Povezane vesti

"Drugarica mu rodila dete, a on ima muža i žive zajedno": Pevač priznao da je ćerki objašnjavao da voli muškarce

"Drugarica mu rodila dete, a on ima muža i žive zajedno": Pevač priznao da je ćerki objašnjavao da voli muškarce

Mondo pre 3 sata
Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga Mirko Gavrić, gostovao je u emisiji u kojoj je otkrio nepoznate detalje o privatnom životu bugarske zvezde Azisu. Od ranije je poznato da je pevač, koji je nekada nastupao obučen u žensku odeću dobio ćerku sa… »
"Ima muža, a najbolja drugarica mu je rodila ćerku" Mirko raskrinkao pevača, otkrio šta se dešava u njegovoj kući

"Ima muža, a najbolja drugarica mu je rodila ćerku" Mirko raskrinkao pevača, otkrio šta se dešava u njegovoj kući

Alo pre 5 sati
Kako je otkrio, imao je priliku da bude gost u njegovom domu pre 15 godina, kada je otkrio šokantnu istinu o pevaču. Kompozitor Mirko Gavrić je otkrio šokantnu stvar o velikoj pevačkoj zvezdi, Azisu, kojem je najbolja drugarica rodila dete. Kako je… »
Poznatom pevaču najbolja drugarica rodila dete: "Ćerka me pitala zašto ne volim njenu mamu, rekao sam da volim muškarce"

Poznatom pevaču najbolja drugarica rodila dete: "Ćerka me pitala zašto ne volim njenu mamu, rekao sam da volim muškarce"

Blic pre 5 sati
Azis je bio u braku sa Nikijem Kitaecom. Dete, kako Gavrić kaže, živi sa majkom ali redovno posećuje oca Azisa. Kompozitor Mirko Gavrić otkrio je da je pevaču Azisu najbolja drugarica rodila dete. Bugarski pevač je jednom prilikom govorio o ćerki i… »
"Dete mu je rodila drugarica, a on ima muža" Šokantni detalji iz života muzičke zvezde: Istina nakon 15 godina: Bio sam mu u…

"Dete mu je rodila drugarica, a on ima muža" Šokantni detalji iz života muzičke zvezde: Istina nakon 15 godina: Bio sam mu u…

Kurir pre 5 sati
Mirko Gavrić otkrio je šok detalje o balkanskoj zvezdi popularnom bugarskom pevaču Azisu. Gostujući u emisiji otkrio je da Azis ima dete, koje mu je najbolja drugarica. Ovu istinu saznao je kada je pre 15 godina bio gost u njegovoj kući: - Ja sam imao… »
"Dete mu je rodila drugarica, a on ima muža!" Mirko otkrio istinu o velikoj zvezdi, sve saznao u njegovoj kući

"Dete mu je rodila drugarica, a on ima muža!" Mirko otkrio istinu o velikoj zvezdi, sve saznao u njegovoj kući

Telegraf pre 5 sati
Kompozitor Mirko Gavrić je gostujući u emisiji otkrio šokantnu stvar o velikoj pevačkoj zvezdi, Azisu, kojem je najbolja drugarica rodila dete. Naime, on je imao prilike da bude gost u njegovom domu pre 15 godina, kad aje otkrio šokantnu istinu o pevaču… »

Vesti dana »