Povezane vesti
"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi da joj otkucava biološki sat! Priznala na šta nikako ne može da…
Kurir pre 21 dana
Pevačica Rada Manojlović letos je napunila 40 godina. Ističe kako je svesna da joj otkucava biološki sat, te da i te kako želi da postane majka. - Kad pređeš 40. godinu nekako prošao si dosta... Ja to tako gledam - rekla je Rada Manojlović u dahu. -… »
"Prošle su mi dve trećine života" Iskreno priznanje Rade o majčinstvu: "Volela bih da se pojavim sa stomakom"
Telegraf pre 21 dana
Rada Manojlović već neko vreme je u vezi sa vozačem Vladimirom Rankovićem. Uživa, kaže da je on "taj", i volela bi da se ostvari kao majka, ali ističe da je svesna svojih godina. - Kad pređeš 40. godinu, nekako, prošao si dosta... Ja to tako gledam -… »
"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi: "Želim bebu, ali mi otkucava biološki sat", priznala na šta nikako…
Blic pre 21 dana
Rada izražava želju za svadbom i osnivanjem porodice. Ranković ne želi isticanje u javnosti. Pevačica Rada Manojlović letos je napunila 40 godina. Ističe kako je svesna da joj otkucava biološki sat, te da i te kako želi da postane majka. - Kad pređeš 40… »
Vesti dana »
Novaković (NPS): Krivci za smrt 16 ljudi oslobođeni odgovornosti, epizodisti će biti žrtvovani
Beta pre 4 satijoš 88 povezanih
SAD produžile rok Naftnoj industriji Srbije za prodaju ruskog vlasništva
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 32 povezane
Američki diplomata otkriva: Četiri dokumenta na stolu u pregovorima o miru u Ukrajini, ispituju se maksimalni ustupci Rusije
Dnevnik pre 21 minutajoš 30 povezanih
MMF: Struja u Srbiji skuplja 2026, NIS potencijalni trošak do dve milijarde evra
Bloomberg Adria pre 8 satijoš 15 povezanih
Tužilac Stefanović: Dolovac zadržala uticaj u VST, nema legitimitet struke
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih