Повезане вести
"Умирала сам и писала песму": Теа Таировић о детаљима свађе са супругом Иваном, овај хит му је посветила
Мондо 03.12.2025
Певачица Теа Таировић ужива огромну подршку и љубав супруга Ивана Вардаја, али је сада први пут признала да ни њихов однос није увек савршен. Открила је да се понекад ипак посвађају, а једном од тих тренутака чак је посветила и… »
"Тада сам умирала у спорим мукама" Теа Таировић о свађи са супругом: "Мислила сам да се никад нећемо помирити"
Блиц 03.12.2025
Збуњена емоцијама током њихове мале свађе, написала је тужну песму у два сата раздвојености. Теа је од првог сусрета с Иваном препознала да ће бити њен будући супруг. Певачица Теа Таировић ужива сву пажњу и љубав супруга… »
„Чим сам га упознала, рекла сам му да ће бити мој муж – а он се смејао“: Теа Таировић причала о супругу и открила коју песму…
Нова 03.12.2025
Певачица Теа Таировић се ове године удала за Ивана Вардаја. Теа Таировић редовно истиче да јој је супруг највећа подршка, а пре него што су уловили у романсу, он је радио као њено обезбеђење – што и данас ради. Како је сада… »
"Умирала сам и писала" Теа Таировић први пут јавно изнела детаље свађе са супругом, а у тренутку бола му је посветила песму…
Курир 03.12.2025
Теа Таировић се почетком ове године удала за Ивана Вардају, а сада је певачица први пут открила и коју је песму посветила свом супругу. Иван, који већ годинама брине о њеној сигурности и део је обезбеђења на сваком њеном… »
Теа Таировић први пут о свађи са супругом Иваном: У тренутку бола написала му је песму коју данас знамо сви
Ало 03.12.2025
Теа Таировић написала је песму за супруга. Теа Таировић почетком ове године, удала се за Ивана Вардају, а сада је певачица први пут испричала и коју песму је посветила супругу који је иначе део обезбеђења на сваком наступу… »
Вести дана »
Алексић (НПС): Опозиција и студенти треба да се понашају као да ће избори бити у јулу
Бета пре 52 минутајош 2 повезане
Данас јутро хладно, током дана сунчано: Највиша дневна температура до 24 степена
Нова пре 42 минутајош 2 повезане
Бивши француски председник: Чак и после Трампа, Европа треба да научи да живи сама, без подршке САД
Бета пре 32 минутајош 1 повезана
Трамп: Осумњичени за напад на гала вечери написао антихришц́ански манифест
Бета пре 27 минутајош 4 повезане