Povezane vesti
"Oćelavio sam od Premijer lige"
B92 pre 3 sata
Mančester siti je došao do pobede protiv Fulama u jednom ludom meču gde je imao 5:1, pa je strepeo kada je protivnik prišao na gol zaostatka. I kolo pre ovoga su Građani imali 2:0 protiv Lidsa, koji je uspeo da izjednači, ali je Foden na kraju u… »
Pep posle epskog meča: "Ne pitajte me ništa, oćelavio sam"
Sportske.net pre 6 sati
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola na kraju je ipak mogao da odahne, jer je njegov tim gotovo prokockao vođstvo od 5:1 protiv Fulama. Siti je sinoć upisao važnu pobedu u nastavku borbe za titulu, ali je pokazao i da neće biti još dugo kandidat ako… »
Gvardiola: „Star sam, a igrači me ne poštuju“
Danas pre 7 sati
Mančester siti je slavio sa 5:4 u gostima protiv Fulama u meču 14. kola Premijer lige. Ipak, to i nije tako sjajno ako se zna da su po;etkom drugom dela vodili sa 5:1. – Star sam, a igrači me ne poštuju. Ne postupa se sa trenerom na ovakav način – kroz… »
Pep: Mnogo sam star, a igrači me ne poštuju
Sport klub pre 8 sati
Mančester Siti je ostvario još jednu pobedu u Premijer ligi, ali je i protiv Fulama ispoljio brojne slabosti kada je branjenje u pitanju. Činjenica da su Građani imali 5:1 i opet strepeli za pobedu, blago rečeno pali crvene alarme na Etihadu. Posebno jer… »
Vesti dana »
Rute: NATO suočen s trajnim opasnostima, podrška Ukrajini mora da ostane čvrsta
RTV pre 40 minutajoš 40 povezanih
Gasprom: NIS nastavlja sopstvenu proizvodnju, što mu omogućava da napravi rezerve sirovina
Vesti online pre 10 minutajoš 35 povezanih
Zaposleni u Zavodu: Iz Ministarstva kulture pokušali neovlašćeno da pristupe serverima zbog Generalštaba
Beta pre 10 minutajoš 47 povezanih
Usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda: Gas i nafta, Antonijević, udžbenici - šta je sve usvojeno
NIN pre 1 satjoš 54 povezane