Povezane vesti
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Radio 021 03.12.2025
Hiljade žena je silovano u etiopskom Amharskom sukobu, otkriva BBC Global Women. Tri žene su za BBC podelile njihove priče. Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Danas 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Južne vesti 03.12.2025
Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
NIN 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
Vesti dana »
Turska osvojila zlato pobedom nad Italijom i odbranila titulu šampiona Evrope
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 82 povezane
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih
"Čestitam mojoj prijateljici Alis Vajdel, druga Evropa je moguća" Mateo Salvini čestitao AfD ubedljivu pobedu na izborima
Večernje novosti pre 11 minutajoš 57 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 1 satjoš 42 povezane
U ponoć počinje prijava građana za 6.000 dinara: Ko treba da se prijavi i kada počinje isplata
Naissus info pre 1 satjoš 30 povezanih