Povezane vesti
Milica Janevski osvojila nagradu na Filmskom festivalu u Dohi za ulogu u filmu "Kad svane"
Euronews 03.12.2025
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film "Otac", serija "Deca zla" i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »
„Kad su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka“: Milici Janevski nagrada za glumačku interpretaciju u Dohi
Nova 03.12.2025
Glumica Milica Janevski osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na Filmskom festivalu u Dohi, za ulogu u kratkometražnom igranom filmu "Kad svane" reditelja Stefana Ivančića. Nakon trijumfa na inauguralnom festivalu u Kataru Milica… »
"Kada su pročitali moje ime, vrisnula sam od sreće i šoka": Glumica Milica Janevski nagrađena u Dohi
Blic 03.12.2025
Glumica Milica Janevski osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na Filmskom festivalu u Dohi za ulogu u filmu "Kad svane". Milica Janevski je izrazila iznenađenje i radost zbog ovog priznanja, naglašavajući njegov značaj. Srpska glumica… »
Srpska glumica Milica Janevski trijumfovala na Filmskom festivalu u Dohi
Danas 03.12.2025
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film „Otac“, serija „Deca zla“ i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »
Srpska glumica Milica Janevski trijumfovala na Filmskom festivalu u Dohi
Telegraf 03.12.2025
Srpska glumica Milica Janevski, poznata po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu (film „Otac“, serija „Deca zla“ i dr.), osvojila je nagradu za najbolju glumačku interpretaciju na upravo završenom inauguralnom Filmskom festivalu u Dohi… »
Vesti dana »
Portparolka EK o izjavi Paunović: U Evropi nema mesta za retoriku koja zagovara etničko čišćenje
N1 Info pre 3 minutajoš 32 povezane
Stefanović (SSP): Srbiju su na putu ka EU zbog Vučića pretekle one države kojima smo bili uzor
Beta pre 54 minutajoš 33 povezane
Zbog problema na graničnom prelazu sa Hrvatskom, meštani dva sela blokirali put
Danas pre 16 satijoš 5 povezanih
Indeks učinka u zaštiti životne sredine: Srbija među tri najgore zemlje u Evropi
Vreme pre 3 satajoš 1 povezana
Grad Niš organizuje povratak povređenih putnika iz nesreće u Crnoj Gori u kojoj je stradala dvadesetjednogodišnja Nišlijka
Gradski portal 018 pre 3 minutajoš 23 povezane