Povezane vesti
„Navukla me je na priču da se on zaljubio“: Ivana Pavković otkrila da je koleginica htela da joj rasturi brak sa Petrom Mitićem…
Nova pre 1 sat
Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi. Ivana Pavković je sa kolegom Petrom Mitićem dobila tri sina, a sada je priznala da je jedna koleginica želela da im rasturi brak. „Da, bila je jedna koleginica koja me… »
Ivana Pavković: Koleginica je htela da mi uništi brak, navukla me je na priču da se Petar zaljubio!
Telegraf pre 2 sata
Ivana Pavković, naša pevačica, već dugo je u skladnom braku sa Petrom Mitićem, kolegom i pevačem. Gostujući sinoć u Amidži šou ona je priznanjem šokirala sve. Naime, kako su tema razgovora bili i posao i privatni život, Ivana je otkrila sa čime se sve… »
"Ovo nije trebalo da se desi" Pevač usred emisije ženi rekao da bi je prevario, Luna Đogani šokirana: Nije mogla da sakrije…
Kurir pre 3 sata
Petar Mitić i Ivana Pavković važe za skladan par na estradnoj sceni. I ako se dosta pisalo o njihovom braku, oni, uprkos svim izazovima i dalje čuvaju svoj odnos. Međutim, u emisiji "Amidži šou" bio je jedan segment gde je bračni par odgovarao na… »
"Ovo nije trebalo da desi": Petar Mitić pred ženom priznao da bi je prevario, Luna Đogani odmah reagovala - nije mogla da…
Blic pre 4 sati
Neugodna situacija se desila usred emisije zbog jednog pitanja. Ivana Pavković otkrila da je koleginica htela da joj uništi brak. Pevač Petar Mitić priznao je da bi prevario svoju suprugu Ivanu Pavković, kao i da smatra da ona njega više voli nego on… »
"Prevario bih je, ona mene više voli nego ja nju" Pevač je godinama u braku, svi su mislili da je idealan, a sada je u emisiji…
Alo pre 4 sati
Igrali su igricu "Ko bi pre", a prvo pitanje bilo je - ko bi pre prevario partnera. Ivana Pavković i Petar Mitić su godinama u braku koji se smatra jednim od najskladnijih na estradi. Sinoć su zajedno gostovali u emisiji "Amidži šou" gde su govorili o… »
"Ovo je mnogo glupo što si rekao": Pevačice u šoku zbog izjave u emisiji Ognjena Amidžića, priznao da bi prevario ženu
Mondo pre 5 sati
Pevačica Ivana Pavković i njen suprug Petar Mitić godinama uživaju u skladnom braku tokom kojeg su dobili troje dece. Nedavno su objavili novu pesmu, koja je bila povod njihovog gostivanja u emisiji Ognjena Amidžića, iz koje sada jedan snimak kruži… »
Petar pred ženom priznao da bi je prevario! Tea zinula pa prevrnula očima, Luna se zgranula: "Nije trebalo..."
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Ivana Pavković godinama je u braku sa kolegom Petrom Mitićem, sa kojim je dobila tri sina. Kada su blizanci malo porasli, oni su se vratili na muzičku scenu i nastavili da rade vredno na svojim karijerama, pa su nedavno izbacili i prvi duet… »
"Pevačica je htela da mi uništi brak" Ivana Pavković priznala sve: "Rekla mi je da me Petar vara"
Blic pre 7 sati
Navela je da nije želela da otkriva ime koleginice koja je navodno uticala na njihov brak. Ivana i Petar su roditelji troje dece i žele da imaju ćerku. Pevačica Ivana Pavković, koja je godinama u braku sa kolegom Petrom Mitićem, sa kojim je dobila tri… »
Vesti dana »
Ukrajinski pregovarači idu u Ameriku Zelenski objavio nove vesti: Umerov i Gnjatov iz Brisela putuju u SAD
Blic pre 20 minutajoš 40 povezanih
Gaspromnjeft: NIS nastavlja sopstvenu proizvodnju, što mu omogućava da napravi rezerve sirovina
Sputnik pre 5 minutajoš 35 povezanih
Tužilaštvo: Nikola Selaković nije danas saslušan jer je došao samoinicijativno
Radio 021 pre 5 satijoš 47 povezanih
Poslanici izglasali budžet za 2026. i izmene Zakona o udžbenicima, Generalštabu, Vojsci...
N1 Info pre 3 satajoš 54 povezane
Sijarto: Mađarska ne može da prihvati odluku EU o ukidanju uvoza ruskih energenata
Euronews pre 2 satajoš 33 povezane