradio sa simfonijskim orkestrom. Foto: Novosti Tokom svojih 25 godina karijere Željko Vasić otpeo je niz hitova poput "Zanjiši… »
"Šizofrenija, mene bi bilo sramota": Željko Vasić bez dlake na jeziku o Jakovu Jozinoviću

"Šizofrenija, mene bi bilo sramota": Željko Vasić bez dlake na jeziku o Jakovu Jozinoviću

Mondo pre 8 sati
Željko Vasić obeželio je večeras sa medijima i svojim kolegama 25 godina karijere, na koju je kako je istakao, veoma ponosan. Sa sedmom silom je razgovarao o brojim temama, a dotakao se i uspeha kolege Jakova Jozinovića, koji je za veoma kratak period… »
Željko Vasić okupio poznate zbog posebnog povoda pa otkrio: "Bilo je napeto, nezgodan sam" FOTO/VIDEO

Željko Vasić okupio poznate zbog posebnog povoda pa otkrio: "Bilo je napeto, nezgodan sam" FOTO/VIDEO

B92 pre 9 sati
Kantautor Željko Vasić je na sceni već četvrt veka, od kada je izašla pesma "Žena kao ti". Tim povodom on je organizovao promociju posebnog albuma "25ica" na kojoj je okupio prijatelje i saradnike među kojima je bilo i mnogo poznatih lica sa javne scene… »
Moja 25-ica: Željko Vasić sa simfonijskim orkestrom svoje hitove pretočio u novo ruho (foto)

Moja 25-ica: Željko Vasić sa simfonijskim orkestrom svoje hitove pretočio u novo ruho (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
KANTAUTROR Željko Vasić je na sceni već četvrt veka, od kada je izašla pesma "Žena kao ti". Foto: Novosti Tim povodom on je organizovao promociju posebnog albuma "25ica" na kojoj je okupio prijatelje i saradnike među kojima je bilo i mnogo poznatih lica… »

Vesti dana »