Povezane vesti

"Upravo sam saznao da sam otpušten": Potpuni šok u Bogdanovom timu, legenda kluba isterana iz svlačionice

"Upravo sam saznao da sam otpušten": Potpuni šok u Bogdanovom timu, legenda kluba isterana iz svlačionice

Mondo pre 10 sati
Legendarni američki košarkaš Kris Pol dobio je šokantan otkaz u Los Anđeles Klipersima. On je se letos vratio u Kliperse čiji je dres nosio u periodu 2011. do 2017. i očekivalo se da završi karijeru u franšizi iz Kalifornije, ali to se neće desiti… »
Otpustili ga, ali nije slobodan – bizaran novi detalj šokantnog otkaza za NBA zvezdu

Otpustili ga, ali nije slobodan – bizaran novi detalj šokantnog otkaza za NBA zvezdu

Nova pre 10 sati
U šokantnom potezu preko noći, LA Klipersi su objavili da Krist Pol više nije član tima, a isplivali su i novi detalji drame. Pol, jedan od najvećih igrača u istoriji Klipersa, objavio je Instagram priču nešto pre 3 ujutru po istočnom vremenu u sredu, u… »
Oterali legendu! Los Anđeles Klipesi uručili otkaz NBA zvezdi

Oterali legendu! Los Anđeles Klipesi uručili otkaz NBA zvezdi

Večernje novosti pre 13 sati
Los Anđeles Klipersi potvrdili su zvanično da se tim rastao sa Krisom Polom. FOTO: Tanjug Pol je na Instagramu objavio "priču" u kojem kaže: "Upravo sam saznao da me šalju kući". - Rastajemo se sa Krisom i on više neće bit isa timom. Kris je legendarni… »
Otpušten Kris Pol

Otpušten Kris Pol

Danas pre 13 sati
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kris Pol rekao je da ga klub „šalje kući“ iz Atlante, nakon što je dobio otkaz. – Upravo sam saznao da me šalju kući – napisao je Pol na društvenim mrežama. Klipersi su izgubili u ponedeljak uveče od Majamija i loše su… »
Neslavan tretman za legendu u sumraku karijere: Poslat kući, nije potreban!

Neslavan tretman za legendu u sumraku karijere: Poslat kući, nije potreban!

Hot sport pre 14 sati
Klipersi poslali Krisa Pola kući – NBA legenda saznala vest preko Instagrama!? U šokantnom preokretu, Los Anđeles Klipersi su u utorak uveče doneli odluku da pošalju Krisa Pola kući, usred njegove poslednje sezone u NBA ligi. Vodeći plejmejker i budući… »
Klipersi otpustili Krisa Pola

Klipersi otpustili Krisa Pola

RTS pre 15 sati
Los Anđeles klipersi razišli su se sa veteranom Krisom Polom, jednim od najistaknutijih igrača u istoriji franšize. Pol je vest o otpuštanju podelio na Instagramu, kratko poručivši: "Upravo sam saznao da me šalju kući." Predsednik košarkaških operacija… »
Šok! Kris Pol dobio otkaz u LA Klipersima: "Upravo sam saznao da me šalju kući"

Šok! Kris Pol dobio otkaz u LA Klipersima: "Upravo sam saznao da me šalju kući"

Dnevnik pre 15 sati
Los Anđeles Klipersi potvrdili su zvanično da se tim rastao sa Krisom Polom. Pol je na Instagramu objavio "priču" u kojem kaže: "Upravo sam saznao da me šalju kući". Stori je odmah postao viralan, da bi predsednik košarkaških operacija Klipersa Lorens… »
Legenda NBA doživela neviđeno poniženje! Došao u voljeni klub da završi karijeru - oni mu usred sezone uručili otkaz! Košarkaš…

Legenda NBA doživela neviđeno poniženje! Došao u voljeni klub da završi karijeru - oni mu usred sezone uručili otkaz! Košarkaš…

Kurir pre 15 sati
Lengendarni plejmejker Kris Pol doživeo je veliko poniženje u svojoj oproštajnoj sezoni. NBA veteran vratio se letos u Kliperse kako bi u voljenom klubu završio svoju profesionalnu karijeru, a svojoj 21. NBA sezoni doživeo je najveće razočaranje… »
Šokantan otkaz: Klipersi se zahvalili Krisu Polu

Šokantan otkaz: Klipersi se zahvalili Krisu Polu

Sport klub pre 15 sati
Pet vezanih poraza, skor od pet pobeda i 16 i poraza Los Anđeles Klipersa. Prvi koji je otpušten je - Kris Pol. Klipersi su potvrdili da je Pol dobio otkaz, ali su i najavili da će „zajedno odlučiti o sledećem koraku u njegovoj karijeri“, što bi mogla da… »
Kakav šok u Bogdanovoj ekipi: Jedan od najboljih ikada otpušten usred sezone

Kakav šok u Bogdanovoj ekipi: Jedan od najboljih ikada otpušten usred sezone

Mondo pre 16 sati
Kris Pol dobio je otkaz u L.A. Klipersima, zvanično je saopštio klub. Jedan od najboljih plejmejkera svih vremena došao je ovog leta u Kliperse u kojima je trebalo da završi karijeru, međutim zbog loših igrača Klipersa - i još gorih Krisa Pola - odlučeno… »
NBA legenda se oglasila posle otkaza: "Poslali su me kući"

NBA legenda se oglasila posle otkaza: "Poslali su me kući"

B92 pre 15 sati
Čuveni američki košarkaš Kris Pol kratko je na Instagramu prokomentarisao otkaz koji je dobio u Los Anđeles Klipersima. "Upravo sam saznao da me šalju kući", napisao je Pol nekoliko sati pre zvaničnog otkaza. Stori je odmah postao viralan, da bi… »
Šokantan otkaz u NBA!

Šokantan otkaz u NBA!

B92 pre 16 sati
Los Anđeles Klipersi potvrdili su zvanično da se tim rastao sa Krisom Polom. Pol je na Instagramu objavio "priču" u kojem kaže: "Upravo sam saznao da me šalju kući". "Rastajemo se sa Krisom i on više neće bit isa timom. Kris je legendarni član Klipersa… »

Vesti dana »