Povezane vesti

"Osakaćena sam zbog njega" Pevačica se viđala sa Harisom nakon njegovog razvoda, a ono što joj se desilo zbog njega, to nije…

"Osakaćena sam zbog njega" Pevačica se viđala sa Harisom nakon njegovog razvoda, a ono što joj se desilo zbog njega, to nije…

Kurir pre 26 dana
Pevačica Nataša Alimpić dve godine otvoreno je govorila o svojoj ljubavi sa Harisom Džinovićem i ne krije da je u njemu pronašla upravo ono što je oduvek tražila, sve dok se njihov odnos iznenada nije prekinuo. Ona je isticala da je Haris osoba koja joj… »
„Osakaćena sam zbog Harisa“: Pevačica tvrdi da se viđala s Džinovićem posle njegovog razvoda od Meline

„Osakaćena sam zbog Harisa“: Pevačica tvrdi da se viđala s Džinovićem posle njegovog razvoda od Meline

Nova pre 26 dana
Pevačica Nataša Alimpić već dve godine otvoreno govori o svojoj ljubavi sa Harisom Džinovićem i ne krije da je u njemu pronašla upravo ono što je oduvek tražila. Kako ističe, Haris je osoba koja joj pruža sigurnost, podršku i mir, a njihova veza iz dana… »
"Sve što mi je obećao, palo je u vodu..." Pevačica priznala da se viđala s Harisom posle razvoda od Meline!

"Sve što mi je obećao, palo je u vodu..." Pevačica priznala da se viđala s Harisom posle razvoda od Meline!

Telegraf pre 26 dana
Pevačica Nataša Alimpić već dve godine ne krije da je zaljubljena u Harisa Džinovića, te da je on muškarac kakvog je oduvek tražila. Ona se takmičila u Zvezdama Granda pre nekoliko godina a pažnju je privukla na sebe zbog izjave o pevaču Harisu… »
"Sve što mi je obećao palo je u vodu" Pevačica (28) priznala da se viđala sa Harisom Džinovićem nakon što se on razveo od…

"Sve što mi je obećao palo je u vodu" Pevačica (28) priznala da se viđala sa Harisom Džinovićem nakon što se on razveo od…

Blic pre 26 dana
Nataša Alimpić ne krije da je Haris napravio prvi korak kada je kontaktirao na telefon Opisala je njihovu kratku ljubavnu priču, a kako tvrdi, ne zna razlog zašto su prekinuli Pevačica Nataša Alimpić već dve godine ne krije da je zaljubljena u Harisa… »
"Bili smo pod dejstvom alkohola": Pevačica priznala da se krišom viđala s Harisom Džinovićem posle razvoda od Meline

"Bili smo pod dejstvom alkohola": Pevačica priznala da se krišom viđala s Harisom Džinovićem posle razvoda od Meline

Mondo pre 26 dana
Pevačica Nataša Alimpić je pre dve godine, kada je objavljeno da se razvode Haris Džinović i Melina, medijima otkrila da bi volela da ima muža kao što je poznati pevač. Bivša učesnica Zvezda Granda je sada otkrila da se videla sa Harisom, kao i da je… »
"Osakaćena sam zbog Harisa Džinovića" Pevačica (28) se viđala sa njim nakon razvoda od Meline, a onda je od njega doživela…

"Osakaćena sam zbog Harisa Džinovića" Pevačica (28) se viđala sa njim nakon razvoda od Meline, a onda je od njega doživela…

Alo pre 26 dana
Ističe da je palo u vodu sve što joj je obećao. Pevačica Nataša Alimpić već dve godine ne krije da je zaljubljena u Harisa Džinovića, te da je on muškarac kakvog je oduvek tražila. - Videli smo se na jednom nastupu gde smo se i upoznali. Tada nismo… »

Vesti dana »