Повезане вести
Најбоља могућа вест за Србију: Једна од најважнијих играчица се опоравила од повреде
Нова 03.12.2025
Сања Радосављевић, репрезентативка Србије у рукомету, опоравила се од повреде зглоба и моћи ће да помогне на утакмици против Фарских Острва. Радосављевићева је у последњем мечу Ц групе прве фазе против Немачке незгодно… »
"Још нас држи адреналин, треба да нас се плаше"
Б92 03.12.2025
Рукометашица Србије Јована Скробић изјавила је у Дортмунду да очекује тежак дуел против Фарских острва на Светском првенству у Немачкој. Рукометашице Србије су у уторак после великог преокрета савладале Шпанију резултатом 31:29 у… »
Величковић: "Морала сам да повучем против Шпаније, Фарска Острва као Исланд"
Спортске.нет 03.12.2025
Српска рукометашица Теодора Величковић изјавила је данас да је знала да против Шпаније мора "да повуче" јер су саиграчице биле уморне од јаког ритма. "Одмах сам се добро уклопила. Знала сам да морам да повучем јер су саиграчице… »
Скробић: Очекује нас тешка утакмица против Фарских Острва
РТС 03.12.2025
Рукометашица Србије Јована Скробић изјавила је у Дортмунду да очекује тежак дуел против Фарских Острва на Светском првенству у Немачкој. Рукометашице Србије су у уторак после великог преокрета савладале Шпанију резултатом 31:29 у… »
"Знала сам да морам да повучем" Теодора Величковић: Одмах сам се добро уклопила
Курир 03.12.2025
"Одмах сам се добро уклопила. Знала сам да морам да повучем јер су саиграчице биле веома уморне од јаког ритма, а ја сам стигла одморна и расположена. Направили смо сјајан преокрет и освојили изузетно битне бодове", рекла је… »
Јована Јововић за РТС: Једна за другу гинемо, Фарска Острва имају велику дозу самопоуздања
РТС 03.12.2025
Рукометашица Србије Јована Јововић истакала је за РТС да у националном тиму влада одлична атмосфера након победе над Шпанијом, а уочи дуела са селекцијом Фарских Острва. Рукометашице Србије победиле су селекцију Шпаније… »
Оне су донеле преокрет Србији против Шпаније: Погледајте како изгледају Александра Вукајловић и Јована Скробић (галерија)
Курир 03.12.2025
Велику победу оствариле су српске рукометашице на старту главне фазе Светског првенства 2025. Рукометашице Србије одиграле су спектакуларних последњих 15 минута меча за памћење и победиле фаворизовану Шпанију резултатом 31:29… »
Ово су заносне Српкиње које су режирале чудо против Шпаније! Јована и Александра постале јунакиње, а ово је њихова прича!…
Курир 03.12.2025
Велику победу оствариле су српске рукометашице на старту главне фазе Светског првенства 2025! Преокрет какав се не виђа често у рукомету догодио се у дворани "Вестфаленхале" у Дортмунду. Рукометашице Србије одиграле су… »
Велика тимска победа
Политика 03.12.2025
Наш државни тим направио невероватан преокрет и стигао до тријумфа у најважнијој утакмици на шампионату: Србија – Шпанија 31:29 (17:19). Дортмунд – Женска рукометна репрезентација Србије победила је данас у Дортмунду селекцију… »
„Преокрет раван чуду!“
Спутник 03.12.2025
Рукометашица Србије Драгана Цвијиц́ изјавила је после победе против Шпаније да је њена екипа направила преокрет који је раван чуду. Рукометашице Србије победиле су Шпанију после преокрета резултатом 31:29 у мечу првог кола групе… »
Вести дана »
Вучић: Улога малих земаља биће све важнија у свету у коме више нема правила
НИН пре 30 минутајош 52 повезане
Ђедовић Хандановић: Нис поднео захтев ОФАК за продужење лиценце за рад
Невсмакс Балканс пре 6 сатијош 31 повезана
Нови напад ботова на налоге Н1, Данас, Нова.рс, Нова ТВ и Радар: Број пратилаца убрзано расте
Н1 Инфо пре 3 сатајош 6 повезаних
Београдска филхармонија против одлуке да Суђић буде в.д. директор: „Морално неприхватљиво због историје односа са запосленима“
Недељник пре 35 минутајош 20 повезаних