Povezane vesti
Koliko su izborne liste zaista važne glasačima u Srbiji: Šta znače studentima, a šta vlastima
BBC News 03.12.2025
Poslednjih meseci, u Srbiji se najviše priča o studentskoj izbornoj listi, iako nije poznato ko bi uopšte mogao da bude na njoj. „Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru… »
Koliko su izborne liste zaista važne glasačima u Srbiji: Šta znače studentima, a šta vlastima
Danas 03.12.2025
„Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. „I pomislila sam da nemam jasno formiran stav da li mi je važno ko će biti na studentskoj listi ili mi je važnije da se ona… »
Radio 021 03.12.2025
Poslednjih meseci, u Srbiji se najviše priča o studentskoj izbornoj listi, iako nije poznato ko bi uopšte mogao da bude na njoj. Reuters Studenti u Srbiji mesecima traće raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, što vlast za sada odbija „Baš sam… »
Južne vesti 03.12.2025
Reuters Studenti u Srbiji mesecima traće raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, što vlast za sada odbija „Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. „I pomislila… »
NIN 03.12.2025
"Baš sam danas razmišljala o tome", gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. "I pomislila sam da nemam jasno formiran stav da li mi je važno ko će biti na studentskoj listi ili mi je važnije da se ona… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 48 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 29 povezanih
Uhapšeno šest osoba u okolini Smedereva zbog proizvodnje i trgovine opojnim drogama
RTV pre 11 minutajoš 25 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 34 povezane
MOL grupa ostvarila dobit od 786 miliona dolara i napreduje u pregovorima o NIS-u
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 26 povezanih