Povezane vesti
"Umirala sam i pisala pesmu": Tea Tairović o detaljima svađe sa suprugom Ivanom, ovaj hit mu je posvetila
Mondo pre 1 sat
Pevačica Tea Tairović uživa ogromnu podršku i ljubav supruga Ivana Vardaja, ali je sada prvi put priznala da ni njihov odnos nije uvek savršen. Otkrila je da se ponekad ipak posvađaju, a jednom od tih trenutaka čak je posvetila i pesmu. Pogledajte… »
"Tada sam umirala u sporim mukama" Tea Tairović o svađi sa suprugom: "Mislila sam da se nikad nećemo pomiriti"
Blic pre 1 sat
Zbunjena emocijama tokom njihove male svađe, napisala je tužnu pesmu u dva sata razdvojenosti. Tea je od prvog susreta s Ivanom prepoznala da će biti njen budući suprug. Pevačica Tea Tairović uživa svu pažnju i ljubav supruga Ivana Vardaja, a sada je po… »
„Čim sam ga upoznala, rekla sam mu da će biti moj muž – a on se smejao“: Tea Tairović pričala o suprugu i otkrila koju pesmu…
Nova pre 4 sati
Pevačica Tea Tairović se ove godine udala za Ivana Vardaja. Tea Tairović redovno ističe da joj je suprug najveća podrška, a pre nego što su ulovili u romansu, on je radio kao njeno obezbeđenje – što i danas radi. Kako je sada rekla u emisiji AmiG Show… »
"Umirala sam i pisala" Tea Tairović prvi put javno iznela detalje svađe sa suprugom, a u trenutku bola mu je posvetila pesmu…
Kurir pre 7 sati
Tea Tairović se početkom ove godine udala za Ivana Vardaju, a sada je pevačica prvi put otkrila i koju je pesmu posvetila svom suprugu. Ivan, koji već godinama brine o njenoj sigurnosti i deo je obezbeđenja na svakom njenom nastupu, postao je neizostavni… »
Tea Tairović prvi put o svađi sa suprugom Ivanom: U trenutku bola napisala mu je pesmu koju danas znamo svi
Alo pre 7 sati
Tea Tairović napisala je pesmu za supruga. Tea Tairović početkom ove godine, udala se za Ivana Vardaju, a sada je pevačica prvi put ispričala i koju pesmu je posvetila suprugu koji je inače deo obezbeđenja na svakom nastupu muzičke zvezde. Kako je… »
Vesti dana »
Zaposleni u Zavodu: Iz Ministarstva kulture pokušali neovlašćeno da pristupe serverima zbog Generalštaba
Beta pre 25 minutajoš 49 povezanih
”Ostajemo pouzdan partner za svoje kupce i odgovoran poslodavac za svoje zaposlene” Gasprom njeft: Nis prilagođava poslovanje sankcijama
Dnevnik pre 10 minutajoš 38 povezanih
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTV pre 1 satjoš 54 povezane