Повезане вести

"Другарица му родила дете, а он има мужа и живе заједно": Певач признао да је ћерки објашњавао да воли мушкарце

"Другарица му родила дете, а он има мужа и живе заједно": Певач признао да је ћерки објашњавао да воли мушкарце

Мондо 03.12.2025
Певач и некадашњи учесник ријалитија Задруга Мирко Гаврић, гостовао је у емисији у којој је открио непознате детаље о приватном животу бугарске звезде Азису. Од раније је познато да је певач, који је некада наступао обучен у… »
"Има мужа, а најбоља другарица му је родила ћерку" Мирко раскринкао певача, открио шта се дешава у његовој кући

"Има мужа, а најбоља другарица му је родила ћерку" Мирко раскринкао певача, открио шта се дешава у његовој кући

Ало 03.12.2025
Како је открио, имао је прилику да буде гост у његовом дому пре 15 година, када је открио шокантну истину о певачу. Композитор Мирко Гаврић је открио шокантну ствар о великој певачкој звезди, Азису, којем је најбоља другарица… »
Познатом певачу најбоља другарица родила дете: "Ћерка ме питала зашто не волим њену маму, рекао сам да волим мушкарце"

Познатом певачу најбоља другарица родила дете: "Ћерка ме питала зашто не волим њену маму, рекао сам да волим мушкарце"

Блиц 03.12.2025
Азис је био у браку са Никијем Китаецом. Дете, како Гаврић каже, живи са мајком али редовно посећује оца Азиса. Композитор Мирко Гаврић открио је да је певачу Азису најбоља другарица родила дете. Бугарски певач је једном… »
"Дете му је родила другарица, а он има мужа" Шокантни детаљи из живота музичке звезде: Истина након 15 година: Био сам му у…

"Дете му је родила другарица, а он има мужа" Шокантни детаљи из живота музичке звезде: Истина након 15 година: Био сам му у…

Курир 03.12.2025
Мирко Гаврић открио је шок детаље о балканској звезди популарном бугарском певачу Азису. Гостујући у емисији открио је да Азис има дете, које му је најбоља другарица. Ову истину сазнао је када је пре 15 година био гост у… »
"Дете му је родила другарица, а он има мужа!" Мирко открио истину о великој звезди, све сазнао у његовој кући

"Дете му је родила другарица, а он има мужа!" Мирко открио истину о великој звезди, све сазнао у његовој кући

Телеграф 03.12.2025
Композитор Мирко Гаврић је гостујући у емисији открио шокантну ствар о великој певачкој звезди, Азису, којем је најбоља другарица родила дете. Наиме, он је имао прилике да буде гост у његовом дому пре 15 година, кад аје открио… »

Вести дана »