Povezane vesti
"Ne smeta mi, našla je svoj put" Bivši muž pevačice otkrio njen odnos sa Marijom Šerifović: Mislim da je...
Kurir pre 5 sati
Sale Tropiko, progovorio je o odnosu njegove bivše žene Jovane Pajić sa koleginicom Marijom Šerifović. Pevač je gostovao u "Amidži šou", pa je u jednom segmentu emisije odgovarao na pitanja, a jedno od njih ticalo se odnosa njegove bivše i Marije… »
Sale Tropiko iskreno o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović: "Drago mi je da je ona pronašla svoj put..."
Telegraf pre 5 sati
Sale Tropiko progovorio je o supruzi Jovani Pajić i pričama da je za njen uspeh zaslužna Marija Šerifović, te se dotakao i njihovog prijateljstava. Sale Tropiko je gostovao u "Amidži šou", a jedno od pitanja je bilo vezano za odnos njegove bivše supruge… »
Sale Tropiko progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović: "Ne smeta mi, pronašla je svoj put"
Blic pre 6 sati
Sale Tropiko podelio je detalje o svom privatnom životu i trenutnom statusu braka. Sale je otkrio da se još nije zvanično razveo od Jovane Pajić. Sale Tropiko progovorio je o supruzi Jovani Pajić i pričama da je za njen uspeh zaslužna Marija Šerifović… »
Vesti dana »
Gasprom: NIS nastavlja sopstvenu proizvodnju, što mu omogućava da napravi rezerve sirovina
Vesti online pre 10 minutajoš 35 povezanih
Zaposleni u Zavodu: Iz Ministarstva kulture pokušali neovlašćeno da pristupe serverima zbog Generalštaba
Beta pre 10 minutajoš 47 povezanih
Usvojen Zakon o upravljanju otpadom, zvaničnoj statistici, ali i organskoj proizvodnji
Blic pre 2 satajoš 54 povezane