Povezane vesti
Pavić: Situacija oko NIS-a pokazala da Vučić nema ugled ni u SAD ni u Rusiji
Novi magazin 03.12.2025
Poslanik u Skupštini Srbije iz poslaničke grupe "Mi, snaga naroda" Aleksandar Pavić ocenio je danas da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) pokazala da aktuelni predsednik Aleksandar Vučić nema nikakav ugled u dve najvažnije svetske prestonice… »
Pavić (Mi, snaga naroda): Vučić podržao Kamalu Haris, zato mu stižu samo ultimatumi za NIS
Danas 03.12.2025
Poslanik u Skupštini Srbije iz poslaničke grupe „Mi, snaga naroda“ Aleksandar Pavić ocenio je danas da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) pokazala da aktuelni predsednik Aleksandar Vučić nema nikakav ugled u dve najvažnije svetske prestonice… »
Vesti dana »
Vučić i Erdogan: Odnosi Srbije i Turske dobri, cilj: pet milijardi dolara trgovinske razmene
Beta pre 23 minutajoš 33 povezane
Planirali ubistva u Srbiji: Saslušana kriminalna grupa kod koje je pronađena droga i oružje. Radili po nalogu organizatora, evo šta im je sve oduzeto.
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Proizvođači povrća se pridružili mlekarima i poljoprivrednicima koji blokiraju Ibarsku magistralu
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane
Dve smrti u jednoj bolnici za deset dana: Zaštitnik građana ispituje rad Ministarstva zdravlja
In medija pre 2 satajoš 59 povezanih