Povezane vesti

Šok za Partizan: Traži se neopoziva ostavka Ostoje Mijailovića!

Šok za Partizan: Traži se neopoziva ostavka Ostoje Mijailovića!

Hot sport pre 22 dana
„Partizan nije ni projekat ni korporacija, već naš klub i svetinja.“ Udruženje ljubitelja i navijača JSD Partizan „Od Partizana ništa, za Partizan sve!“ zatražilo je od predsednika Košarkaškog kluba iz Humske Ostoje Mijailovića da podnese neopozivu… »
„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje“: Oglasili se navijači Partizana nakon obraćanja Obradovića, Mijailović ih prozvao u…

„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje“: Oglasili se navijači Partizana nakon obraćanja Obradovića, Mijailović ih prozvao u…

Nova pre 22 dana
Udruženje ljubitelja i navijača JSD Partizan „Od Partizana ništa, za Partizan sve" zahteva od predsednika Košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića, da podnese neopozivu ostavku. Udruženje, koje je Mijailović spomenuo u veoma izvrnutom smeru tokom… »
Emotivno obraćanje Željka Obradovića: Odgovornost na predsedniku Mijailoviću

Emotivno obraćanje Željka Obradovića: Odgovornost na predsedniku Mijailoviću

Luftika pre 22 dana
Željko Obradović je u videu koji traje 20 minuta pričao o detaljima odlaska iz Partizana. „Poštovani navijači Partizana, u prošlu sredu sam se odlučio na jedan korak koji je težak za mene. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve ono loše što se… »
„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje Mijailovića“

„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje Mijailovića“

Sport klub pre 22 dana
Udruženje ljubitelja i navijača JSD Partizan "Od Partizana ništa, za Partizan sve!" zatražilo je od predsednika Košarkaškog kluba iz Humske Ostoje Mijailovića da podnese neopozivu ostavku. Udruženje, koje je prvi čovek crno-belih spomenuo i na nedavnom… »
Željko Obradović obrazložio svoju ostavku

Željko Obradović obrazložio svoju ostavku

Politika pre 22 dana
Sada već bivši trener Partizana, o razlozima napuštanja kluba iz Humske detaljno je pričao u dugo iščekivanom obraćanju. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo u ovoj sezoni i naravno da sam ostao pri toj odluci, rekao je sada… »
"Ovo mi je najteži trenutak u životu": Željko Obradović prvi put nakon ostavke o okolnostima odlaska iz Partizana

"Ovo mi je najteži trenutak u životu": Željko Obradović prvi put nakon ostavke o okolnostima odlaska iz Partizana

NIN pre 22 dana
Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo u ovoj sezoni i naravno da sam ostao pri toj odluci, rekao je sada već bivši trener KK Partizan Željko Obradović posle odlaska sa klupe crno-belih. Legendarni trener obratio se javnosti… »
„Ova situacija nije normalna, za nju je odgovoran Ostoja Mijailović“: Željko Obradović se obratio prvi put po odlasku iz…

„Ova situacija nije normalna, za nju je odgovoran Ostoja Mijailović“: Željko Obradović se obratio prvi put po odlasku iz…

Danas pre 22 dana
Trofejni stručnjak Željko Obradović oglasio se prvi put nakon što je napustio klupu Partizana. On se navijačima crno-belih obratio putem video snimka u kojem je obrazložio razloge takve odluke. – Ovo je bio izuzetno težak korak za mene, preuzeo sam… »

Vesti dana »