Povezane vesti
"Umirala sam i pisala pesmu": Tea Tairović o detaljima svađe sa suprugom Ivanom, ovaj hit mu je posvetila
Mondo pre 24 dana
Pevačica Tea Tairović uživa ogromnu podršku i ljubav supruga Ivana Vardaja, ali je sada prvi put priznala da ni njihov odnos nije uvek savršen. Otkrila je da se ponekad ipak posvađaju, a jednom od tih trenutaka čak je posvetila i pesmu. Pogledajte… »
"Tada sam umirala u sporim mukama" Tea Tairović o svađi sa suprugom: "Mislila sam da se nikad nećemo pomiriti"
Blic pre 24 dana
Zbunjena emocijama tokom njihove male svađe, napisala je tužnu pesmu u dva sata razdvojenosti. Tea je od prvog susreta s Ivanom prepoznala da će biti njen budući suprug. Pevačica Tea Tairović uživa svu pažnju i ljubav supruga Ivana Vardaja, a sada je po… »
„Čim sam ga upoznala, rekla sam mu da će biti moj muž – a on se smejao“: Tea Tairović pričala o suprugu i otkrila koju pesmu…
Nova pre 24 dana
Pevačica Tea Tairović se ove godine udala za Ivana Vardaja. Tea Tairović redovno ističe da joj je suprug najveća podrška, a pre nego što su ulovili u romansu, on je radio kao njeno obezbeđenje – što i danas radi. Kako je sada rekla u emisiji AmiG Show… »
"Umirala sam i pisala" Tea Tairović prvi put javno iznela detalje svađe sa suprugom, a u trenutku bola mu je posvetila pesmu…
Kurir pre 24 dana
Tea Tairović se početkom ove godine udala za Ivana Vardaju, a sada je pevačica prvi put otkrila i koju je pesmu posvetila svom suprugu. Ivan, koji već godinama brine o njenoj sigurnosti i deo je obezbeđenja na svakom njenom nastupu, postao je neizostavni… »
Tea Tairović prvi put o svađi sa suprugom Ivanom: U trenutku bola napisala mu je pesmu koju danas znamo svi
Alo pre 24 dana
Tea Tairović napisala je pesmu za supruga. Tea Tairović početkom ove godine, udala se za Ivana Vardaju, a sada je pevačica prvi put ispričala i koju pesmu je posvetila suprugu koji je inače deo obezbeđenja na svakom nastupu muzičke zvezde. Kako je… »
Vesti dana »
Pregovori o prodaji ruskog udela u NIS-u i interesi Srbije, Mađarske i Rusije
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 7 povezanih
MUP objavio novu fotografiju napadača koji je izbo ženu na Novom Beogradu
Nova pre 18 minutajoš 28 povezanih
Preuzeo štafetu od Topića: Ovaj momak je i zvanično najmlađi debitant u istoriji Crvene zvezde!
Hot sport pre 22 minutajoš 65 povezanih
"Želimo mir" Zelenski: Putin je čovek rata i plaši se da to javno prizna
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih