Povezane vesti
Klipersi otpustili Krisa Pola: "Upravo sam saznao da sam poslat kući!"
Sportske.net pre 22 dana
"Upravo sam saznao da sam poslat kući", napisao je Kris Pol na svom Instagram nalogu u jednoj priči. Vrlo brzo nakon toga, Klipersi su izdali i saopštenje, Kris Pol je bivši igrač ovog kluba, ugovor je raskinut i ovaj košarkaš će tragati za novim klubom… »
Šok u Los Anđelesu: Bogdanović ostaje bez legendarnog saigrača, on ostao zgranut
Nova pre 22 dana
Kris Pol, legendarni NBA košarkaš, odlučio je da završi karijeru u dresu Los Anđelesa, ali njegov plan se neće ostvariti. Želeo je to da uradi, ali je Uprava Klipersa je odlučila da raskine ugovor sa njim dosta ranije, pa je tako Bogdan Bogdanović ostao… »
Šok! Bogdanović gubi legendarnog saigrača, Klipersi raskidaju ugovor sa čuvenim plejmejkerom, on zgranut
Telegraf pre 22 dana
Legendarni NBA košarkaš, Kris Pol je želeo da se povuče na kraju sezone u dresu Los Anđeles Klipersa, ekipe gde je već i proveo jedan period karijere. Ipak, iako je želeo da to uradi, uprava Klipersa je odlučila da raskine ugovor s njim dosta ranije… »
Vesti dana »
Internet kupovina karticama i e-novcem u trećem tromesečju veća skoro za trećinu nego godinu ranije
Ekapija pre 33 minutajoš 36 povezanih
Šapić o novom mostu na Savi: "Ovo je jedan od najvažnijih projekata u poslednjih nekoliko decenija, do kraja marta 2027. biće otvoren za saobraćaj"
Blic pre 49 minutajoš 30 povezanih
Penjaroja podelio prve utiske: „Biće teško, Parker igra lošije nego u Barseloni, ali nije jedini!“
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih