Povezane vesti
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Južne vesti pre 26 dana
Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Danas pre 26 dana
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Radio 021 pre 26 dana
Hiljade žena je silovano u etiopskom Amharskom sukobu, otkriva BBC Global Women. Tri žene su za BBC podelile njihove priče. Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
NIN pre 26 dana
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
Vesti dana »
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 39 minutajoš 44 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 18 povezanih
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 1 satjoš 62 povezane