Povezane vesti

"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi da joj otkucava biološki sat! Priznala na šta nikako ne može da…

"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi da joj otkucava biološki sat! Priznala na šta nikako ne može da…

Kurir pre 2 sata
Pevačica Rada Manojlović letos je napunila 40 godina. Ističe kako je svesna da joj otkucava biološki sat, te da i te kako želi da postane majka. - Kad pređeš 40. godinu nekako prošao si dosta... Ja to tako gledam - rekla je Rada Manojlović u dahu. -… »
"Prošle su mi dve trećine života" Iskreno priznanje Rade o majčinstvu: "Volela bih da se pojavim sa stomakom"

"Prošle su mi dve trećine života" Iskreno priznanje Rade o majčinstvu: "Volela bih da se pojavim sa stomakom"

Telegraf pre 2 sata
Rada Manojlović već neko vreme je u vezi sa vozačem Vladimirom Rankovićem. Uživa, kaže da je on "taj", i volela bi da se ostvari kao majka, ali ističe da je svesna svojih godina. - Kad pređeš 40. godinu, nekako, prošao si dosta... Ja to tako gledam -… »
"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi: "Želim bebu, ali mi otkucava biološki sat", priznala na šta nikako…

"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi: "Želim bebu, ali mi otkucava biološki sat", priznala na šta nikako…

Blic pre 4 sati
Rada izražava želju za svadbom i osnivanjem porodice. Ranković ne želi isticanje u javnosti. Pevačica Rada Manojlović letos je napunila 40 godina. Ističe kako je svesna da joj otkucava biološki sat, te da i te kako želi da postane majka. - Kad pređeš 40… »

Vesti dana »