Povezane vesti

"Dao sam 20.000 evra da ne idem u vojsku" Aca Lukas šokirao priznanjem: "Doktor mi je rekao: Mogu da te primim na…

"Dao sam 20.000 evra da ne idem u vojsku" Aca Lukas šokirao priznanjem: "Doktor mi je rekao: Mogu da te primim na…

Blic pre 4 sati
Lukas se pravda zbog fotografije sa Naserom Orićem koja je izazvala reakcije. Pevač je iskoristio vezu sa lekarom da dobije potvrdu o psihijatrijskom lečenju. Pevač Aca Lukas je gostovao nedavno u jednom podkastu i tom prilikom šokirao priznanjem da je… »
Dao 20.000 evra da izbegne vojsku: Pevač sve priznao, lekar iz Padinske skele mu ponudio da ode na psihijatriju

Dao 20.000 evra da izbegne vojsku: Pevač sve priznao, lekar iz Padinske skele mu ponudio da ode na psihijatriju

Mondo pre 5 sati
Aca Lukas, koji se ovih dana našao u jeku afere sa Naserom Orićem, pre nekoliko meseci je gostovao u jednom podkastu i tom prilikom otkrio kako je izbegao vojni rok. Lukas je priznao da je platio vrtoglavih 20.000 evra "Postoji priča da kada je Aca Lukas… »
Dao 20.000 evra da ne bi išao u vojsku: Aca Lukas podmitio lekara kako bi mu dao pogrešnu dijagnozu! Mogu da te primim...

Dao 20.000 evra da ne bi išao u vojsku: Aca Lukas podmitio lekara kako bi mu dao pogrešnu dijagnozu! Mogu da te primim...

Kurir pre 6 sati
Aca Lukas, koji se ovih dana našao u jeku afere sa Naserom Orićem, komandantom jedinica Armije RBiH u području Srebrenice tokom rata u Bosni i Hercegovini. Pre nekoliko meseci Lukas je gostovao u jednom podkastu i tom prilikom otkrio kako je izbegao… »
Aca Lukas slagao da ima dijagnozu, iskeširao 20.000 evra kako bi izbegao naredbu države!

Aca Lukas slagao da ima dijagnozu, iskeširao 20.000 evra kako bi izbegao naredbu države!

Alo pre 9 sati
Pevač otkrio kako je izbegao vojni rok! Aca Lukas je pre nekoliko meseci gostovao u jednom podkastu i tom prilikom otkrio kako je izbegao vojni rok. Lukas je priznao kako je na mito i korupciju dao vrtoglavih 20.000 evra! - Postoji priča da kada je Aca… »

Vesti dana »