Povezane vesti

Milica Janevski osvojila nagradu na Filmskom festivalu u Dohi za ulogu u filmu "Kad svane"

Milica Janevski osvojila nagradu na Filmskom festivalu u Dohi za ulogu u filmu "Kad svane"

Euronews pre 21 sat
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film "Otac", serija "Deca zla" i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »
„Kad su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka“: Milici Janevski nagrada za glumačku interpretaciju u Dohi

„Kad su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka“: Milici Janevski nagrada za glumačku interpretaciju u Dohi

Nova pre 22 sata
Glumica Milica Janevski osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na Filmskom festivalu u Dohi, za ulogu u kratkometražnom igranom filmu "Kad svane" reditelja Stefana Ivančića. Nakon trijumfa na inauguralnom festivalu u Kataru Milica… »
"Kada su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka": Glumica Milica Janevski nagrađena u Dohi

"Kada su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka": Glumica Milica Janevski nagrađena u Dohi

Blic pre 22 sata
Glumica Milica Janevski osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na Filmskom festivalu u Dohi za ulogu u filmu "Kad svane". Milica Janevski je izrazila iznenađenje i radost zbog ovog priznanja, naglašavajući njegov značaj. Srpska glumica… »
Srpska glumica Milica Janevski trijumfovala na Filmskom festivalu u Dohi

Danas pre 23 sata
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film „Otac“, serija „Deca zla“ i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »

Telegraf pre 23 sata
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film „Otac“, serija „Deca zla“ i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »

Vesti dana »