Povezane vesti

"Oćelavio sam od Premijer lige"

"Oćelavio sam od Premijer lige"

B92 pre 26 dana
Mančester siti je došao do pobede protiv Fulama u jednom ludom meču gde je imao 5:1, pa je strepeo kada je protivnik prišao na gol zaostatka. I kolo pre ovoga su Građani imali 2:0 protiv Lidsa, koji je uspeo da izjednači, ali je Foden na kraju u… »
Pep posle epskog meča: "Ne pitajte me ništa, oćelavio sam"

Pep posle epskog meča: "Ne pitajte me ništa, oćelavio sam"

Sportske.net pre 26 dana
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola na kraju je ipak mogao da odahne, jer je njegov tim gotovo prokockao vođstvo od 5:1 protiv Fulama. Siti je sinoć upisao važnu pobedu u nastavku borbe za titulu, ali je pokazao i da neće biti još dugo kandidat ako… »
Gvardiola: „Star sam, a igrači me ne poštuju“

Gvardiola: „Star sam, a igrači me ne poštuju“

Danas pre 27 dana
Mančester siti je slavio sa 5:4 u gostima protiv Fulama u meču 14. kola Premijer lige. Ipak, to i nije tako sjajno ako se zna da su po;etkom drugom dela vodili sa 5:1. – Star sam, a igrači me ne poštuju. Ne postupa se sa trenerom na ovakav način – kroz… »
Pep: Mnogo sam star, a igrači me ne poštuju

Pep: Mnogo sam star, a igrači me ne poštuju

Sport klub pre 27 dana
Mančester Siti je ostvario još jednu pobedu u Premijer ligi, ali je i protiv Fulama ispoljio brojne slabosti kada je branjenje u pitanju. Činjenica da su Građani imali 5:1 i opet strepeli za pobedu, blago rečeno pali crvene alarme na Etihadu. Posebno jer… »

Vesti dana »

Navodni napad na Putinovu rezidenciju: Šta je poznato

Navodni napad na Putinovu rezidenciju: Šta je poznato

BBC News pre 25 minutajoš 37 povezanih
Povredio se Nikola Jokić na utakmici protiv Majamija

Povredio se Nikola Jokić na utakmici protiv Majamija

Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 84 povezane
Mraz za praznike

Mraz za praznike

Vesti online pre 35 minutajoš 16 povezanih
Studentska akcija 'Raspiši pobedu'

Studentska akcija 'Raspiši pobedu'