Povezane vesti
Pavić: Situacija oko NIS-a pokazala da Vučić nema ugled ni u SAD ni u Rusiji
Novi magazin 03.12.2025
Poslanik u Skupštini Srbije iz poslaničke grupe "Mi, snaga naroda" Aleksandar Pavić ocenio je danas da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) pokazala da aktuelni predsednik Aleksandar Vučić nema nikakav ugled u dve najvažnije svetske prestonice… »
Pavić (Mi, snaga naroda): Vučić podržao Kamalu Haris, zato mu stižu samo ultimatumi za NIS
Danas 03.12.2025
Poslanik u Skupštini Srbije iz poslaničke grupe „Mi, snaga naroda“ Aleksandar Pavić ocenio je danas da je situacija oko Naftne industrije Srbije (NIS) pokazala da aktuelni predsednik Aleksandar Vučić nema nikakav ugled u dve najvažnije svetske prestonice… »
Vesti dana »
Nepregledne kolone ljudi na ispraćaju ajatolaha Hamneja, Modžtaba želi da prisustvuje očevoj sahrani
Sputnik pre 18 minutajoš 25 povezanih
Dva i po veka SAD: Ciljevi češće ostvarivani vojnom silom nego diplomatijom
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 4 satijoš 21 povezana
Ukrajina tokom noći izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih
Mesi oborio više rekorda Mundijala i čestitao igračima Zelenortskih Ostrva: "U nokaut fazi SP ništa nije besplatno"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 70 povezanih