Povezane vesti

"Kad izađemo na sastanak, kaže mi da je oženjen." Nikolina Pišek traži partnera na aplikaciji za upoznavanje: "Još me pitaju…

"Kad izađemo na sastanak, kaže mi da je oženjen." Nikolina Pišek traži partnera na aplikaciji za upoznavanje: "Još me pitaju…

Blic pre 1 sat
Nikolina Pišek bira muškarce na aplikaciji, a da se prethodno ne predstavi Otkrila je da se upušta u komunikaciju samo sa muškarcima koje smatra potencijalno kompatibilnim. Voditeljka Nikolina Pišek ne krije da bi volela da nađe partnera, a svoju… »
Nikolina Pišek traži partnera preko aplikacije za upoznavanje: Voditeljka nakon bezuspšnih potraga za dečkom, rešila da okusi…

Nikolina Pišek traži partnera preko aplikacije za upoznavanje: Voditeljka nakon bezuspšnih potraga za dečkom, rešila da okusi…

Kurir pre 1 sat
Voditeljka Nikolina Pišek ne krije da priželjkuje da upozna partnera, pa je odlučila da svoju sreću okuša i na sajtu za upoznavanje. Otvorila je profil, ali se, kako kaže, ne predstavlja odmah – već tek onda kada proceni da sa nekim može da uspostavi… »

Vesti dana »