Povezane vesti
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Južne vesti 03.12.2025
Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Radio 021 03.12.2025
Hiljade žena je silovano u etiopskom Amharskom sukobu, otkriva BBC Global Women. Tri žene su za BBC podelile njihove priče. Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
NIN 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Danas 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
Vesti dana »
Vatrena stihija besni Francuskom i Španijom: Evakuisano više od 267.000 ljudi
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Živković: EPS će stabilno snabdevati strujom uprkos niskom vodostaju Dunava
NIN pre 4 satijoš 15 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 17 povezanih
Studenti navalili na građevinu i arhitekturu: Na Univerzitetu u Nišu ostalo 1.629 mesta u drugom roku
B92 pre 2 satajoš 14 povezanih