Povezane vesti
Tramp ponovo zaspao pred kamerama: Novi snimci otvaraju pitanje standarda koje je sam postavio
NIN 03.12.2025
Donald Tramp je na sednici kabineta u utorak pokušao da odbaci opsežan tekst „Njujork tajmsa“ u kome se tvrdi da tokom drugog mandata deluje usporenije i manje energično. „Bistriji sam nego što sam bio pre 25 godina“, poručio je američki predsednik… »
(Video) Trampova borba sa snom pred kamerama Prozivao Bajdena da je "pospani Džo", a on drema li drema
Blic 03.12.2025
Trampovi kapci postajali su sve teži dok je slušao ministra stanovanja te ministarku poljoprivrede Do trenutka kada su reč preuzeli ministarka obrazovanja i ministar zdravlja, Tramp je delovao gotovo nepomično Na početku sastanka kabineta u utorak… »
Vesti dana »
Privreda u drugom tromesečju skočila čak 3,8 odsto, tvrdi RZS – više nego što je ranije procenio
Nova ekonomija pre 36 minutajoš 29 povezanih
Završena sednica Skupštine, usvojeni rebalans budžeta i zakon o jednokratnoj podršci
RTV pre 17 minutajoš 53 povezane
Tužilaštvo u Subotici o slučaju Kanjiža: Vodi se istraga protiv sedam osoba zbog sumnje da su trgovali eksplozivom
Insajder pre 12 minutajoš 31 povezana
Vučić sa potpredsednicom Ugande uoči obeležavanja 65. godišnjice Pokreta nesvrstanih
Euronews pre 12 minutajoš 48 povezanih