Povezane vesti
Koliko su izborne liste zaista važne glasačima u Srbiji: Šta znače studentima, a šta vlastima
BBC News pre 24 dana
Poslednjih meseci, u Srbiji se najviše priča o studentskoj izbornoj listi, iako nije poznato ko bi uopšte mogao da bude na njoj. „Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru… »
Koliko su izborne liste zaista važne glasačima u Srbiji: Šta znače studentima, a šta vlastima
Danas pre 24 dana
„Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. „I pomislila sam da nemam jasno formiran stav da li mi je važno ko će biti na studentskoj listi ili mi je važnije da se ona… »
Radio 021 pre 24 dana
Poslednjih meseci, u Srbiji se najviše priča o studentskoj izbornoj listi, iako nije poznato ko bi uopšte mogao da bude na njoj. Reuters Studenti u Srbiji mesecima traće raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, što vlast za sada odbija „Baš sam… »
Južne vesti pre 24 dana
Reuters Studenti u Srbiji mesecima traće raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, što vlast za sada odbija „Baš sam danas razmišljala o tome“, gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. „I pomislila… »
NIN pre 24 dana
"Baš sam danas razmišljala o tome", gotovo iznenađeno mi kaže 37-godišnja Ana Dragić iz Beograda, šetajući psa u centru Beograda. "I pomislila sam da nemam jasno formiran stav da li mi je važno ko će biti na studentskoj listi ili mi je važnije da se ona… »
Vesti dana »
„Ćacilend se pretvara u Božićno selo“: Vučić najavio da će sutra uveče početi uklanjanje šatora, saobraćaj kreće od 2. ili 3. januara
Nova pre 44 minutajoš 30 povezanih
"Penzioneri će za 7 dana primiti najveće penzije u istoriji!" Vučić: "Nismo mi prodavali NIS, već su ga oni prodavali, po prvi put imamo stabilnu valutu"
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Napad na Kijev, trećina prestonice bez grejanja; Bela kuća: Sastanak Trampa i Zelenskog sutra na Floridi
RTS pre 10 minutajoš 48 povezanih
VREME DANAS: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Nedeljnik pre 4 satijoš 23 povezane
VIDEO Najbolji dokaz o propasti Partizana, snimci Lesora i Tajrika to jasno pokazuju
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih