Povezane vesti
"Upravo sam saznao da sam otpušten": Potpuni šok u Bogdanovom timu, legenda kluba isterana iz svlačionice
Mondo pre 10 sati
Legendarni američki košarkaš Kris Pol dobio je šokantan otkaz u Los Anđeles Klipersima. On je se letos vratio u Kliperse čiji je dres nosio u periodu 2011. do 2017. i očekivalo se da završi karijeru u franšizi iz Kalifornije, ali to se neće desiti… »
Otpustili ga, ali nije slobodan – bizaran novi detalj šokantnog otkaza za NBA zvezdu
Nova pre 10 sati
U šokantnom potezu preko noći, LA Klipersi su objavili da Krist Pol više nije član tima, a isplivali su i novi detalji drame. Pol, jedan od najvećih igrača u istoriji Klipersa, objavio je Instagram priču nešto pre 3 ujutru po istočnom vremenu u sredu, u… »
Oterali legendu! Los Anđeles Klipesi uručili otkaz NBA zvezdi
Večernje novosti pre 13 sati
Los Anđeles Klipersi potvrdili su zvanično da se tim rastao sa Krisom Polom. FOTO: Tanjug Pol je na Instagramu objavio "priču" u kojem kaže: "Upravo sam saznao da me šalju kući". - Rastajemo se sa Krisom i on više neće bit isa timom. Kris je legendarni… »
Otpušten Kris Pol
Danas pre 13 sati
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kris Pol rekao je da ga klub „šalje kući“ iz Atlante, nakon što je dobio otkaz. – Upravo sam saznao da me šalju kući – napisao je Pol na društvenim mrežama. Klipersi su izgubili u ponedeljak uveče od Majamija i loše su… »
Neslavan tretman za legendu u sumraku karijere: Poslat kući, nije potreban!
Hot sport pre 14 sati
Klipersi poslali Krisa Pola kući – NBA legenda saznala vest preko Instagrama!? U šokantnom preokretu, Los Anđeles Klipersi su u utorak uveče doneli odluku da pošalju Krisa Pola kući, usred njegove poslednje sezone u NBA ligi. Vodeći plejmejker i budući… »
Klipersi otpustili Krisa Pola
RTS pre 15 sati
Los Anđeles klipersi razišli su se sa veteranom Krisom Polom, jednim od najistaknutijih igrača u istoriji franšize. Pol je vest o otpuštanju podelio na Instagramu, kratko poručivši: "Upravo sam saznao da me šalju kući." Predsednik košarkaških operacija… »
Šok! Kris Pol dobio otkaz u LA Klipersima: "Upravo sam saznao da me šalju kući"
Dnevnik pre 15 sati
Los Anđeles Klipersi potvrdili su zvanično da se tim rastao sa Krisom Polom. Pol je na Instagramu objavio "priču" u kojem kaže: "Upravo sam saznao da me šalju kući". Stori je odmah postao viralan, da bi predsednik košarkaških operacija Klipersa Lorens… »
Legenda NBA doživela neviđeno poniženje! Došao u voljeni klub da završi karijeru - oni mu usred sezone uručili otkaz! Košarkaš…
Kurir pre 15 sati
Lengendarni plejmejker Kris Pol doživeo je veliko poniženje u svojoj oproštajnoj sezoni. NBA veteran vratio se letos u Kliperse kako bi u voljenom klubu završio svoju profesionalnu karijeru, a svojoj 21. NBA sezoni doživeo je najveće razočaranje… »
Šokantan otkaz: Klipersi se zahvalili Krisu Polu
Sport klub pre 15 sati
Pet vezanih poraza, skor od pet pobeda i 16 i poraza Los Anđeles Klipersa. Prvi koji je otpušten je - Kris Pol. Klipersi su potvrdili da je Pol dobio otkaz, ali su i najavili da će „zajedno odlučiti o sledećem koraku u njegovoj karijeri“, što bi mogla da… »
Kakav šok u Bogdanovoj ekipi: Jedan od najboljih ikada otpušten usred sezone
Mondo pre 16 sati
Kris Pol dobio je otkaz u L.A. Klipersima, zvanično je saopštio klub. Jedan od najboljih plejmejkera svih vremena došao je ovog leta u Kliperse u kojima je trebalo da završi karijeru, međutim zbog loših igrača Klipersa - i još gorih Krisa Pola - odlučeno… »
NBA legenda se oglasila posle otkaza: "Poslali su me kući"
B92 pre 15 sati
Čuveni američki košarkaš Kris Pol kratko je na Instagramu prokomentarisao otkaz koji je dobio u Los Anđeles Klipersima. "Upravo sam saznao da me šalju kući", napisao je Pol nekoliko sati pre zvaničnog otkaza. Stori je odmah postao viralan, da bi… »
Šokantan otkaz u NBA!
B92 pre 16 sati
Los Anđeles Klipersi potvrdili su zvanično da se tim rastao sa Krisom Polom. Pol je na Instagramu objavio "priču" u kojem kaže: "Upravo sam saznao da me šalju kući". "Rastajemo se sa Krisom i on više neće bit isa timom. Kris je legendarni član Klipersa… »
Vesti dana »
Federalni agenti SAD otpočeli masovna hapšenja migranata po Nju Orleansu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Viši sud u Novom Sadu: Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Jevrejskoj ulici određen pritvor do 30 dana
Danas pre 5 satijoš 2 povezane