Povezane vesti

„Osakaćena sam zbog Harisa“: Pevačica tvrdi da se viđala s Džinovićem posle njegovog razvoda od Meline

„Osakaćena sam zbog Harisa“: Pevačica tvrdi da se viđala s Džinovićem posle njegovog razvoda od Meline

Nova pre 5 sati
Pevačica Nataša Alimpić već dve godine otvoreno govori o svojoj ljubavi sa Harisom Džinovićem i ne krije da je u njemu pronašla upravo ono što je oduvek tražila. Kako ističe, Haris je osoba koja joj pruža sigurnost, podršku i mir, a njihova veza iz dana… »
"Osakaćena sam zbog njega" Pevačica se viđala sa Harisom nakon njegovog razvoda, a ono što joj se desilo zbog njega, to nije…

"Osakaćena sam zbog njega" Pevačica se viđala sa Harisom nakon njegovog razvoda, a ono što joj se desilo zbog njega, to nije…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Nataša Alimpić dve godine otvoreno je govorila o svojoj ljubavi sa Harisom Džinovićem i ne krije da je u njemu pronašla upravo ono što je oduvek tražila, sve dok se njihov odnos iznenada nije prekinuo. Ona je isticala da je Haris osoba koja joj… »
"Sve što mi je obećao, palo je u vodu..." Pevačica priznala da se viđala s Harisom posle razvoda od Meline!

"Sve što mi je obećao, palo je u vodu..." Pevačica priznala da se viđala s Harisom posle razvoda od Meline!

Telegraf pre 7 sati
Pevačica Nataša Alimpić već dve godine ne krije da je zaljubljena u Harisa Džinovića, te da je on muškarac kakvog je oduvek tražila. Ona se takmičila u Zvezdama Granda pre nekoliko godina a pažnju je privukla na sebe zbog izjave o pevaču Harisu… »
"Sve što mi je obećao palo je u vodu" Pevačica (28) priznala da se viđala sa Harisom Džinovićem nakon što se on razveo od…

"Sve što mi je obećao palo je u vodu" Pevačica (28) priznala da se viđala sa Harisom Džinovićem nakon što se on razveo od…

Blic pre 7 sati
Nataša Alimpić ne krije da je Haris napravio prvi korak kada je kontaktirao na telefon Opisala je njihovu kratku ljubavnu priču, a kako tvrdi, ne zna razlog zašto su prekinuli Pevačica Nataša Alimpić već dve godine ne krije da je zaljubljena u Harisa… »
"Bili smo pod dejstvom alkohola": Pevačica priznala da se krišom viđala s Harisom Džinovićem posle razvoda od Meline

"Bili smo pod dejstvom alkohola": Pevačica priznala da se krišom viđala s Harisom Džinovićem posle razvoda od Meline

Mondo pre 7 sati
Pevačica Nataša Alimpić je pre dve godine, kada je objavljeno da se razvode Haris Džinović i Melina, medijima otkrila da bi volela da ima muža kao što je poznati pevač. Bivša učesnica Zvezda Granda je sada otkrila da se videla sa Harisom, kao i da je… »
"Osakaćena sam zbog Harisa Džinovića" Pevačica (28) se viđala sa njim nakon razvoda od Meline, a onda je od njega doživela…

"Osakaćena sam zbog Harisa Džinovića" Pevačica (28) se viđala sa njim nakon razvoda od Meline, a onda je od njega doživela…

Alo pre 8 sati
Ističe da je palo u vodu sve što joj je obećao. Pevačica Nataša Alimpić već dve godine ne krije da je zaljubljena u Harisa Džinovića, te da je on muškarac kakvog je oduvek tražila. - Videli smo se na jednom nastupu gde smo se i upoznali. Tada nismo… »

Vesti dana »