Povezane vesti
Milica Janevski osvojila nagradu na Filmskom festivalu u Dohi za ulogu u filmu "Kad svane"
Euronews pre 22 dana
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film "Otac", serija "Deca zla" i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »
„Kad su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka“: Milici Janevski nagrada za glumačku interpretaciju u Dohi
Nova pre 22 dana
Glumica Milica Janevski osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na Filmskom festivalu u Dohi, za ulogu u kratkometražnom igranom filmu "Kad svane" reditelja Stefana Ivančića. Nakon trijumfa na inauguralnom festivalu u Kataru Milica… »
"Kada su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka": Glumica Milica Janevski nagrađena u Dohi
Blic pre 22 dana
Glumica Milica Janevski osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na Filmskom festivalu u Dohi za ulogu u filmu "Kad svane". Milica Janevski je izrazila iznenađenje i radost zbog ovog priznanja, naglašavajući njegov značaj. Srpska glumica… »
Srpska glumica Milica Janevski trijumfovala na Filmskom festivalu u Dohi
Danas pre 22 dana
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film „Otac“, serija „Deca zla“ i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »
Srpska glumica Milica Janevski trijumfovala na Filmskom festivalu u Dohi
Telegraf pre 22 dana
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film „Otac“, serija „Deca zla“ i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »
Vesti dana »
Božićni spektakl u Denveru - Jokićevih 56, produžetak, preokreti i pobeda desetkovanih Nagetsa
RTS pre 1 satjoš 41 povezana
'Izveli smo savršene udare na teroristički ološ koji ubija hrišćane': Tramp
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane
U nedelju uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata u centru grada, MUP objavio šta građeni treba da urade
Blic pre 12 minutajoš 17 povezanih
Danas u Srbiji pretežno oblačno, a ovo su tačni datumi snežnih padavina. Evo kakvo vreme nas očekuje za Novu godinu i Božić.
Dnevnik pre 2 satajoš 13 povezanih
AMSS: Moguća poledica na putevima, dobra prohodnost puteva ka zimskim centrima
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih