Povezane vesti

Šok za Partizan: Traži se neopoziva ostavka Ostoje Mijailovića!

Šok za Partizan: Traži se neopoziva ostavka Ostoje Mijailovića!

Hot sport pre 21 sat
„Partizan nije ni projekat ni korporacija, već naš klub i svetinja.“ Udruženje ljubitelja i navijača JSD Partizan „Od Partizana ništa, za Partizan sve!“ zatražilo je od predsednika Košarkaškog kluba iz Humske Ostoje Mijailovića da podnese neopozivu… »
„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje“: Oglasili se navijači Partizana nakon obraćanja Obradovića, Mijailović ih prozvao u…

„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje“: Oglasili se navijači Partizana nakon obraćanja Obradovića, Mijailović ih prozvao u…

Nova pre 21 sat
Udruženje ljubitelja i navijača JSD Partizan „Od Partizana ništa, za Partizan sve" zahteva od predsednika Košarkaškog kluba Partizan, Ostoje Mijailovića, da podnese neopozivu ostavku. Udruženje, koje je Mijailović spomenuo u veoma izvrnutom smeru tokom… »
Emotivno obraćanje Željka Obradovića: Odgovornost na predsedniku Mijailoviću

Emotivno obraćanje Željka Obradovića: Odgovornost na predsedniku Mijailoviću

Luftika pre 22 sata
Željko Obradović je u videu koji traje 20 minuta pričao o detaljima odlaska iz Partizana. „Poštovani navijači Partizana, u prošlu sredu sam se odlučio na jedan korak koji je težak za mene. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve ono loše što se… »
„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje Mijailovića“

„Zahtevamo neopozivu ostavku Ostoje Mijailovića“

Sport klub pre 22 sata
Udruženje ljubitelja i navijača JSD Partizan "Od Partizana ništa, za Partizan sve!" zatražilo je od predsednika Košarkaškog kluba iz Humske Ostoje Mijailovića da podnese neopozivu ostavku. Udruženje, koje je prvi čovek crno-belih spomenuo i na nedavnom… »
Željko Obradović obrazložio svoju ostavku

Željko Obradović obrazložio svoju ostavku

Politika pre 22 sata
Sada već bivši trener Partizana, o razlozima napuštanja kluba iz Humske detaljno je pričao u dugo iščekivanom obraćanju. Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo u ovoj sezoni i naravno da sam ostao pri toj odluci, rekao je sada… »
"Ovo mi je najteži trenutak u životu": Željko Obradović prvi put nakon ostavke o okolnostima odlaska iz Partizana

"Ovo mi je najteži trenutak u životu": Željko Obradović prvi put nakon ostavke o okolnostima odlaska iz Partizana

NIN pre 23 sata
Odlučio sam da preuzmem odgovornost za sve loše što se dogodilo u ovoj sezoni i naravno da sam ostao pri toj odluci, rekao je sada već bivši trener KK Partizan Željko Obradović posle odlaska sa klupe crno-belih. Legendarni trener obratio se javnosti… »
„Ova situacija nije normalna, za nju je odgovoran Ostoja Mijailović“: Željko Obradović se obratio prvi put po odlasku iz…

„Ova situacija nije normalna, za nju je odgovoran Ostoja Mijailović“: Željko Obradović se obratio prvi put po odlasku iz…

Danas pre 1 dan
Trofejni stručnjak Željko Obradović oglasio se prvi put nakon što je napustio klupu Partizana. On se navijačima crno-belih obratio putem video snimka u kojem je obrazložio razloge takve odluke. – Ovo je bio izuzetno težak korak za mene, preuzeo sam… »

Vesti dana »