Povezane vesti
"Ja sam upravo sada bez donjeg veša" Zlata Petrović šokirala priznanjem da umesto gaćica nosi nešto da bi joj zateglo stomak…
Kurir pre 5 sati
Zlata Petrović se u studiju kod Cece Ražnatović pojavila u elegantnom kombinezonu koji je odmah privukao pažnju. Tokom emisije, Ceca je njoj i Vanesi Šokčić postavila neobično pitanje – da li su ikada bile na nekom događaju bez donjeg veša. Zlata je… »
"Da ti ne detaljišem, nemam donji veš..." Zlata Petrović (63) usred emisije šokirala priznanjem, publika prasnula u smeh
Alo pre 6 sati
Doterana i sređena Zlata je raspoloženo ćaskala sa Cecom, a u jednom trenutku je sve iznenadila odgovorom na pitanje da li nosi donji veš. Zlata Petrović je gostovala u emisiji "Ceca show", koju vodi Ceca Ražnatović, te priznanjem napravila pravu… »
Zlata Petrović u Cecinu emisiju došla bez donjeg veša! Svi se zgranuli: "Da ti ne detaljišem, stvarno nemam"
Telegraf pre 6 sati
Zlata Petrović je gostujući u emisiji "Ceca show" napravila pravu pometnju svojim priznanjem. Ceca je ugostila dve dame Zlatu Petrović i Vanesu Šokčić koje poznaje tri decenije, a one su pričale o svom poslu, privatnom životu i intimi. Doterana i sređena… »
"Nisam obukla donji veš" Zlata Petrović nasmejala sve priznanjem u emisiji "Ceca Show": "Da malo i ja budem riba" (BLIC TV…
Blic pre 7 sati
Ceca Ražnatović ugostiće Zlatu Petrović i Vanesu Šokčić, svoje dugogodišnje prijateljice. Dvei gošće razgovaraće o ljubavi, intimi i karijeri, deleći dosad nepoznate priče. Večeras vas samo na Blic televiziji očekuje još jedna epizoda emisije "Ceca Show"… »
Vesti dana »
Ukrajinski pregovarači idu u Ameriku Zelenski objavio nove vesti: Umerov i Gnjatov iz Brisela putuju u SAD
Blic pre 20 minutajoš 40 povezanih
Gasprom: NIS nastavlja sopstvenu proizvodnju, što mu omogućava da napravi rezerve sirovina
Vesti online pre 10 minutajoš 35 povezanih
Tužilaštvo: Nikola Selaković nije danas saslušan jer je došao samoinicijativno
Radio 021 pre 5 satijoš 47 povezanih
Skupština usvojila Zakon o budžetu, poreske zakone, set zakona o energetici, izmene Zakona o Vojsci Srbije
RTV pre 55 minutajoš 54 povezane