Povezane vesti
"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi da joj otkucava biološki sat! Priznala na šta nikako ne može da…
Kurir pre 2 sata
Pevačica Rada Manojlović letos je napunila 40 godina. Ističe kako je svesna da joj otkucava biološki sat, te da i te kako želi da postane majka. - Kad pređeš 40. godinu nekako prošao si dosta... Ja to tako gledam - rekla je Rada Manojlović u dahu. -… »
"Prošle su mi dve trećine života" Iskreno priznanje Rade o majčinstvu: "Volela bih da se pojavim sa stomakom"
Telegraf pre 2 sata
Rada Manojlović već neko vreme je u vezi sa vozačem Vladimirom Rankovićem. Uživa, kaže da je on "taj", i volela bi da se ostvari kao majka, ali ističe da je svesna svojih godina. - Kad pređeš 40. godinu, nekako, prošao si dosta... Ja to tako gledam -… »
"Prošle su mi dve trećine života" Rada Manojlović strepi: "Želim bebu, ali mi otkucava biološki sat", priznala na šta nikako…
Blic pre 4 sati
Rada izražava želju za svadbom i osnivanjem porodice. Ranković ne želi isticanje u javnosti. Pevačica Rada Manojlović letos je napunila 40 godina. Ističe kako je svesna da joj otkucava biološki sat, te da i te kako želi da postane majka. - Kad pređeš 40… »
Vesti dana »
Putin održao 'korisne' pregovore sa SAD, ali je dogovor o prekidu rata još daleko
Bloomberg Adria pre 6 minutajoš 47 povezanih
Poslanici u Skupštini Srbije danas glasaju o budžetu i još 57 zakona i drugih akata
Novi magazin pre 41 minutajoš 14 povezanih