Povezane vesti
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
BBC News pre 5 minuta
Hiljade žena je silovano u etiopskom Amharskom sukobu, otkriva BBC Global Women. Tri žene su za BBC podelile njihove priče. Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Danas pre 5 sati
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Južne vesti pre 4 sati
Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog… »
Radio 021 pre 5 sati
Hiljade žena je silovano u etiopskom Amharskom sukobu, otkriva BBC Global Women. Tri žene su za BBC podelile njihove priče. Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji… »
NIN pre 4 sati
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
Vesti dana »
Ukrajinski pregovarači idu u Ameriku Zelenski objavio nove vesti: Umerov i Gnjatov iz Brisela putuju u SAD
Blic pre 20 minutajoš 40 povezanih
Gaspromnjeft: NIS nastavlja sopstvenu proizvodnju, što mu omogućava da napravi rezerve sirovina
Sputnik pre 5 minutajoš 35 povezanih
Republički zavod: Vasić nije uspeo da izbriše Generalštab iz Centralnog registra
Vreme pre 2 satajoš 47 povezanih
Usvojen Zakon o upravljanju otpadom, zvaničnoj statistici, ali i organskoj proizvodnji
Blic pre 2 satajoš 54 povezane