Povezane vesti
Gradonačelnik Kragujevca reagovao na vest o otkazivanju koncerata u Kragujevcu
Glas Šumadije pre 1 sat
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić objavio je na društvenim mrežama da je “duboko razočaran konstrukcijom potpunih neistina” koje primećuje poslednjih dana u Kragujevcu. U svojoj objavi osvrnuo se i na vest o otkazivanju koncerata Kalema i Danice… »
Dašić se razočarao i raspisao – od obrušavanja zemljišta do Danice Crnogorčević
Ritam grada Kg pre 1 sat
Nikola Dašić, gradonačelnik Kragujevca, ne samo da je proveo više vremena na zasedanju Skupštine grada nego je u jednom saopštenju pokušao da obradi sve teme u gradu, od obrušavanja kod Centra izvrsnosti i naseljavanja radnika iz drugih zemalja pa sve do… »
Dašić: Od nekih stvari se ne pravi marketing i to je kućno vaspitanje
RTK pre 4 sati
„Duboko sam razočaran mnogim postupcima, teškim rečima i konstrukcijom potpunih neistina koje primećujem poslednjih dana. Ne liči to na Kragujevac u kome sam odrastao. Razočaran sam medijima. Mediji su nekad tragali za istinom i bio je to težak… »
Gradonačelnik Nikola Dašić reagovao na dezinformacije i napete društvene tenzije u Kragujevcu: „Kragujevac nije grad mržnje“…
iKragujevac pre 4 sati
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić oglasio se povodom, kako je naveo, sve učestalijih dezinformacija, neproverenih tvrdnji i pogrešnih interpretacija koje se poslednjih dana šire medijskim prostorom i društvenim mrežama. U nastavku prenosimo njegovo… »
Vesti dana »
Skupština usvojila budžet Srbije za 2026. godinu, prihvaćen i amandman o NIS-u
Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 37 povezanih
Obustava rada postrojenja Rafinerije u Pančevu mogla bi da traje nekoliko dana
RTV pre 46 minutajoš 27 povezanih