Povezane vesti

"Ja sam upravo sada bez donjeg veša" Zlata Petrović šokirala priznanjem da umesto gaćica nosi nešto da bi joj zateglo stomak…

"Ja sam upravo sada bez donjeg veša" Zlata Petrović šokirala priznanjem da umesto gaćica nosi nešto da bi joj zateglo stomak…

Kurir pre 5 sati
Zlata Petrović se u studiju kod Cece Ražnatović pojavila u elegantnom kombinezonu koji je odmah privukao pažnju. Tokom emisije, Ceca je njoj i Vanesi Šokčić postavila neobično pitanje – da li su ikada bile na nekom događaju bez donjeg veša. Zlata je… »
"Da ti ne detaljišem, nemam donji veš..." Zlata Petrović (63) usred emisije šokirala priznanjem, publika prasnula u smeh

"Da ti ne detaljišem, nemam donji veš..." Zlata Petrović (63) usred emisije šokirala priznanjem, publika prasnula u smeh

Alo pre 6 sati
Doterana i sređena Zlata je raspoloženo ćaskala sa Cecom, a u jednom trenutku je sve iznenadila odgovorom na pitanje da li nosi donji veš. Zlata Petrović je gostovala u emisiji "Ceca show", koju vodi Ceca Ražnatović, te priznanjem napravila pravu… »
Zlata Petrović u Cecinu emisiju došla bez donjeg veša! Svi se zgranuli: "Da ti ne detaljišem, stvarno nemam"

Zlata Petrović u Cecinu emisiju došla bez donjeg veša! Svi se zgranuli: "Da ti ne detaljišem, stvarno nemam"

Telegraf pre 6 sati
Zlata Petrović je gostujući u emisiji "Ceca show" napravila pravu pometnju svojim priznanjem. Ceca je ugostila dve dame Zlatu Petrović i Vanesu Šokčić koje poznaje tri decenije, a one su pričale o svom poslu, privatnom životu i intimi. Doterana i sređena… »
"Nisam obukla donji veš" Zlata Petrović nasmejala sve priznanjem u emisiji "Ceca Show": "Da malo i ja budem riba" (BLIC TV…

"Nisam obukla donji veš" Zlata Petrović nasmejala sve priznanjem u emisiji "Ceca Show": "Da malo i ja budem riba" (BLIC TV…

Blic pre 7 sati
Ceca Ražnatović ugostiće Zlatu Petrović i Vanesu Šokčić, svoje dugogodišnje prijateljice. Dvei gošće razgovaraće o ljubavi, intimi i karijeri, deleći dosad nepoznate priče. Večeras vas samo na Blic televiziji očekuje još jedna epizoda emisije "Ceca Show"… »

Vesti dana »