Povezane vesti
Najbolja moguća vest za Srbiju: Jedna od najvažnijih igračica se oporavila od povrede
Nova pre 7 sati
Sanja Radosavljević, reprezentativka Srbije u rukometu, oporavila se od povrede zgloba i moći će da pomogne na utakmici protiv Farskih Ostrva. Radosavljevićeva je u poslednjem meču C grupe prve faze protiv Nemačke nezgodno nagazila protivnici na nogu i… »
"Još nas drži adrenalin, treba da nas se plaše"
B92 pre 8 sati
Rukometašica Srbije Jovana Skrobić izjavila je u Dortmundu da očekuje težak duel protiv Farskih ostrva na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Rukometašice Srbije su u utorak posle velikog preokreta savladale Španiju rezultatom 31:29 u utakmici prvog kola… »
Veličković: "Morala sam da povučem protiv Španije, Farska Ostrva kao Island"
Sportske.net pre 9 sati
Srpska rukometašica Teodora Veličković izjavila je danas da je znala da protiv Španije mora "da povuče" jer su saigračice bile umorne od jakog ritma. "Odmah sam se dobro uklopila. Znala sam da moram da povučem jer su saigračice bile veoma umorne od jakog… »
Skrobić: Očekuje nas teška utakmica protiv Farskih Ostrva
RTS pre 10 sati
Rukometašica Srbije Jovana Skrobić izjavila je u Dortmundu da očekuje težak duel protiv Farskih Ostrva na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Rukometašice Srbije su u utorak posle velikog preokreta savladale Španiju rezultatom 31:29 u utakmici prvog kola… »
"Znala sam da moram da povučem" Teodora Veličković: Odmah sam se dobro uklopila
Kurir pre 10 sati
"Odmah sam se dobro uklopila. Znala sam da moram da povučem jer su saigračice bile veoma umorne od jakog ritma, a ja sam stigla odmorna i raspoložena. Napravili smo sjajan preokret i osvojili izuzetno bitne bodove", rekla je Veličkovićeva, a preneo… »
Jovana Jovović za RTS: Jedna za drugu ginemo, Farska Ostrva imaju veliku dozu samopouzdanja
RTS pre 13 sati
Rukometašica Srbije Jovana Jovović istakala je za RTS da u nacionalnom timu vlada odlična atmosfera nakon pobede nad Španijom, a uoči duela sa selekcijom Farskih Ostrva. Rukometašice Srbije pobedile su selekciju Španije, rezultatom 31:29 (17:19) u prvom… »
One su donele preokret Srbiji protiv Španije: Pogledajte kako izgledaju Aleksandra Vukajlović i Jovana Skrobić (galerija)
Kurir pre 15 sati
Veliku pobedu ostvarile su srpske rukometašice na startu glavne faze Svetskog prvenstva 2025. Rukometašice Srbije odigrale su spektakularnih poslednjih 15 minuta meča za pamćenje i pobedile favorizovanu Španiju rezultatom 31:29 (17:19). Junakinje su… »
Ovo su zanosne Srpkinje koje su režirale čudo protiv Španije! Jovana i Aleksandra postale junakinje, a ovo je njihova priča!…
Kurir pre 15 sati
Veliku pobedu ostvarile su srpske rukometašice na startu glavne faze Svetskog prvenstva 2025! Preokret kakav se ne viđa često u rukometu dogodio se u dvorani "Vestfalenhale" u Dortmundu. Rukometašice Srbije odigrale su spektakularnih poslednjih 15 minuta… »
Velika timska pobeda
Politika pre 14 sati
Naš državni tim napravio neverovatan preokret i stigao do trijumfa u najvažnijoj utakmici na šampionatu: Srbija – Španija 31:29 (17:19). Dortmund – Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je danas u Dortmundu selekciju Španije rezultatom 31:29… »
„Preokret ravan čudu!“
Sputnik pre 18 sati
Rukometašica Srbije Dragana Cvijić izjavila je posle pobede protiv Španije da je njena ekipa napravila preokret koji je ravan čudu. Rukometašice Srbije pobedile su Španiju posle preokreta rezultatom 31:29 u meču prvog kola grupe 2 Svetskog prvenstva… »
Vesti dana »
Federalni agenti SAD otpočeli masovna hapšenja migranata po Nju Orleansu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Srušio se američki borbeni avion, snimljen trenutak pada: Pilot uspeo da se katapultira
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Viši sud u Novom Sadu: Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Jevrejskoj ulici određen pritvor do 30 dana
Danas pre 5 satijoš 2 povezane