Povezane vesti
Željko Vasić gala promocijom obeležio 25 godina na sceni: "Žena kao ti" snimljena pre četvrt veka
Hello 03.12.2025
Kantautor Željko Vasić je na sceni već četvrt veka! Toliko je prošlo od kad je izašao njegov veliki hit "Žena kao ti". Za to vreme slušamo "Zanjiši kukovima", "Lozinka za raj", "Voli me i ne voli me", "Željo moja jedina" i mnoge druge hitove od kojih su… »
"Mene bi bilo sramota!" Željko Vasić prekinuo "talas oduševljenja" Jakovom Jozinovićem: Poremećen sistem...
Telegraf 03.12.2025
Pevač Željko Vasić imao je večeras veliki razlog za slavlje - obeležio je 25 godina karijere, na koju je izuzetno ponosan. Pored jubileja, večeras je pred pripadnicima sedme sile prokomentarisao i uspeh kolege Jakova Jozinovića, koji puni dvorane širom… »
"Šizofrenija, mene bi bilo sramota" Željko Vasić iskreno o Jakovu Jozinoviću: "Predstavlja se tuđim radom i puni dvorane…
Blic 02.12.2025
Istakao je važnost lekcija iz grešaka u karijeri, koje ga usmeravaju na pravi put. Naveo je da Jakov lepo peva, ali ima šta da mu zameri. Pevač Željko Vasić ima veliki povod za slavlje. On obeležava 25 godina karijere, na koju je, kako ističe, jako… »
Vesti dana »
Danas je Sveti Jovan i on se obeležava još 3 puta u godini. Srećna slava svima koji slave! Sveti Jovan Sveti Jovan je primer čvrste i nepokolebljive vere, poštenja, odvažnosti i istinoljubivosti.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 15 povezanih
Đedović: NIS podneo zahtev OFAK-u za produženje licence za rad
N1 Info pre 25 minutajoš 11 povezanih
Mraz, pa tokom dana sunčano i hladno – malo toplije nego juče
Šabačke novosti pre 1 satjoš 11 povezanih