Povezane vesti
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Radio 021 03.12.2025
Hiljade žena je silovano u etiopskom Amharskom sukobu, otkriva BBC Global Women. Tri žene su za BBC podelile njihove priče. Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Danas 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
‘Bilo bi bolje da su me ubili’: Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
Južne vesti 03.12.2025
Klawe Rzeczy Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog… »
'Bilo bi bolje da su me ubili': Zaboravljeni rat koji uništava živote žena
NIN 03.12.2025
Upozorenje: U tekstu su opisi silovanja i seksualnog nasilja. Imena žrtava su izmenjena a identifikujući detalji izostavljani kako bismo zaštitili njihovu privatnost i bezbednost. Enat je bila kod kuće s osmogodišnjom nećakom kad su jednog nedeljnog… »
Vesti dana »
Šok u Beloj kući! Tramp pustio niz vodu najbližu saradnicu koju Amerikanci ne podnose: Poznato i ko će je zameniti
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zvaničnik NATO-a: U potpunosti odbacujemo tvrdnju da je Bondstil korišćen za napade na Iran
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije odgovorila na poziv FSS o hitnom sastanku
Danas pre 5 satijoš 1 povezana