Povezane vesti
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Južne vesti 03.12.2025
Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Danas 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Radio 021 03.12.2025
Hiljade žena je silovano u etiopskom Amharskom sukobu, otkriva BBC Global Women. Tri žene su za BBC podelile njihove priče. Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
NIN 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
Vesti dana »
Ministarstvo zdravlja: Inspekcija u Opštoj bolnici Čačak zbog smrti devojčice, naložen stručni nadzor
Insajder pre 1 satjoš 34 povezane
Ovakvu prognozu dugo nismo videli Danas tri upozorenja RHMZ u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 12 minutajoš 30 povezanih
FOTO i VIDEO: Advokati, sa protesta poručili da su u borbi za nezavisno sudstvo zajedno sa sudijama i tužiocima
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 24 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane