Povezane vesti

Koliko su izborne liste zaista važne glasačima u Srbiji: Šta znače studentima, a šta vlastima

Koliko su izborne liste zaista važne glasačima u Srbiji: Šta znače studentima, a šta vlastima

BBC News pre 2 sata
Poslednjih meseci, u Srbiji se najviše priča o studentskoj izbornoj listi, iako nije poznato ko bi uopšte mogao da bude na njoj. „Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru… »

Danas pre 2 sata
„Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. „I pomislila sam da nemam jasno formiran stav da li mi je važno ko će biti na studentskoj listi ili mi je važnije da se ona… »

Radio 021 pre 4 sati
Poslednjih meseci, u Srbiji se najviše priča o studentskoj izbornoj listi, iako nije poznato ko bi uopšte mogao da bude na njoj. Reuters Studenti u Srbiji mesecima traće raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, što vlast za sada odbija „Baš sam… »

Južne vesti pre 4 sati
Reuters Studenti u Srbiji mesecima traće raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, što vlast za sada odbija „Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. „I pomislila… »

NIN pre 4 sati
"Baš sam danas razmišljala o tome", gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. "I pomislila sam da nemam jasno formiran stav da li mi je važno ko će biti na studentskoj listi ili mi je važnije da se ona… »

Vesti dana »