Povezane vesti
Ko je žena koja dolazi na čelo najveće kripto menjačnice?
Kamatica 03.12.2025
Yi He, poslovna žena koja je suosnovala giganta kripto menjačnice Binance sa bivšim direktorom Changpengom Žaom, biće suizvršna direktorka kompanije, objavio je izvršni direktor Binancea Ričard Teng na Binance Blockchain Weeku. Yi He, koja je obavljala… »
Najmoćnija žena kripto sveta preuzima vodeću ulogu u Binanceu: Biće izvršni direktor kompanije
Blic 03.12.2025
Ji He, poslovna žena koja je suosnivač giganta kripto berze Binance sa bivšim izvršnim direktorom Čangpengom Žaoom, biće ko-izvršni direktor kompanije, objavio je izvršni direktor Binance-a Ričard Teng u utorak na Binance Blockchain Week-u. Ji He, koja… »
Najmoćnija žena kripto svijeta preuzima vodeću ulogu u Binanceu
SEEbiz 03.12.2025
NEW YORK - Yi He, poslovna žena koja je suosnovala giganta kripto mjenjačnice Binance s bivšim vođom Changpengom Zhaom, bit će suizvršna direktorica tvrtke, objavio je u utorak izvršni direktor Binancea Richard Teng na Binance Blockchain Weeku. Yi He… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo u vlasništvu za pet odsto
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 39 povezanih
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
Uhapšen Piroćanac s kokainom i sumnjivim parama i Nišlija s marihuanom
NIN pre 57 minutajoš 30 povezanih
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 1 satjoš 83 povezane
Tramp: Evropa da se fokusira na rat sa Rusijom i Ukrajinom, ne na Grenland
NIN pre 12 minutajoš 28 povezanih